Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A korrupt gyöngyike nem huzta be? 😮
az irónia nem jött le úgy látom senkinek sem 😁
Kiváncsi leszek holnap mivel nyit az ellenzék 😅 nagy égés ez a banda de legalább hozták a szintjüket
Akkor mégis tudod 😁
2/3 es gutautest kap,be kell vinni a korhazba. 😂
a haver malacka se ment semmire sem a sanyival szemben
nemi sértem hogy gondolta, a mi sanyink vagy 30 éve képviselő, hibázni még sosem hibázott hiszen eddig még sosem tett semmit sem
Nem tudja, az milyen...
Nem mostanra értet, hanem egy messzi messzi ...................................... 😂 😂 😂
Gyuribácsihoz,hogy továbbra is finanszírozza a kártevő tevékenységüket
Bogyó elment aludni, nagy csodák márnem lesznek ugyse 😂
Most épp.arra fogadnak hol áll meg a fidesz, 52% a tipp
Bogyó kiváló ügynök volt 😂 😂 de ma elesett 😂 😂 bár ha még elkezdene imádkozni
Tényleg a libsi balosok kihez imádkoznak ??????????? 😕
Eddig aszondtad kormanyvaltas lesz most. 🤔
Szerintem lembergben kevesen vannak,ott jol erezned magad,keves muszka,sok fasiszta. 🤗
Hova gondolsz, azt csak ugy ingyé adják nekünk.
Jó ,nem kell az EU lóvé,nem is kell akkor befizetni.Így lessz egál.
Végülis......
Bogyó hiába huzta át a buzi lapot mert nem tudta értelmezni, erősen 90 százalék felett azoknak az aránya akik megértették mi a feladat 😅
makizaj ezüstérmes 😂 😂 nem rossz 👍️
ha kipuncsolja a ruszki gázt, és tudja akciósan adni a népnek nem lesz itt nagy gond
villany ha duplája is lesz akkor sem egy nagy emelkedés sőt ha 3x ennyi lesz akkor sem vészes, most azt hiszem olyan 12 forint körül van az áram, a többi az egyéb kacat hozzá szóval ha 40 forint helyett 60 lesz a villany az nem egy nagy érvágás

a 800 forintos benzint be fogja nyelni a nép, úgy is csak nyár végéig tart ez az ár
Mert az ellenzék ezt lazán megoldotta volna 😁 és megint az eu pénz amiből te egy kurva vasat nem.látsz 😆 ellentétben velünk vállalkozókkal de mégse jajgatunk.
Egy gyárban dolgoztam,egy szar magyar istálló szintjén volt.Csak a pénz motivált.Nem tudták üzemeltetni a gépeket,totál hülyék voltak.
azzal hát, meg a tőtött mahorkával
De az ukránokat imádod!? 🤣😱
Szerintem sokkal hamarabb összedől a budi. EU-s pénz nuku, a rezsicsökkentésnek ősztől biztosan vége, egy kis munkanélküliség, kaja ára a duplájára emelkedik - kapát/kaszát fog ragadni a vidéki paraszt is.