Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

entellektüel 😂

Mind a ruszkikat, mind az ukránokat éltetők agyhalottak!
Hoppá.

Elkaszálták a 168tóra teljes szerkesztőségét.

https://index.hu/belfold/2022/...

Ha-ha-ha-ha!
Faszkalapok.

Michaeli, Schwartz & Brit Media Zrt.: majd most megtapasztalják, milyen is zsidóknak dolgozni.
Remélem, sokan csatlakoznak az igaz ügyhöz és sikerül megállítani az agresszív ukránokat, akik évek óta fenyegetik oroszországot. az ukrán agresszió bizonyítékait tudnám linkelni holnap reggelig, de nincs itt annyi hely, amennyi a bizonyíték. csak remélni tudom, hogy a következő tüntetésen sokkal többen lesznek. sajnos sok agymosott ember MÉG nem látja a valóságot.
rajtad nehéz kiigazodni(szemeit körbeforgató)
ne feledjük a nácik népirtását sem, amit a sorosista wikipedia sajnos a szovjetek nyakába varr azóta is. bucsában is ez történik. a nyugati propagandisták el akarják velünk hitetni, hogy a felszabadító orosz hadsereg bántotta a helyi lakosságot. holott egyértelműen az ukránok bántak el a sajátjaikkal. és bucsa óta jópár tömegsírt felfedeztek, szóval ez is csak azt mutatja, milyen kegyetlenek zselé katonái azóta is.
a bohóc, drogos náci miniszterelnök megpróbálja megvezetni a nyugatot, de remélhetőleg eljut az orsoz igazság nyugatra is.
putyin nagyon helyesen kitüntette a bucsai felszabadításban résztvevő oroszokat. ez is mutatja, hogy ott rossz dolog nem történhetett orosz részről.
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Miért tenném? Önálló felnőtt entitások saját véleménnyel.
Azt mondtad meglátták,csak nem akarják igénybe venni.Beszéld rá őket.
Családdal voltunk délután értünk haza miért?
Az itteni fórumtársak közül volt valaki ezen az intellektüell találkozón? :))
http://youtu.be/hqIRsnMikvs
Lehet ezért nem visszük semmire, nem látjuk meg a lehetőségeket.
Onnan, hogy van egy két albérlőm akik ilyesmi helyen dolgoznak ettől függetlenül pontosan nem tudom vagy csak velem nem osztották meg, de minden esetre nem vagánykodtak vele, hogy 5 év múlva életjárandóságot kapnak majd 😆
nem ezt mondta. (ujjával nemet mutató) hanem teszkóba árufeltöltő (kezeit széttáró) Én elmennék 5 évre ha utána adnák a fizetésemet életem végéig (kezeit széttáró)
Na ne vicceljunk,a tokakirály mint koztarsasagi elnok? 😂
Bogyo meg honvedelni mniszter,annyira eroszakosan akar hanoruzni. 😂
Még lehet.
honnan tudod?voltál már tescoban 5évig árufeltöltő?
ki kell használni mindent amit adnak. Én is kihasználtam napelem+ elektronyos kocsi. De a délutáni hírekben azt vettem észre adler jancsi jobban csinálja nálam(kezeit széttáró) A leköszönő köztársasági elnök pecóját feldobták egy kicsit a ciklus végére(gondolkodós) Csak a felújítás 930 millió volt 😅 AKKOR MENNYIT ÉRHET A HÁZ???? Ez mellé párosul egy nettó 4 millás fizetés élete végéig(kezeit széttáró) Azt nem tudom, ha én elmegyek a teszkóba árufeltöltőnek azt 5 év múlva eljövök akkor nekem miért nem adják a fizetésemet életem végéig???
De miért is kéne?
Gyereket akarnak és nem veszik igénybe a babavárót? Micsoda egy butaság ez?
Ja,ervek.

A Nyugat által kezdeményezett szankciókat bevezető országok adják a világ GDP-jének 59,5, valamint a világkereskedelem 58,5 százalékát, másfelől ezek az országok a világ népességének mindössze 14,6 százalékát teszik ki – derül ki az Eurázsiai Szemléből.

Az elemzés szerint a Nyugat által bevezetett szankciókat az Egyesült Királyság, az Európai Unió, az Egyesült Államok, Kanada, Japán, Tajvan, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Korea, Szingapúr és Svájc támogatta.
Durvan a vilag fele szarik ukrira,es a tobbsege vigan kereskedik oroszorszaggal.
Foleg hogy a hulye szankciok miatt a nyersanyagok ara kilott az egbe,igy meg ha a volumen csokken,a besöpört penzmennyiseg duplaja megy a ruszki zsebekbe.
Az arak novekedese miatti inflacio sulytja a szankciozok gazdasagat es rohadtul csokkenti a versenykepesseget azokhoz kepest akik veszik a nyersanyagokat nyomottabb aron.Mert persze olcsobban megy oda a vilagpiaci arnal joval,de meg mindig dragabban mint a szankciok elott.
Az olajat meg sokkal konnyebb atiranyitani az atvevo piacokhoz.
Ez a labonloves.
Nomeg az onkent vallallt irdatlan mennyisegu fegyver,penz ami az ukrajnanak nevezett feneketlen kutba megy arra is keresztet lehet vetni.
Sosem terul meg,meg tiz ev mulva is kovetelozni fog zsele hogy adjal,adjal,adjal.
Persze az offshore szamlai meg dagadnak. 😂
pont európában fogyunk vészesen sajnos a cigány születések tartanak felszínen.
remélem vitya már jövő hétől kiutasítja az aldi üzletláncot az országból (szemeit körbeforgató)
részben egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy oroszország és amerika(kezeit széttáró) Amikor a kockás füzetben összeírják a számokat a végösszegnél aláhúzni és osztani kettővel(kezeit széttáró)