Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahh,nem kell aggodnod,csak egy kissebb felkilotonna ereju taktikai tuzersegi toltet lenne,esetleg 3-4 db. 😂
"Te annyira ostoba, buta, idióta, nyomorult, agyhalott vagyol, hogy az már fizikai fájdalmat okoz!"

hosszú út áll előtted. jó utat!
Legyen már valami más is mint a zsindex, meg a jewtube!!

https://szentkoronaradio.com/b...
Te annyira ostoba, buta, idióta, nyomorult, agyhalott vagyol, hogy az már fizikai fájdalmat okoz!
Fasza: ha az oroszok már ELŐRE ezt mondják, akkor be is fogják vetni a tömegpusztító fegyvereket.

https://index.hu/kulfold/2022/...
Akkor te mélysötét vagy,csak propagandat es fake news-t tolsz. 😆
Aki ilyen szinten sakkozik, közelebb van egy autistához 😅 semmiképp se kérnék tőle életviteli tanácsokat 😅
(láttam már sakkozót, én is versenyeztem még ált. iskolás koromban, de utána jobban érdekelt a motor 😁)
A magas intelligenciájú emberek könnyebben átlátnak helyzeteket, könnyebben kiszűrik a fakenews-t, stb. A politikai játszma nagyrészt egyébként olyan mint egy sakkjátszma: ki mit lép, arra a másik mit lép, stb....
Hát kb. Azért, mert sakkbajnok, még a politikához is ért? Ez kb. olyan, mint amikor a F1-es nigger kritizálja az Orbán kormányt, meg a fettel gyerek szivárványos cipőben parádézik nálunk.
Mindenki maradjon a kaptafájánál...
amúgy is csak 135 az IQ-ja, szemben az itteni oroszbarát intellektuelekkel, akiknek minimum 200 körül járhat a hozzászólásaik alapján :))))
Meg amúgy is menjen sakkozni, ne politizáljon itt össze-vissza...
Ne mondj ilyet: a mi derék führerünk is félig zsidó, félig meg cigány. 😆
egy ilyen félzsidó mit is tudhatna? tolja a cionisták szekerét, szegény oroszország pedig alig győz védekezni az ukrán/nyugati terror elől. nem látod te a Zigazságot?!?
baszxi te egy papagáj vagy 😁
"Én nem vitatkozom azt csak te próbálsz 😅" hát igen, ezen a fórumon nem lógsz ki a sorból :)))
"Ez nem személyeskedés(ujjával nemet mutató) Ez TÉNY." :))
ezt írtam neki én is 😁
Na jo,de ez nem szemelyeskedes,tényközlés. 🤔
kúltúrált vita? Én nem vitatkozom azt csak te próbálsz 😅
Most melyik itt a személyeskedés? Az, hogy a szőrszálhasogatásod miatt azt mondtam,hogy faszkalap vagy mint dzsinó?
Ez nem személyeskedés(ujjával nemet mutató) Ez TÉNY. Azzal meg nehéz vitába szállni 😅
Európa olyan 45 ország. Az EU, az tényleg 27 ország. az elütés megbocsátandó, néha velem is előfordul. érvelésnél nem biztos, hogy jó taktika a hasra ütés... A személyeskedés pedig nem kulturált vitához való.
gyorsan írtam az 1-es a 27 elé csúszott(kezeit széttáró) de te minden mondatot külön elemzel? Szóval azt állítod, hogy én írta 1-2-őt a valójában meg van 5-6 szerinted(kezeit széttáró) én ezt a számot elhiszem neked (meghajlós) mert nem érdekel annyira, hogy utána nézzek én amúgy is csak a hasamra ütöttem az 1-2 vel (kezeit széttáró) Van a világon nagyjából 200 ország (kezeit széttáró) már azt tisztán látom, hogy nem egyezhetek meg veled, hogy a 200-hoz viszonyítva az 1-2 az kb. ugyanúgy elhanyagolható mint az 5-6 (kezeit széttáró) Pont ugyanolyan faszkalap vagy mint dzsínó 😂 Ő sokáig vezette is a H.A.B 1 es listát 😅 azt sem lehetett meggyőzni, hogy ne ragaszkodjon görcsösen az elveihez Ő betűnként elemezte a neki szóló mondatokat 😂 Esetleg nem vagytok ti rokonok véletlenül?(fetrengős)