Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak az elméje beteg, hanem a teste is.
de amíg megdöglik vajon még hány államot fog megtámadni és hány civil hal meg miatta? ukrán gyerekek milliói traumatizálódtak az elmúlt hetekben, de az ilyen pszichopatákat az ilyesmi egy kicsit sem érdekli...
Így jár az akinek csak a szája jár és mindig mástól várja a saját problémájára a megoldást.
nekem mubarak jutott eszembe, aki rendkívüli állapotot vezetett be és 30 évig úgy maradt :)))
Sajnos jó esély van rá. Pedig jó volna élni egy kicsit eg yszabad, liberális, demokrata Magyarországon - legálisan elszívva egy jointot! 😍
Elobb fogsz te,ven bagos korrupt gerinctelen ukran verben furdo opportunista. 😆
A "másik" már döglődik: https://index.hu/kulfold/2022/...
módon
Igen: a führer a demokrácia "ellenére" akar putyini hódon "hadikormányozni". Hogy dögölne meg már egyszer...
Nem szoktam egyetérteni a mihazánkkal, de most szerintem is igazuk van:

"A koronavírus után új apropót keres a kormány, hogy rendkívüli jogrendben, korlátozások közt tarthassa az embereket, de a Mi Hazánk Mozgalom rávilágít annak álságosságára
– fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményében a parlamentbe végül hat képviselővel bejutó párt."
ennyi buzival is kevesebb, hála putyinisztánnak. Ahol ugye nincsenek buzik, csak heterók!
az oroszok az ukrán támadás előtti utolsó pillanatban megindították a különleges műveletüket, megvédve ezzel orosz civilek milliárdjait. hajrá putyinisztán!
Legalább meg tudják majd magukat védeni a gonosz náciktól.
hajrá putyinisztán!
Bizony bizony, örülök hogy sikerült elkerülnöm.
https://vk.com/video-123538639_456281067

Aki esetleg nem látta, vagy nem érti: Ahol a kamerás autó tükre volt, ott jött a tank, ezek az álldogáló hohol buzik azt hitték, hogy tesók de nem, ezért 20-30 méterre engedték magukhoz, az meg kihasználta, hogy hülyék voltak.
Van még két videó, az egyik egy megtalált kamera lehet, az mutatta, milyen közel jött a tank amikor lőtt, a másik, az a 18+ -os, az meg a végeredményt.
https://vk.com/video-123538639_456281122

Köszönik a tesók a sok-sok muníciót.
Állítólag bizonyos munkakörökhöz kötve volt. Bár tényleg nem, ha az egyetlen agysejteddel ki bírtad bekkelni - és még milyen rohadt büszke is voltál magadra!
Kötelező oltás? Nálunk nincs olyan.
Meg az én pénzemen és te az mellett melegszel. Az nem probléma gondolom.
Megalkuvo,gerinctelen,toprongy,ukranok verevel nyereszkedo,hazug es korrupt genyadek vagy,pokolra kerulsz. 😍
A lónak a faszát! Kártérítést (!!!) fogok követelni a nemzetközi bíróságon, ha nem fog szerződés szerint szolgáltatni! 😂
Én is szeretlek, te rohadt buzi, Putyinpárti műkomcsi! 😍

(Viszont olyan jókat röhögök rajtad, hogy nem foglak kiikszelni - az csak az egybites nyomorult faszistáknak jár! Eddig kettőnél tartok, de érik a harmadik is....) 😆
Szuntess meg minden kapcsolatot onkent,embargot neki.
Te most mellebeszelsz.
Folyamatosan nyomod a sodert a rezsicsokkentesrol,putyint,oroszokat nyirja ki valaki,ezen porogsz,de kozben kozvetlenul a kenyelmed miatt te fizeted a haborut minden nap.
Es a felosseget masra haritod.
Ha tekintettel lennel szegeny ukranok aldozatara,mar marciusban lemondanad,de nem,te szrmbekopod oket ezzel a hanynivaloan szemforgato dumaval.
Hu de utallak.......
Remelem tenyled doglott fekete tudokkel horogsz levegoert egyszer,ezzel bosszulnak meg az artatlan ukranok lelkei hogy meg mindig gond lelkul futesz orosz gazzal.
Pfejjjj.
Én nem mondom hogy Putyintól vegye - egyszerűen oldja meg. Egyébként alkalmatlan a kormányzásra.

Ott van a százmilliárdokért vett tengeri kikötőnk, felőlem építhet rá LNG terminált is. De szolgáltasson, tartsa be a közöttünk lévő szerződést!
Miért gerinctelen? 33 éve vagyok a gázfogyasztójuk, soha egyetlen perc díjelmaradásom sem volt. Sőt, amikor a híres "rezsicsökkentés" első éveiben háromszoros árat fizettem a világpiaci árhoz képest, azt is szó nélkül lenyeltem. Most rajtuk áll, hogy teljesítsenek!