sajnos a putyinféle möchtegerne diktátorok csak a nyers erőből értenek. hippi peace jelszavakkal ukrajna nem sokra megy. én úgy látom, a fegyveres ellenállás a kisebbik rossz, főleg látván azt, mit tesznek az orkok a civilekkel. erőszak, nemi erőszak, deportálások több ezer kilomnéterre, gyerekek oroszországi nevelőszülőkhöz adása, stb.
a marihuánával semmi gond nincs, aki kicsit utánanéz, az rájöhet. aki ellenzi az vagy tudatlan vagy egy olyan ideológiát követ szorosan, ami nem tolerálja még az enyhe drogokat és a szabadságjogokat sem, pl. neonáci.
azért a putyinistáknak feltennék egy kérdést: ha nem létezne NATO, akkor a mostani orosz agresszió megtörtént volna ugyanígy vagy hasonlóan így? szerintem a válasz egyértelműen igen. nem tudok se ukrán, se NATO ország általi oroszország irányába tett fenyegetésről vagy agresszióról.
ezeket a cikkeket te képes vagy fordítóval lefordíttatni? Mert, hogy egy szót nem beszélsz németül ebben egész biztos vagyok szerintem még annyit sem tudsz németül, hogy avanti 😂
"aZ OROSZ OLAJNAK MEG FÖLDGÁZNAK VAN HELYE A VILÁGBAN HA NEM EURÓPÁBAN HÁT MÁSHOL" - morálisan nem tartom elfogadhatónak putyinisztán finanszírozását a nyersanyagkereskedelem által. amint lehet, ki kell farolni az oroszokkal való üzletelésből.
Inflációnak hívják.
Ne gondold hogy nálunk jobb lesz a helyzet - csak nekünk éppen senki nem fog adni. Esetleg a Lölö visszaszolgáltathatja amit 12 év alatt lenyúlt?
Az azé fasza hogy egyre drágul az ukrán nyugdíj,közszféra dolgozói bér.
Mult héten még havi 5 milliárd dollár működési költséget kért,most már 7 milliárd kell. 😆
Szerintem meg nem akarja a belpolitikát élezni, így nem megy be orosz katona, amikor éhesek leszenk a buzeránsok ott a vasgyárban, kijönnek azok maguktól is.
És akkor kiderül valóban vannak-e (vannak) idegen katonák meg bármi, amiért is a anyabaszó macron is hisztizett, hogy engedje ki a katonákat Putyin Mariupolból.
Az ukrán civilek zselé miatt halnak meg jelenleg... 🙁
Úgy fest, még Putyint is jobban érdekli az ukrán civilek élete, különben nehéz fegyverekel 2 nap alatt síksággá változtathatta volna Mariupolt - és akkor az atom még szóba se került... Ehelyett utcai harcokkal mennek előre barikádonként.
Fújod a mainstream szarát és örülsz, mert "boldogak a lelki szegények"!
Én is megtaláltam!
A tököm tele már azzal, hogy "ez nem hiteles..nyányányá!"
Ha érdekel megkeresed, ha nem, nem, leszarom!
Ne gondold hogy nálunk jobb lesz a helyzet - csak nekünk éppen senki nem fog adni. Esetleg a Lölö visszaszolgáltathatja amit 12 év alatt lenyúlt?
Mult héten még havi 5 milliárd dollár működési költséget kért,most már 7 milliárd kell. 😆
A bal kezével kér, a jobbal árul!
Tipikus zsidó!
Német közéleti személyek nyílt levelet írtak a kancellárnak, hogy fejezze abba a fegyverszállítást a hoholoknak, mert így csak szarabbul jár mindenki.
És akkor kiderül valóban vannak-e (vannak) idegen katonák meg bármi, amiért is a anyabaszó macron is hisztizett, hogy engedje ki a katonákat Putyin Mariupolból.
https://www.napi.hu/nemzetkozi...
A vén buzi demens biden jóska mögött megint ott álltak a láthatatlan emberek.
:-DDDDD
Úgy fest, még Putyint is jobban érdekli az ukrán civilek élete, különben nehéz fegyverekel 2 nap alatt síksággá változtathatta volna Mariupolt - és akkor az atom még szóba se került... Ehelyett utcai harcokkal mennek előre barikádonként.
https://edition.cnn.com/2022/0...
Nem neztem.