Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezdődik az igazi háború. Az angol hülyék, a hülye angolok úgy akarnak tankokat küldeni, hogy angol személyzet irányítaná azokat.

https://twitter.com/i/web/stat...
Ezek ennyit tudnak.
A tényekkel tudnak vitatkozni, de csak hazugsággal vagy ferdítéssel, illetve azt hiszik, hogy az álhumanizmusuk (ami még annak is csak látszólagos) majd a jóoldalra billenti a világot.
Szerintem te megint olyanba veted a hited amire esély,nincs.....pl az ellenzék nyer..........
Nem ismered a mondást, annyianvannak mint az oroszok.
nekem is. A közös költségben benne van a lakásbiztosítás, majd az rendezi (legyintős)
Nem az volt.
Mi a rosszindulat benne??
Tényt közölt!
elfogyni? Háborúban? Hüje.(fejét fogó) hadnagyból is tábornokot csinálnak zéró perc alatt, ott és akkor amikor szükség van rá (kezeit széttáró)
Inkább tűnik lakótelepnek....
Te ugy gondolod, hogy CSAK a nevbol lehet kovetkeztetni az elkovetok fajtajara?

Amugy felhivom a figyelmedet a hulye liba firkasznore, aki a sajat formedvenyeben egyszer igy irja a pulya nevet egyszer meg ugy.

Irhatnam, hogy egy iras olvasasat nem a firkasz nevevel kezdem, de amikor eszrevettem a hibat, arra is gondoltam, hogy egy baszatlan picsa irta ezt? Es lam...
Pont mint repteri logisztikai kozpontbol.
Szerintetek mennyi lehet belőlük, mikorra fogynak el?

https://index.hu/kulfold/2022/...
Osszevissza valtogatod mikor szavaztal a fideszre,szoval bullshit.
Sose szavaztal rajuk.
Olyan messze vagy az ideologiai magömléseiddel mint a zajos a konzervativ keresztenytol.
A totalisan liberalis vadkapitalistatol a latens buziutalatig minden bennevan jo nagy zagyvalegkent.
Egy kozos pont van az az orbangyűlölet.
Ez minden magat fideszárvanak vallo szamitasbol es erdekbol hozzajuk csapódóra jellemzo.Akiknek valamiert nem jott be a szamitasuk a hatalmi vagy penzugyi befutasra.
Ez palinkastol a gemesin at az elmebeteg lukacsira is total igaz.
akkor te csak egyszerűen csak nem fejlődsz a korral 😘
😃
Engem kirekeszthetsz!
Elég földhözragadt vagyok, maradok a kézfogásnál. 👍️
nem meggyőződésem, hogy teknika férfi 😅
Egyébként meg a mai liberális világban inkább az a kirekesztő aki férfi társát nem puszival üdvözli 😂
Mi lenne, ha nem küldenél puszikat férfiaknak? 😆 😂
Szerinted mi lenne, ha egyszer úgy próbálnál reagálni egy hozzászólásra, ha nem másolgatnád az eredeti hozzászólást csak úgy egyszerűen reagálnál(gondolkodós) Azt viszont szívesen elolvasnám, csak felsorolás szerűen, hogy te mit vártál volna egy ellenzéki nyerés esetén?
Tehát az a félnótás, tehetségtelen, agyatlan banda akik az energiájuk java részét a belső konfliktusaik kötötték le, akik előválasztást tartottak, majd egymásra mutogattak akiknek, az életben nem volt még egy valamire való gondolatuk. Ha alaposan belegondolunk ez a 6 pártok szövetsége sosem arra jött létre,hogy leváltsák a fideszt(ujjával nemet mutató) Erre kb. annyi esélyük lett volna mint szállasinak a népbíróságon, hogy kegyelmet kapjon. (kezeit széttáró) Ezek a pártok kizárólag azért szövetkeztek, hogy bekerüljenek a fizetős helyre. Ha mindegyik külön indul a 6 pártból vajon hány rúgta volna le az 5%-os küszöblécet? 4 biztosan nem jutott volna be (kezeit széttáró)
Szóval arra kérlek, hogy pontokba szedve, felsorolás szerűen írd le nekem te mit vártál a 6 párti ellenzéki összefogástól.(meghajlós) Ha reagálsz akkor még megkérnélek arra, hogy az én hozzászólásomból ne másolj ki a tiédbe mondatokat(Ujjával nemet mutató) Mert én tudom mit írtam(kezeit széttáró) A te válaszodra lennék kíváncsi (puszit küldő)
"De kibe szerelmesedtél bele amikor ezekből kiszerelmesedtél? Gyurcsóékba?" - a fideszbe sem voltam szerelmes, de támogattam őket, rájuk szavaztam 2002-2010 között. a fidesz után a Schiffer féle LMP állt hozzám legközelebb, de Schiffer kilépése után kb. senki sem maradt, akire nyugodt szívvel szavaznék. most a választásokon is csak fél szívvel tudtam támogatni az ellenzéket, a két iksz közül az egyik a kutyákra ment :)
basszus az volt a szerencsétlen kislány neve, hogy China Record. A feketék valamiért nagyon szeretik a cifra neveket, mint nálunk a cigányok. egyébként el tudom képzelni, hogy értelmi fogyatékos az anyuka/nagymama.
Nem te vagy az első, aki erre a megállapításra jutott.
De nem is a második.
De így kerek a világ. ✌️
Mondjuk az hogy egy nigger kinyír egy niggert az sosem baj, ezt kéne mindnek aztán elöbb utóbb elfogynának
Neked biztos nagyon rossz gyerekkorod lehetett hogy ilyen megkeseredett rosszindulatú vénember lettél...