Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,es azt mondtad nem vasarolsz.Azt a baratnod szokta. 😂
Ezert szavaztal ra. 😂
A Főni azt mondta, hogy nem engedi meg, hogy a magyarok fizessék meg a háború miatti költségeket... én nem idegeskedem, nálunk semminek nem fog ezek szerint nőni az ára 😆 most is bemegyek a boltba, minden egfyre olcsóbb 😆
Te tudod mennyi?
Bar en az europai uzemanyagok ara miatti europai inflacio negativ hatasat is belwveszem.
Hisba olcso hatosagi nalunk a foni miatt ha kint 3 euro lesz mert joemberkedunk.
Es szerintem ezzel inkabb hajtjuk az oroszok malmara a vizet.
Nem fogjak abbahagyni emiatt.
Ugyanugy mint az 5 elobbi csimag miatt sem hagytak abba.
Ertem en a nemet logikat.
4-5 utan csak erosebben kell tolni es bevalik,nem,nem valik be.
nem mindegy mennyi? az volt, hogy mi qrva olcsón kapjuk, orosz baráti áron, hosszú távra biztosítva
a Főni meg azt nyilatkozta, hogy nem látja okát a hatósági ár megszüntetésének.... igaz ez vagy 1,5 hete volt 😆
Ja,haladunk........hogy basznak meg..,.....
https://mandiner.hu/cikk/20220...
Ukrán náci jóóó,orosz náci róóósz. 😂
De ha mar orosz nacikrol linkelsz ne a kishalakat rakd ki,lőj a nagyagyukra.
Itt a wagneres Dmitrij Valerjevics Utkin alapito.Szep peldany.
A nagy kulonbseg hogy sok iras szerint az ukran nacikat nem vagy csak nehezen tudja a kijevi vezetes iranyitani,sot tobb iras szerint komolyan beepultek a hadsereg es a donteshozok koze.
Addig az orosz nacikat rendesen feken tartjak es iranyitjak putyinek.
Es mielott belekezdenel hogy russzofil oroszbarat vagyok meg mindig egykutya mindketto nekem,tuzre veluk.Es legyen vege.
Ez jelenleg azt jelenti hogy sanszos de nem biztos a muszka bekerit es ledaral 60e ukrit,osz tuzszunetet kot,remelem 20 evre minimum es nem megy TK-ra europa gazdasaga.De tudjuk,oroszok el tudjak baszni a vasgolyot is,nem az esz a legnagxobb erosseguk,hanem a tuzerseg.
Tudom tudom,moszkva ellen minket ved a hos ukri ezert szeretni kell oket a gonosz agresszor helyett.
Mindkettot is lehet utalni. 🤔Jaccak le egymas kozt,haggyanak ki belole.
Hadmuveleti szempontbol van egy kurvara eroditett front ukran oldalon.Ruszki meg akarja kerulni ezt mindig jol csinaljak.
Terep kedvezobb,rovidebb ellatasi vonal,kevesebb rejtozesre alkalmas erdo,domb,stb.Nncs nagyvaros ahol elakadna az egesz.Es 76 zaszloalj harccsoport van mozgositva,22 feltoltes alatt.Plusz a szakadarok egysegei,saccra 110e,legifoleny van.Egyfelol nem kell sietni,aprolekosan ledaralni,de valamennyire igen mert meg mindig aramlk a hadianyag.
Igaz nem latom hogy tudnanak nehezfegyverekkel ellentamadasokat az ukrik kivitelezni.Dandar szintu pancelos egysegeket nem lehet elrejteni civil kamionokra es odavinni,ha megindulnak szetlovi a muszka legiero.
Szoval a legtobb iras arra jut a donbasz megy a levesbe a tengerpart jo reszevel egyutt.
Utana targyalas,tuzszunet es 30 evig egymassal szembenezes korea szinten.
A gazdasagi szakadas garantalt,europa gecinagy recesszioban lesz,megszoptuk.
Ez jobban faj mint a szegeny ukrik sorsa,bocsi.Ez van.
Ja utkin,tenyleg szep peldany,siman lehetne azov ezredes is. 😂
Mindketto megdogolhet felolem.
Dehogy volt szo harom naprol. Dehogy volt szo elfoglalni ukrajnat.
Azért lássuk be ha akarták volna akkor megoldják 3 nap alatt.
Ahhoz képest hogy a mocsok ruszkik 3 nap alatt akarták elfoglalni egész Ukrajnát - nem rossz az eredmény!
Hát... eladják új áron a brüsszeliták az ukránoknak az ócskavasat.
Nem ugy van hogy kijev szellem 54 napja egyfolytaban vedi ukrajnat,es naponta szu 35osok szazait lovi le egymaga?
Minek nekik ez a par csotrogany ilyen szintu hazafias tett utan?
A végén, igen. De az én logikám szerint egy repülőt fals információk alapján és műholdakkal keresve és szétkalibrálni más dolog.
hát bizzunk benne, hogy oda 😂
Kijevbe?
Meg kéne kérdezni bogyót, hogy csomagol e már? (gondolkodós)
De azt is irják hogy szándékosan fals infokat szivárogtatnak ki mert az oroszok mindent szétlőnek amit adományoznak.......hitelbe.....
https://exxpress.at/geheimakti...

Állítólag bemondta az internet, hogy moldáv MIG-29-et adtak az ukránoknak, de olyan szarok, hogy teljesen alkalmatlanok arra, amire tervezték őket: repülni.

(Persze gondolom azért az árukat majd kifizettetik velük...)
A baerbock nevű liba szerint azért nő a tengerszint, mert a tengerbe folynak a folyók, tehát a megoldás, el kell zárni a folyókat.
Meg meg kell duplázni a szélerőműveket. Az tök jó, legalább kétszer annyi propeller áll szélcsendben.
Szarul állnak a hoholok. Az alábbi linken lévő írásban lehet látni, hogy már kiket soroznak be erőszakkal.

https://www.bbc.com/news/world...
Ja, azok.

https://twitter.com/i/web/stat...

És a fegyőr, a márki-zay, a jobbikos kurva ezekhez akart magyar katonákat küldeni, meg fegyvereket.
Ahelyett persze, hogy példát mutattak volna.
Ez az ostoba akar alternatívákat meg fujja a tudálékosságot a riportenek meg bizonygatta hogy a napelem a tetőn az egy atomerőmű.......kis atomerőmű...... 😅
Azt se tudja merre van az arra, és ezeknmondják.meg az alternatívákat? Egy szakértőjük.sincs aki.legalább egy szöget beverne a falba
Igen-igen, elírtam. A lényeg nem változott. Többen szavaztak, hogy a tetves lipppsik, húzzanak el, termeljék meg maguknak a betevőt.
Á, ez kamu. Az ukránok kedves rendes emberek.