Tetszettek volna tobb embert meggyozni.
Te is indulhattal volna,ne csak egy retegforumon morcogj,aktivistaskod,gyuts tamogatokat,szervezkedj lepj be kossuth korbe.......blabla...... 😂
Négymillió? Hol számoltál ennyit? 3 millió 47ezervalahány
Hát veled sem üzletelnék! Elég szarul kerekítesz! Max ha te fizetsz 😂
Szerintem nem szavazott senki arra hogy húzzanak el! Inkább arra hogy szeretjük ha szívatnak és néha egy kis alamizsnáért cserébe a pofánkba röhöghetnek, miközben a mocskos "kis" üzleteiket csinálják! Ha nem a fidesz mindmeghalunk!
Javaslom del svedorszagot,egy sokkal befogadobb orszag.Ott a helyed a tobbi lököttel.
Azert picit sietnek,lassan 5 millio ukrannal kell versenyezni a meloert,ok most a babusgatni valo celebek nagy fórral indulnak.
Es ahogy latom sokan kihasznaljak ezt az elonyt. http://youtu.be/3YfrOVzsxE0
Mit is írtam pár napja? Hogy a tolvaj lipppsi, komcsi szarháziak hogyan értelmezik a választási eredményeket? Itt a következő, ami persze most sem lóg ki abból sorból, amely sorban azok a balfasz buzik vannak, akik a szaros eredményeiket vagy a teljes népességhez, vagy a szavazásra jogosultakhoz mérik és nem a szavazáson megjelentekhez.
Itt a kis buzeráns még csavart is a dolgon.
Kétmillió arra voksolt, hogy ők képviseljék őket? Jelentem négymillió meg arra, hogy ezek a tolvaj, kozmopolita, filoszemita bölcsész-mosogató semmirekellők húzzanak el a túróba.
Ezt is 😂 😂 na ki akar nagyokat nevetni ???????????????? 😂 😂 😂 http://youtu.be/p7zU3pIJu9I;feature=emb_logo&fbclid=IwAR1OzCpK6MDrP5leDT0dIv9NTRKorE6k6-hksP2AjHnKfklSjW_sEdv0usU
Addig egy kis adalék, ha valakit érdekel, hozzánk sikerült a legmocskosabb cigányokat megmenteni a háború elől, angol wc használata, avagy bármilyen nyugati értékrend ismerete: nulla.
A te képességeid álltak meg valahol, volt egy alap téma, ez az ukrán háború, ennek a témának kiegészítése volt a többi szomszéd. Nem tudtam hogy neked bonyolult ezen eligazodni.
Ugyanarról a dologról beszéltünk több hozzászóláson keresztül.
Mondjuk az értelmi képességeidet lassanként kiismerve, annyira nem lep meg hogy két mondattal később már fogalmad sincs róla hogy miről volt szó...
"ismerősöm ő azért költözött ide stlovákiából mert már elege volt a sok atrocitásból.
Szerbia, a lányom húsvét elött volt ott versenyen, nekik csak a buszukat dobálták meg"
"jelen pillanatban akik utálnak minket szarban vannak"
Lehet könnyebb lenne értelmezni ha nem beszélnél össze-vissza.
Az NKE az valszeg a Nemzeti Közszolgálati Egytem neve.
Csak ezek ilyen katonaibürokratikus bizgerék és imádják a svédül szóló betüszavakat.
A S.W.O.R.D vagy a S.H.I.E.L.D. jobban hangzik de az meg olyan nyögvenyelősen lett pont ilyen. 😆
Nem sokban térnek el attol amit mondok.
Hadmozdulatok és prognozisok teren.
Mondjuk szerintük az ukrán állam születése van jelen.
Ezek a felmérések hogy mentek végbe..............azt nem tudom.
Az biztos hogy tiz évre előre megvan a hollywoodi háborus hero filmek alapanyaga.
Te is indulhattal volna,ne csak egy retegforumon morcogj,aktivistaskod,gyuts tamogatokat,szervezkedj lepj be kossuth korbe.......blabla...... 😂