Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nala nem is rombol semmit a muszka.
Nem elhanyagolhato elony. 🤔
Bezzeg a Lukasenko...az egy igazi hazafi, ugye?
Ha nalad elvagnak a netet,vagy valami nemesebb testreszedet nekunk sem lenne gondunk.
Amugy ha nem onkent es dalolva rohanna europa gazdasagi csodbe nekem zero gondom lenne az ukran-orosz meccsel.
Rrndezzek le egymas kozt.
Tudom abba vagy bele buzulva hogy utana mi jovunk.
De ez akkora kamu,bullshit,hazugsag mit a te gondolkodasod.
Amugy ha elfelejtened par pillanatra,ket hete megvan a 4. 2/3. 😆
Vonyíts. 😆
Pont ez a helyzet az ukránok nem vették észre hogy az usák zsidó humoristájuk jól átbaszta őket. Strómanok lettek egy orosz USA konfliktusban..
Nekem sem, és szerintem nekik sem. Végre valamiben egyet értünk! 😆
Nekem most sem okoz problémát a szarásuk.
Mondjuk Svájcban azért is feljelent a szomszéd, ha este 10 után le mered húzni a vécét.
Akkor nem Magyarországon szarnának....
svajzban 3 ukri csaladot tettek utcara, mert nem tudtak viselkedni . . .
Mert akkor nem így szarnának?
😁
https://nyugatifeny.hu/2022/04/21/csicskaja-kikotyogta-a-titkot-orban-viktornak-magas-a-koleszterin-szintje
Ha az orosz "haverjaid" nem akarnák eltörölni Ukrajnát a föld színéről, akkor ez az egész probléma nem is létezne. Erre gondolj!
Most dumáltam egy panziós ismerőssel, befogadott ukrikat, már megbánta. Azt mondja ezek a barbárok úgy szarnak hogy felálnak az ülőkére illetve gugolnak. Azt mondja a hatodik törött ülőke után már nem is cserélte ki. Ja, és vagy lehúzzák vagy nem.
Úgy hallottam Ukrajnában is ingyenes lett a parkolás 😂
az ukrainaiak meg innen huzzanak vissza a meregraga SUV-jaikkal meg a 38 000 000 dollajukkal a csomagtartojukba. Austriaban mindenhol ingyen parkolhatnak, a nep erre beragott, , kicsit irigykedett is, es kilukasztjak a gummijukat meg feher sprey val ---russe--- lefujjak a kocsikat . . . . . .
Benned azert erosen ketelkedek eme tudas meglete felol. 😂
Nézőpont kérdése, akinek annyi pénze van, az pont leszarja hogy mennyiért tankol, akinek annyi pénze van az nem bassza tele a tetőjét ilyen szarokkal hogy bármit is spóróljon vele.
ezt minek linkeled 5 perces szünetekkel? Az elsőt is el tudtuk olvasni(kezeit széttáró)
Valaki árulja el, hogy hogy a Főni első útja a pápához vezetett…
Mit is mondtak róla korábban?
„a pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember”
„argentin libsi”
“derék liberális, gender-ben hívő marha”
“keresztényellenes magatartást folytat”
“súlyos kárt okoz a keresztény világnak”
Na most hogy is van ez? 😂
azt az írígy qrva 7 szentségit(bosszankodós) nektek ez mitől jó??? Az, hogy lúzerok és csórók vagytok ahhoz, hogy megvegyetek egy elektromos autót jelentős állami támogatással az nem más hibája(kezeit széttáró) Én úgy gondolom, hogy semmi hátrányotok nem, származott belőle, hogy másnak van elektromos autója(gondolkodós) Süt rólatok az irígység ez elég szánalmas szerintem(gondolkodós)
3 hét múlva elszabadulnak az üzemanyag árak és szerintem nyár elejére lehet 1000-ért tankolni majd 1 liter benyát(kezeit széttáró) Nos nekem ez annyit jelent, hogy az elektromos autó sokkal hamarabb térül meg. Az előd autóhoz képest ami városi rohangálással 8 liter bengát zabált meg ennek függvényében spórolok rajta 40-50 ezer ft-ot havonta. (meghajlós) Az év közepétől ez 80-100 ezer lesz. Ha 2025 ben bármiféle szabályozást is kitalálnának a vellanyautóvak kapcsolatban nekem már tök ingyenbe lesz(óranézegetős) A háztetőről ingyen töltöm. Tudom tudom majd az sem lesz ingyen(fejét fogó) Mondja az akinek arra sincs pénze, hogy annyi napelemet kreáljon amiről 1 laptop elüzemel(fetrengős) Mondjuk kinek mije van annyit is ér (gondolkodós) Ezt egy nagy klasszikustól idéztem és igaza van(kezeit széttáró) Szerintem a következő télen te is választás elé leszel állítva, hogy vagy a cigit sodrod vagy a házat fűtöd,mert 350-ből a kettő nem jön már ki(fetrengpős)
Nincsenek pancelozott tehetautok,csak zoldre festett sima ponvas kamazok,rengeteg eldobalt ruhaval es szanettel korbeveve,meg lukakkal a fulkeajton. 🤔
"Egy orosz űrhajós visszatér a Földre több hónapos űrben töltött idő után, és a parancsnok tájékoztatja őt a legújabb eseményekről:
– Putyin elnök szerint különleges katonai műveletet hajtunk végre Ukrajnában. Valójában Oroszország és a NATO közötti konfliktus annak eldöntése, hogy ki uralja a világot a következő száz évben.
- Mi a helyzet most?
- Több mint 20 000 katonát, 7 tábornokot, 500 tankot, 5 hajót, 100 repülőgépet és 1000 páncélozott teherautót és szállítóeszközt veszítettünk el.
A döbbent űrhajós megkérdezi:
- És a NATO?
- A NATO még nem érkezett meg."
Lufaszt,4. 2/3,a hatalom a népé. 😂
Ha rosszul viselkedsz, akkor nyáron Recskre mégy nyaralni. Az üdülőtábort addigra újra megnyitják! 😆