Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://index.hu/kulfold/2022/...

Amikor ezt olvastam, akkor felmerult bennem, hogy mennyiben mernekf.ovadnivalakivel, hogy ezek emberszabasu rohadt niggerek lehettek? Megneztem, hogy mas orszagok fenykeppel illusztralt lapjai mit irnak es tessek.

Tenyleg egy utolso,szar , szemet niggerek voltak.

https://www.dailymail.co.uk/ne...
De, adjanak neki havi ellátmányt élete végéig amiből az országa egy vasat nem lát. Ja, meg fegyvereket.......mondjuk legalább lesz egy csomó ujrahasznositható vas ami nem kell kitermelni......
Ja, de az maga a rögvalóság, hogy az "oroszok csecsemőket erőszakolnak"!?
A zsidó "színészetek" már nem tud mit kitalálni kínjában.
Csak gratulálni tudok mindenkinek aki ezeket a baromságokat képes bevenni...
nekem meg a t-comos tv-n nem jön be a videótéka(kezeit széttáró) Gyerekkel akartunk itthon mozizni, A jutub sem jön be a tv-.n (kezeit széttáró)
És még Zé nem is látta az majd mit fog szólni 😆
Ja,o konkretan beszopta zajost.
Csak felfele.
szerintem ez simán ZORRÓ 😁
Azert valszeg nem igaz.En inkabb hirszerzo,es vezerlo kozpontot valoszinusitek.
Ilyen merteku nato es us katonai szintu iranyitas nem letezhet konkret terepen dolgozo ugynokok nelkul.
Valszeg kozvetlen nem kotheto blackops,es magan szerzodeses emberekbol lehet ott par tucat.
Mondjuk nyilt titok hogy ezt a haborut a locsolocsovon tolt penz es hadianyagon kivul 14 ota kikepzrssel,most meg taktikai szintu iranyitassal es valos ideju muholdas hirszerzessel befolyasolja a nyugatatlanti szovetseg.
Ott a francia riporter is.Az mondta hogy mintha a pentagon jelent volna meg ott.
Ez mondjuk durvabb mint a biolabor.
Az rendbe van, hogy kiszerelmesedtél a fideszből, én is mert utálom Őket mint a büdös szart, főleg azért a mérhetetlen lopásért amit leműveltek. Mészáros neve alatt már nincs az országban olyan szektor amibe be nem vásárolták magukat, komplett ágazatokat nyúltak le, az unióból beérkező forrásoknak minimum fele saját zsebbe vándorol azonnal.
De kibe szerelmesedtél bele amikor ezekből kiszerelmesedtél? Gyurcsóékba?
Ezt már máshol is rebesgették. Durva lenne, de eléggé sanszos hogy igy,van. Legalábbis az usa mindenképp nyakig benne van.
nem bánnám ha kalocsán kezdenék 😁
Biofegyvergyár és NATO tisztek az Azovstal acélmű alatt – Német értesülések
Berlin, 2022. április 23. szombat (MB)
Biológiai fegyvergyár található a mariupoli Azovstal acélmű alatt, melyet az orosz haderő hermetikusan lezárt. A föld alatti bunkerben több száz NATO tiszt és a biolabor ukrán alkalmazottai rekedtek. Őket védik élő pajzzsal a neonáci parancsnokság alatt álló azovista egységek – tartalmazza az AnderweltOnline-tól származó jelentés, melyet Dr. Mészáros Gyula ezredes bocsátott a Magyar Békekör rendelkezésére a Békekörben tartott péntek esti budapesti előadásakor.
A 24 km hosszú, néhol 30 méter mélyen húzódó alagútrendszerben PIT-404 jelzésű titkos NATO létesítmény található egy szupertitkos biológiai fegyver laboratóriummal együtt – áll a magyar nyelvű információ-összesítésben. A PIT-404-ben bizonyítottan NATO-tisztek tartózkodnak. A páncélozott bunkerrendszert a gyár tulajdonosához, Rinat Ahmetovhoz, Zelenszkij elnökhöz és Hunter Bidenhoz, az amerikai elnök fiához kötődő Metabiota cég építette és üzemelteti amerikai és francia pénzből. Az előadó által átadott, német forrással megjelölt anyag szerint „mariupoli lakosok ezrei váltak kísérleti nyulakká a nyugati szakemberek végezte embertelen kísérletekben”.
„A francia hírszerzők és a különleges erők tisztjei nem tudták kihozni bajtársaikat Mariupolból, mielőtt az orosz és a csecsen haderő bekerítette volna őket. Ezért hívta fel Macron oly sokszor a Kremlt, és kérte, hogy nyisson SOS humanitárius folyosókat”. Úgy tudják, néhány francia hírszerző tiszt meg is halt a mentőakcióban, Macron pedig azért menesztette 2022. március 31-én Eric Videauxt, a hírszerzés főnökét, mert hibát követett el.
A földalatti járatokban amerikai, kanadai, német, francia, olasz, török, svéd, lengyel és görög tisztek rekedtek. A szökni próbált Roger Clothier amerikai altábornagy helikopterét lelőtték, őt pedig elfogta a Donyecki Népköztársaság milíciája.
Oroszország és donyecki szövetségese élve akarja elfogni az Azovstalban rekedt embereket, kész tények állítva a Nyugatot. Hiszen az Egyesült Államok folyamatosan hirdeti, hogy nem avatkozik be a háborúba, pedig a Mariupolból érkező információk szerint ez hazugság. Nem meglepő, hogy az USA szokatlanul hallgat, amikor szakemberei meghalnak Ukrajnában, jóllehet politikai alapállása szerint minden egyes amerikai állampolgár megölése háborús oknak tekintendő – tűnik ki az anyagból.
A nemzetközi közvélemény várakozással tekint arra, hogyan fog reagálni a NATO, amikor majd Oroszország bemutatja a világnak a mariupoli acélmű foglyait, a háború aktív NATO-szereplőit. Nehéz lesz humanitárius akcióvá fehéríteni a NATO és az Egyesült Államok birodalmi bűneit – áll az AnderweltOnline anyagában.+++

Tömbön kívül kellett volna maradni – Magyar ezredes előadása a Békekörben
https://www.facebook.com/bekekor/posts/2903082396650662

Kiadta: Magyar Békekör
Facebook és Wordpress

A fényképen a mariupoli Azovstal egyik részlege látható.
Ez semmi,szerintem putyin ettol holnap megbukik. 😂

https://www.szeretlekmagyarors...
Lesz még.
Útálom a muszkákat, de valamelyik pólómra fújok egy "Z" - t!
Megint rettegni kell valamitől (ásítós)
Eddig csak az usákok vetették be - pedig épp nyerésre álltak. Persze nekik ugye ezt is lehet.
Megdoglesz b+,huzz az asztal ala. 😂
Azt mar most latom hogy tobbe van az usakoknak az ukrajna projekt mint a teljes afgan.Es azt is azert hagytak abba mert az elkoltott penzt egy mini fekete lyukba toltottek.
Ez meg egy sokkal nagyobb Messier 87 nagysagu lehet.
Ahogy zsele etvagya megnott ez mar az usak koltsegvetesben is akkora leket uthet hogy trump is visszajohet.
Ha tovabb dragul a benzin naluk (szerintem fog,hala a szankcioknak) akkor morci lesz a kozepso rednek lakossag,a ket partvidekivel mindent megetethetnek,de a kozepnyugatiakat siman felbassza a benzinar.Na akkor gondban lesznek.
Nemhiaba szabadittak fel a strategiai tartalekot hogy ne szalljon el annyira.
Szoval a kozeptavu hatas dramai lesz.
Europa meg belerokkan.
Értsétek meg, hogy NINCS korlátozott atomháború!
Aki vesztésre áll, az a "nagyokat" is be fogja vetni.
Én is azt támogattam, és most is... és egész addig fogom, amíg nem lesz jobb - mert a mostani ellenzék még viccnek is rossz volt ☹️
Vannak egész kicsik: https://raketa.hu/a-szovjet-ta...
Egyébként zseléből és a CIA-ból is simán kinézem, hogy elpukkantanak egy ilyemit valahol ukránban, aztán az oroszokra kenik - utána zselé még jobban habzó szájjal követelőzhet (videó üzenetben) pénzt, paripát, fegyvert... 😕
itt a fórumban már párszor leírtam, hogy anno 2010-ben én is a fideszt támogattam. DE! Az új alkotmány, az új munka törvénykönyv és a sok egyéb intézkedés eredményeként eltávolodtam a fidesztől... a polgári magyarország eszménye szertefoszlott.... viktorék rájöttek, hogyan lehet megszólítani az 50%-ot.... a többi nem érdekli őket. csak hatalom legyen...