Mar minimum 2-3 valasztas ota mondom hogy kibaszottul nem eleg az hogy orban lop lop,lop meszaros lorinc.
Ez az elozo 3 alatt is sovany volt.Foleg hogy lathatoan korrupt az ellenzek is.
Ok lop,de rohadtul nem alternativa egy alkalmatlan bohoc banda aki ugyanugy lop.
Nem.tudhatja, ki se mozdul a vályog bunkerből. Csak amit a nyugatifény szintű tudósitás kijelent azt gondolja valóságnak. Mondjuk olvashatna reálisabb sajtótermékeket is, akkor jobban képben lenne 😁
Őszinte leszek, azóta nem figyelem őket, hogy 2014-ben lejtőre kerültek.
De igazad van, tényleg kettő forintot nem ért a felhozatal az összefogós oldalon.
Hát hogyne 😂 egy értelmes jelöltet nem birtatok kiállitani 😅 megy minden tovább, o1g-zve is jobban fogsz élni mintha az összefogás az ukrán frontra küldene harcolni
nem érett meg még a nép a nyugati demokráciára
ha megéled 4 év múlva szerintem sokkal nagyobb esélyetek lesz, szerintem a nyerés is esélyes lesz ha az összefosás nem fog szétszéledni, és találnak egy olyan betanított majmot aki nem csinál napi 17x faszságot
Nem leszünk, vagyunk.
De nyugi, 2026-ban is lesz választás, hátha addigra rájön az ellenzék, hogy a hatalomért bejelentkezve ígéret-esővel nem tudnak nyerni.
Te akarnád?
Ez az elozo 3 alatt is sovany volt.Foleg hogy lathatoan korrupt az ellenzek is.
Ok lop,de rohadtul nem alternativa egy alkalmatlan bohoc banda aki ugyanugy lop.
De igazad van, tényleg kettő forintot nem ért a felhozatal az összefogós oldalon.
ha megéled 4 év múlva szerintem sokkal nagyobb esélyetek lesz, szerintem a nyerés is esélyes lesz ha az összefosás nem fog szétszéledni, és találnak egy olyan betanított majmot aki nem csinál napi 17x faszságot
De nyugi, 2026-ban is lesz választás, hátha addigra rájön az ellenzék, hogy a hatalomért bejelentkezve ígéret-esővel nem tudnak nyerni.
A többi buzi ott van 😁
https://mandiner.hu/cikk/20220...