Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tankdrift menobb mint a bullshit. 😆
"Csak európa 127 tagállamú."
Sírjak vagy nevessek? :)
"6 ország a világra vetítve az nem szignifikáns?
Kijelenthetjük azt, ha magyarország szintén nem engedi meg a fű legalizálását nem lóg ki a sorból? a nagy tömegből???
Vagy kötöd az ebet a karóhoz?" Arra reagáltam, hogy azt írtad, 1-2 országban legális. Ezzel szemben 6-ban legális, további 50-60 országban nem büntetik. Az utóbbi évek trendje alapján további országokban fogják dekriminalizálni, legalizálni. Az enyhítés felé lépő országok főleg first world vagy félperiféria. 3rd world országok tiltják a füvet, mint a melegséget... de hát dél-szudán és társai ne legyenek már mérvadóak e téren sem. :)
Én még mindig nem tudom nekünk miért jó ez az eu? (kezeit széttáró) Ez eddig vityáéknak volt jó ami pénz onnan jött azt ellopták.(kezeit széttáró) Hogy nekem nem lett attól jobb, hogy az euban vagyunk az tuti.(gondolkodós)
Ha rajtam múlna már hétfőn kilépnénk abból a fertőből. (óranézegetős) Azért hétfőn és nem már holnap mert vasárnap családi program van(óranézegetős)
hány ország is van a világon? Csak európa 127 tagállamú. Kijelenthetjük, hogy 6 ország a világra vetítve az nem szignifikáns?
Kijelenthetjük azt, ha magyarország szintén nem engedi meg a fű legalizálását nem lóg ki a sorból? a nagy tömegből???
Vagy kötöd az ebet a karóhoz? (gondolkodós)
A féccbuk így is irányított és cenzúrázott volt, innentől legalább "törvényesen" lesz az! 😂 Fécc, insta, gugli összes - hülye EU tapsol ezeknek, közben mindet usák zsidók irányítják 😅
Az EU - USA kétpólus versenyben elég szarul állunk, és még ott van Kína is.
majd a mihazánk féle fasiszták kezdeményezni fogják a kilépést az eu-ból, ne aggódj. mehetsz, húzhatod az ikszet. vagy költözz át a délvidékre a vajdaságba. magyarok között leszel, de eu-n kívül, még garantáltan nagyon sokáig...
Ja, nincs elég hülye fiatal, hagyjuk csak, hogy még a narkót is tolják magukba a szesz mellé... 🙁
Pécs környéki Lukoil csak 40 litert adott, a helyi OMV az 100-at ad, de ki van írva, hogy támogatott üanyagot kannába nem adhatnak el.
Napi kis színes, only for you: https://index.hu/kulfold/2022/...
Ahh,modt kapott kennedy dijat.
Az oszkarrol lecsudzott,de jovore tuti meg lesz neki.
A nobel bekedij meg passz,bar az is sanszos jovore. 🤔
"Online tért szabályozó csomagról egyezett meg az Európai Unió Tanácsa és az Európai Parlament"

"A törvény célja, hogy megvédje a digitális teret a jogellenes tartalmak terjesztésével szemben, csökkentse a demokratikus folyamatokra és a közbiztonságra negatív hatást gyakorló szolgáltatások megjelenését."
"A médiaszolgáltatóknak információkat kell gyűjteniük, és meg kell osztaniuk őket az értékesített termékekről és szolgáltatásokról a megfelelő tájékoztatás céljából."

Természetesen "ők" döntik el, hogy mi illegális, vagy sértő és természetesen a mi érdekünkben!
Megvédenek ezek, ha beledöglünk is!
De mié? Ér gondolja hogy az neki jár? Azt is ellopnák mimt a többi odakerült pénzt. Követel követel és követel. Már az ujjáépítést is kalkulálja az eubol. Nem lehetne nyilvánosan karóba huzni.ezt a törpe istencsászárt?
"Az orosz RBC lap szerdán arról számolt be, hogy a UnionPay, a kínai állami pénzügyi szolgáltató hálózat felfüggesztette a tárgyalásokat az orosz bankokkal arról, hogy új bankkártyákat adjanak ki ügyfeleiknek, akik a Visa és a Mastercard visszavonása miatt nem tudnak Oroszországon kívül vásárolni. (Az oroszok a helyi Mir fizetési rendszernek köszönhetően továbbra is használhatják a kártyákat belföldi vásárlásra.)"
https://www.business-standard....
a fű dekriminalizálása a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem vagy büntethető füvezésért. tehát nem legális, de az egyszeri fogyasztó szemszögéből mégis olyan, mintha az lenne, hiszen nem büntetnek miatta. Valami 50-60 országban dekriminalizálva van a fű, 6 országban pedig legális. Tehát ennyit az 1-2 helyről. :)
"A nagy moralitásod miatt kénytelen vagy szembe köpni magad minden nap 😅" mivel ilyen nagymértékű orosz energiafüggőségből nem lehet pár nap alatt kikecmeregni, így egy ideig KÉNYSZERBŐL muszáj továbbra is megvásárolnunk/használnunk az orosz olajat/gázt. az alternatív források kereséséről és a függőség csökkentésére irányuló határozott törekvések elindultak euróapszerte. itthon viszont nemhogy csökkenteni kívánjuk, de még paks2-vel további 60-80 évre kiszolgáltatjuk magunkat az orkoknak.
Nagy valoszinuseggel most ok is a moltol veszik.Szovak ukranok veret tankolja. 😆
Most egy kicsit sajnállak (gondolkodós) A nagy moralitásod miatt kénytelen vagy szembe köpni magad minden nap 😅
Mondjuk üzemanyagot tudsz venni osztrákot is (gondolkodós) múltkor beáltam az oemvére 20 literre limitálták a kiadható mennyiséget 😅
elolvastam! Nos ez azt írja, hogy hollandián és 1-2 helyen kívül nem engedélyezik a marcsit a világban (kezeit széttáró)
Azt is írja, hogy magyarországon engedik de kizárólag orvosi célokra és külön engedéllyel(meghajlós)
Ha a szó szoros értelmébe vesszük akkor így nálunk is legális a marcsi 😅
Nem is használtak fel civileket fedezéknek,és relatíve gyorsan letették a fegyvert.
Spec világosi fegyverletétel helyett lehetett volna tovább harcolni. 🤔
"aki kicsit utánanéz, az rájöhet" majd, ha részedről megtörtént, visszatérhetünk a témára. Indulásnak:
https://en.wikipedia.org/wiki/...
https://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_(drug)#/media/File:Rational_harm_assessment_of_drugs_radar_plot.svg
Remélem nem gázzal fűtesz és nem itthon tankolsz. 🤔
Főleg nem orosz eredetű üzemanyagot hatósági áron.
Most már a sokadik helyszín, ahol halomra lövik magukat az ukránok. Remélhetőleg a felszabadító orosz seregek által biztosított környezetben kiderülhet a teljes igazság és az ukránok elnyerik méltó büntetésüket.
https://444.hu/2022/04/22/mariupoli-aldozatokat-rejto-ujabb-tomegsirt-fedeztek-fel-muholdfelveteleken
Le style c`est l`homme meme
talán hollandiában meg még 1-2 helyen ha engedélyezett de szerintem az egész világon máshol sem (gondolkodós) Ha itthon engedélyezett lenne bogyó már rég elpatkolt volna, így csak a patkányméreg hatású sörével rongálja az egyébként sem túl acélos szervezetét 😅