Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A helyzet annyi hogy jelen pillanatban akik utálnak minket szarban vannak"
Nem fog eltunni,egyreszt nincs meg az akarat,es nincs meg a katonai ero sem.
A realis kimenetel egy donbasz-krim-herszon teulet annektalasa utan valamikor egy tuzszunet majd egy beketargyalas.
De csak akkor ha fogcsikorgatva sikerul a donbaszi ukran hadseregcsoportot bekeriteni es megsemmisiteni.
A jelek erre mutatnak,az nem kap nagy nyilvanossagot hogy ukranjna kifogy a loszerekbol,a nemetek mar ovatosan mondtak hogy a bundeswehrnek sem vegtelen a forrasa,a tobbi tagallam is a sajat biztonsagi tartalekai vegen all.
Azert eltelt 30 ev,mindenhol az ex szovjet keszletek eleve mar reg megsemmisultek ami meg maradt atment az ukran daraloba.
Mostmar a hadrendben allo nyugati eredetu meg mindig 60-80 as evek keszletei mennek.
Elvileg ukrajnanak hatalmas exszovjet keszletei lennenek,ha nem bombaznak szarra.
Amerika vihetne sajat motyot,de kivancsi leszek mennyire lesz hatekony egy M60 as tankban az az ukran milicista aki videon pozolva kiejti az ak bol a tarat.
Meg akkoris kerdeses hogy hogy jut el a nyugati nehezfegyverzet keletre.
Ezeket nem lehet polgari kaminba rejtve bekeverni a normal forgalomba.
Eddig nem tamadtak nyugati fegyverszallitmanyt,mostmar igen.
Eddig nem romboltak le a kozlekedesi infrastrukturat,de hamrosan az lesz.
Omlik a nyugati fegyver,de nem fog a frontra jutni ha a dnyeper osszes hidja elszall.
Sok a kerdes.
Ez egyenlőre megint csak fikció. Hiszen még azt sem tudni mi lesz a sorsa, lehet hogy két hónap múlva rajzoljuk újra a térképet mert ukrajna eltűnik, beolvad Oroszországba. Akkor mi közünk lenne hozzá?
Nem, és nem is írtam ilyet hogy szarba lennének.
Szamitani sszamitottam,csak nem akarom. 🤔
Van aki másra számított? 🤔
Köszönd meg a zoli elvtársadnak.
A szlovákok, szerbek, körülöttünk mindenki szarban van?
Nos,ahogy nezem ha vege is lesz,nem fognak.
Mi alljuk a szamlat............

https://mandiner.hu/cikk/20220...
Hát pedig jó lenne, kicsit ritkulna a köd a fejedbe.
Óriási tévedésben vagy, én senkitől nem várom el hogy ne utáljon. A helyzet annyi hogy jelen pillanatban akik utálnak minket szarban vannak és én ezt nem sajnálom, ennyi.Egyék meg amit főztek.
De "beleugatni" fogsz? 😍
Ezek után szerinted hajlandó leszek bármit is megnézni amit belinkeltek?
A minosegrol "ugatsz"?
Ez jo,amit belinkeltem elotte neked szolt?
Tudod,a HSz alatt ha van elozmeny szo,akkor igen.
Ha nincs nem fontos "ugatnod"
Meg ha keszeres viszketest is erzel instagrammot linkelni.
Erted ugye?
Itthon is létező jelenség az idegengyűlölet, mindannyian folyamatosan azon onanizáltok hogy rohadjon meg az összes ukrán, zsidó, jenki, akárki...így mégis mire fel várnánk el hogy ők ne gyűlöljenek épp ugyanígy minket?
Az a te reszortod…. 😂
értem én, hogy utópia, hogy ez a sok buzi eltűnjön, de hat olyan jó lenne, ha csak hagynának élni 😅
Ezt is megnézted már? Őka te barátaid.
https://press.fmr-europe.com/n...
Ezesetben teljesen mindegy miért utálja, saját meggyőződés vagy mert mondják, a végeredmény ugyanaz. Tehát létező jelenség.
Felolem.
Utan a maradekkal gyutasz egy tuzet,kezenfogva korululitek es eleneklitek az imagine-t? 😂
Mer akkor nekiallok tnyleg eladni a bogyo veseit es kifizetem musknak a jegyet a marsra. 😂
Hát de. Én rákattintottam, megnyílt, megnéztem.
Mondjuk sokat elmond az emberi "minőségedről" hogy tőlem elvárnád hogy úgy ugráljak ahogy te ugatsz, de a magad részéről ennyi fáradságot sem vagy hajlandó beletenni a "párbeszédbe"...
Pont ezért kellett volna hagyni őket kicsit háborúznak aztán kész. Már rég véve lenne ha nem szankcionál a nagy eu. Csak magunkal baszunk ki.
Tehát ha 1× egy hottentotta bántott egy magyart, akkor onnantól Hottentottaföldön mindenki utálja a magyarokat (az is, aki amúgy azt se tudja hogy a magyart eszik-e vagy isszák).
Az nyilván meg se fordul abban a szerinted nagyon okos fejedben, hogy esetleg abban az országban is élhet néhány, hozzád hasonló szellemi képességekkel "megáldott" egyén, aki ugyanúgy beveszi a helyi fűrer propagandáját, hogy a magyarok mind utálják őket, sőt, el is akarják foglalni az országukat (a tények meg a valóság ugye téged sem nagyon szokott zavarni) és akkor ők ott csinálják a fesztivált, de a többség kb. pont le se szarja hogy te milyen nemzetiségű vagy ha amúgy normálisan viselkedsz. Mint ahogy itthon is csak a kétbitesek verik meg az orvosi egyetemen itt tanuló sötét bőrű cserediákot, mert "rohadt migráncs"...
Főleg hogy a mottója is az hogy "jobb meghalni mint gyáván élni"
A nagy szájkaratés, annyira már nem tökös gyerek hogy segítsen a barátainak, konkrétan ezeknek:
https://press.fmr-europe.com/n...
Nyilván nem, de azért hagy ne ejtsek könnyet Zseléért sem, de Putyinert sem, aki egy rohadék KGB-s, kommunista ivadék, akinek a legnagyobb tragédia az életében a Szovjetunió széthullása volt…. egy ilyen is elmehet a fasszopo qrva anyjába a komcsi híveivel együtt… viheti zselet is… bidét is… 😆
Ja,es vidd ma magaddal bogyot. 😆