lengyeleket már évek óta basztatják, hogy fejezzék be a szénbányászkodást, 😅 meg hát egy külszíni fejtés soha nem örök pláne, ha 40 milló ember energia igényét kell kielégíteni(kezeit széttáró)
A németek nem oldanak meg semmit pláne pár hónap alatt nem 😂 Azok olyan hülyék, hogy lekapcsolgatták az atomerő műveiket, ahelyett, hogy inkább építettek volna még 20-at a meglévők mellé 😅
Putyin seggnyalóinak lesz egy kiszámítható energia biztonsága ez által ipara, gazdasága. Az általad körbeszopkodott hanyatló nyugat meg szerintem nagy szarban lesz(gondolkodós) Na majd ott kell észen lenni vityának, amikor ezek áll liberális díszbuzik ránk akarják erőltetni a szankciócunamijukba való részvételt és erőszakkal le akarnak ezáltal választani bennünket a megfizethető energiáról na akkor kell elengedni a kezüket. Az európai únió nyugati oldala élősködött már eleget a keleti oldalon. pl. nekem nincs már kedvem a hátamon vinnem Őket. Ha rajtam múlna már holnap huxit lenne(kalapját megemelő)
A lengyelek betegesen utálják az oroszokat nyilván vannak előzményei a 2 vh -ból+katyin. Így aki nagyon pajtáskodik velük azt sem nézik jó szemmel (kezeit széttáró) Mint ahogy a szlovákok is utálnak bennünket 68 miatt, mintha bármit is tehettünk volna az orosz utasítás ellen.De hát ilyen alapon utálnia kéne mindenkinek mindenkit. A németeket pl. mindenkinek(kezeit széttáró) Ezen események óta eltelt 2-3 generáció. Akik ezekben benne voltak már a csontjai sem nagyon vannak meg. Lehet itt haragudgatni 1000 évig is de semmi értelme. Generációk váltják egymást változnak a rendszerek az érdekek a területi,gazdasági, kereskedelmi határok. Tudom, a történelem örök, de ha előre akarunk haladni nem lehet állandóan görcsösen a múltba kapaszkodni (kezeit széttáró)
No ehhez meg a poláknak van zero koze. 🤔
De azert vicces hogy azutan mennyi magntulajdont befektetest es allami penzeszkozt targyalas nelkul fagyasztottak be vonyikolnak szerzodesszegesrol..tenyleg vcces.
Kurvara kivancsi vagyok mennyire esik ossze a lengyel gazdasag.
A partnerek mar rendszeresen kuldk azuj arlistsakat,butorlap,puhafa,kemenyfa ukran vagy feherorosz forrasbol megy oda.
Csak nem most.
Ez megoldhato,csak a kieso kapacitas es a novekvo igeny mind arnovelo ha van egyaltalan mihez nyulni.
Abszolute nem érdekli a népe sorsa.......csak hogy mennyivel tömik a zsebét a prókátorai......képes a hazáját beáldozni egy usa orosz csetepatéra csak.mert az usa kiváncsi mire képes az oroszokkal. Aztán még mindig mondhatja.azt hogy csak támogatta amivel tudta az ukrik szent küzdelmét......
Ez az amit nem értek,vagy inkább rohadtul feldühít,ez a kis barom elvárná hogy az én/mi gyerekeinknek szarabb legyen csak mert ő háborúban áll.Hát mi közünk van az ő játékukhoz?Fogadta volna el az elején a feltételeket és akkor a saját nemzetéből sem hal meg senki.
Amibe a lengyelek bele is kötöttek.......
Semmihez semmi közünk de dögöljünk meg szolidaritásból mert a drogos kis beképzelt szininövendék kertitörpe korrupt gennyláda azt szeretné.
Köcsög amcsi, köcsög ruszki, köcsög ukrán..................stb.
Ahelyett, hogy a köcsög bankárt keresnétek!?
"Divide et impera"
Isten tudja, hogy mióta működik, mert ostobának lenni kényelmesebb mint gondolkodni.
Hogy az ukrán köcsög miért nem maradt kussba és hallgatott az amerikai felbujtókra és verte volna inkább a faszát a kurva anyjába.....nem járt vona igy az egész világ.
Mé nem mész már inkább harcolni kijevbe az oroszok ellen? Várják a lökött ingyen zsoldosokat......
Hogy tudsz ennyire hulye lenni? 😆
A németek nem oldanak meg semmit pláne pár hónap alatt nem 😂 Azok olyan hülyék, hogy lekapcsolgatták az atomerő műveiket, ahelyett, hogy inkább építettek volna még 20-at a meglévők mellé 😅
Putyin seggnyalóinak lesz egy kiszámítható energia biztonsága ez által ipara, gazdasága. Az általad körbeszopkodott hanyatló nyugat meg szerintem nagy szarban lesz(gondolkodós) Na majd ott kell észen lenni vityának, amikor ezek áll liberális díszbuzik ránk akarják erőltetni a szankciócunamijukba való részvételt és erőszakkal le akarnak ezáltal választani bennünket a megfizethető energiáról na akkor kell elengedni a kezüket. Az európai únió nyugati oldala élősködött már eleget a keleti oldalon. pl. nekem nincs már kedvem a hátamon vinnem Őket. Ha rajtam múlna már holnap huxit lenne(kalapját megemelő)
De azert vicces hogy azutan mennyi magntulajdont befektetest es allami penzeszkozt targyalas nelkul fagyasztottak be vonyikolnak szerzodesszegesrol..tenyleg vcces.
Kurvara kivancsi vagyok mennyire esik ossze a lengyel gazdasag.
A partnerek mar rendszeresen kuldk azuj arlistsakat,butorlap,puhafa,kemenyfa ukran vagy feherorosz forrasbol megy oda.
Csak nem most.
Ez megoldhato,csak a kieso kapacitas es a novekvo igeny mind arnovelo ha van egyaltalan mihez nyulni.
Semmihez semmi közünk de dögöljünk meg szolidaritásból mert a drogos kis beképzelt szininövendék kertitörpe korrupt gennyláda azt szeretné.
Ahelyett, hogy a köcsög bankárt keresnétek!?
"Divide et impera"
Isten tudja, hogy mióta működik, mert ostobának lenni kényelmesebb mint gondolkodni.
Mé nem mész már inkább harcolni kijevbe az oroszok ellen? Várják a lökött ingyen zsoldosokat......