Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ki az egész világ hogy bele kelljen szólnia két ország háborújába? Mi a fasz köze van hozzá a világnak?
beléd kellett volna(gondolkodós) ha nekik nem is nekünk minden képen jobb lett volna 😅
én a góré vagyok, nekem oda nincs besorolásom én adom a pozíciókat (napszemüveges)
Mert igy akarta. 😆
Hogy a ruszki köcsög miért nem maradt otthon és verte inkább a faszát a kurva anyjába...nem járt volna így az egész világ.
Jobban kell csinálni nála.
Partvonalról kiabálni nem menő.
Most mit akarsz?
Szorgos ember ez a foni,tudod mennyi melo kilopni minden ember parnaja alol az unios ingyenpenzt?
Az orszag osszes orszagutjat,a korhazi agyakat,gepeket,mindebbol direkt stadiont epiteni? 😂
mi?
😂
Kozvetlen a foni?
A Transporterében?
Sokat fordulhatott,vagy csak 6 ember lehetett? 😂
"Brüsszel minden tagállamnak megtiltaná, hogy rubelben fizessen az orosz gázért"

Esetleg észre kén venni, hogy a zsidó megen a mi faszunkkal verné a csalánt!!
Még jó, hogy a Főni behozott belőle egy csomót, támogatta rendesen, mert milyen sok embernek adnak munkát és mennyit adnak a GDP-hez… azt mondod, rosszul csinálta?
Nehéz azzal mit kezdeni, hogy a nyugat elkezdett hisztizni és belengetni, hogy le kell válni az orosz energiahordozókról.
Majd mikor az oroszok belengetik, hogy leválasztják a nyugatot az energiahordozókról, akkor a nyugat behisztizik, hogy a köcsög ruszkik miért nem akarnak adni energiahordozót!?
Mindezt úgy, hogy közben számolatlanul öntik abba a pénzt-paripát akik ellen az energiahordozók tulajdonosa háborúzik, bocsánat, különleges hadműveletet hajt végre 🤔 🙃
Hááát, biztos?!?!
Magad helyére? Pont megfelel a kritériumoknak 😅
Hogy a jenki köcsögök miért nem maradtak inkább otthon és a niggereket hajtották volna ki a gyapotmezőre ott, délen... nem jártak volna így.

https://twitter.com/i/web/stat...
Nem baj, azok a cégek a haszonból még mindig többet költenek itthon, mint a faszcibáló kozmopolita multik.
Ha csak egy forinttal több marad belőle itthon, már jobban jártunk.
azoknak meg muszáj szárnyalni, mert a meglévők biztos szarul mennek 😅
Nem baj, a lényeg hogy mindenki jól jár.
Abból mi nem sok hasznot látnánk - viszont rogán vagy lőrinc import-export cégei szárnyalnának 😅
Sőt, megvesszük az oroszoktól azt is amit a nyugat nem hajlandó, aztán mi meg némi haszonnal eladjuk nekik, akkor tőlünk veszik nem az oroszoktól.
hát ja(kezeit széttáró) Csúnya oroszok 😅
Szerintem az lesz a vége, hogy európa nyugati fele kilövi magát az olcsó energiából, mi meg itt a keleti félteken olcsó energia nagyhatalom leszünk. (kezeit széttáró) Lassan megérik vityának az a néhány évvel ezelőtti utópisztikus gondolata, hogy az osztrákok meg a németek jönnek majd hozzánk dolgozni és nem fordítva 😂
nem jellegűek(ujjával nemet mutató) a szankciók azok konkrétan zsarolások(kezeit széttáró)
Ja, nem tudom mire gondoltak. Azt hitték hogy nem fog ez bekövetkezni ha szarakodnak?most meg megy a hiszti?
Hat, abbol a szemszogbol mindenkepp furcsa, hogy a "szankciok" eleve zsarolas-jelleguek.
Ezeken mindig jókat derülök 😁
Fel van az únió háborodva, hogy oroszország gázzal zsarolja Őket 😂
Kb. majdnem mindent szektort érintő vagy legalább 100 szankció az oroszok ellen az meg smafu(fetrengős)
Ez komolyan dedó. Szarul esik lejen asszonynak amikor visszanyal a fagyi? (kérdőjeles)