Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, csak ezesetben konkrétan nem az olvtásról volt szó. De kérdezek valamit, azt is fel tudja mérni hogy 5-10 év múlva nem-e lesz rá szüksége? Nekem sincs rá szükségem, de 5év múlva lehet hogy kell. Nekem pedig ez nem kerül pénzbe, sőt, mivel le van kötve inkább csak hoz.
Fy.
Legalább olyan ember csináljon ilyet, aki tud helyesen írni 😂
Nem tér magához........nem ezt mondták......
Faj meg a 4. 2/3 ? 😂
Én azért az itt eltöltött évek alatt azért feltételezek itt az olvtársakról egy s mást.
Annyit mindenképpen, hogy a saját érdekeit fel tudja mérni.
(Na jó, van itt pár ember, akiről nem, de az másik téma.)
Pont azért, mert aki azt mondja kapásból hogy nem kell az valószínűleg nincs tisztában a feltételekkel. Annak segíteni kell, legalábbis letisztázni hogy tisztában legyen a dolgokkal. Igaza van a pipinek, ezt meg kell tanulni hogy amit ingyen adnak azt el kell fogadni.
Független média:

https://www.facebook.com/111130191510171/posts/131583219464868?_fb_noscript=1

Kolosi péter, az rtl klub második számú vezetője a gyurcsányi esküvőjén tanú volt.
Én értem, és a vita kedvéért én is azt mondom most (mert érdektelenség miatt nem ismerem a feltételeket), hogy lehet, hogy én belevágnék.

Azt nem tudtam ezek szerint érthetően megírni, hogy az egyik mondja, hogy neki nem kell, a másik meg unszolja/értetlenkedik, hogy miért nem pedig az micsoda jó dolog.

Ezt nem vágom, hogy ez miért van így.

:-)
Nézd, itt nem ráerőltetésről van szó. Szimplán végig kell csak gondolni. A babaváró szabadfelhasználású, a terhesség 12hetétől elfogadják mint gyermek, tehát bármi történi azzal a babával az már beleszámít és onnantól van 10milla kamatmentes lóvéd. Ha szükség van rá ha nem, az nem kér enni. Én is igénybe vettem, nem volt rá szükségem, de ha bármikor kell bármire ott van, addig pedig le van kötve és kamatozik. Három gyereknél meg egy az egybe tiéd a 10milla,de ez utólag már nem kérbető.
Azt nem értem, miért akarja bárki ráerőltetni a másikra az értékrendjét vagy bármit, amíg annak nincs hatása a harmadikra?

Ha csak úgy szabadfelhasználású pénzt kapnék, azt én is, ha tényleg nincs neki kötelezettsége. De minden más esetben én is végiggondolnám, hogy kell-e. Csak azért nem kell nekem sem pénz, mert kamatmentesen visszaadhatom majd egyszer. ha szükség lenne az életemhez valami, és önerőből nem tudnám előteremteni, akkor persze (de azért itt is megnézném a feltételeket), de máskülönben nem.

De ez csak a pénz, az alapvető probléma, hogy sokan nem tudják elfogadni a másik döntését.
ettől még igaza van sanya. Valamit meg kéne már tanulnotok. Ha ingyen adják el kell fogadni. Ismered a mondást "ha adnak fogadd el ha ütnek szaladj el 😅" Azt mond meg nekem miért jó nem elfogadni az ingyent??? Látod áder jancsi se mondta, hogy ne újítsák fel a pecóját 930 millió forintért a te pénzedből is 😂
Vázoljuk fel a tényeket. Születik egy gyerekük, lesz 10millájuk kamatmentesen, születik mégegy gyerekük, kapnak 3millát 7milla kamatmentes, születik harmadik gyerekük mind a 10milla az övéké, nem kell egy forintot sem visszafizetni. Te nem érzed úgy hogy ostobaság nem igénybe venni.
Nem, én általánosítottam. Írtam olyat hogy a te gyereked ostoba? Nem. Azt írtam hogy ostoba aki nem veszi igénybe. Ez kb olyan hogy tankolhatsz csökkentett árú üzemanyagot, mert lehetőség van rá, de neked nem kell inkább tankolsz teliárast. Nem ostobaság? Jogosultak? Azt mondtad gyereket szeretnének. Na, elkészül a gyerek, tizenvalahányadik terhességi hétnél bebattyognak azt kész.
Egy portás ostobázza a gyerekeimet? ......háááát gondolom ennek hatására magukba szállnak és rögtön rárepülnek mindenre akár jogosultak akár nem. ✍️
Ha nem akarod betartani a nemzetközi szerződéseket és a magyar jogszabályokat, akkor valóban nem.
Már ha mondanak ezek a fogalmak neked bármit is (gyanítom nem).
És?Attól hogy felnőtt már nem is lehet neki tanácsot adni?De fogalmazhatok másképp is,ostoba aki nem veszi igénybe.És igen,ha az én gyerekem gondolkozna így akkor bizony mondanám neki.
Ennek a Hontnak mennyire igaza van.

https://mandiner.hu/cikk/20220...
A muszka-ra mindent lehet mondani,de hogy nem modszeres es alapos azt nem.

http://youtu.be/oQJkOuoS7C4
Persze.......mingyá nyernek egész európában. Mondjuk moszkva felé el.se indultak....;
Az ukrik?
Már a spajzban vannak.......
Tenyleg,bevettek mar az ukrik legalabb kurszkot? 🤔