Valaki magyarázza már el nekem, hogy most hirtelen mitől lett olyan büdös a ruszki olaj, gáz s mitől rózsaillatú az amcsi, Isten tudja mennyivel drágábban?
Miért olyan rohadt sürgős mindenkinek levállni róla?
Csak nincs bajban a dollár?
Ja, biztosan semmi köze az egészhez annak, hogy ingyenélők millióit engedik mindenhová, hogy számolatlanul nyomtatják a dollárt, hogy megszűnt az értékalapú gazdaság, mert ma már a hitel a mérték s az "érték", stb.
Te tényleg egy barlangban élsz!
Nem bidé és a globális elit............ááááááá....................mindig panelekben gondolkoztok................orbám,putyin,orbán,putyin.....................és ezzel meg van odva nem?
Kinyírták szaddamot,kadhafit,binladent..................jobb lett a világ?
Kurvára szarabb.
az egész összefosás kompletten bal oldalinak lehet nevezni, azért mert a zajos került középpontba nem jelent semmit, akinek egy cseppnyi esze is van az tudja hogy a bohóc feri lenne a fő irányító közeg
Ne játszd már az eszed!
Hol a faszba érdekelt téged, de bárki mást is, hogy a világ valamelyik szegletében ölik egymást?
Telibeszartad te is, meg mindenki, csak most félóránként tolják a képünkbe, minden felületen, oszt jó birka módjára eszitek a takarmányt!
akkor ebből nem lesz orbán birodalom megdöntés
szerintem 60% biztos behúz az o1g
de ha nincs 2/3 már az is egy nagy eredmény lesz
4 év múlva meg akár a fogyatékos karigeri is meg fogja tudni nyerni a csatát olyan kurva világ jön ránk
Erkolcsi kotelesseg gyulolni mindent ami ruszki.
Parancsra,csak nezd meg bogyot.
Miért olyan rohadt sürgős mindenkinek levállni róla?
Csak nincs bajban a dollár?
Te tényleg egy barlangban élsz!
Kinyírták szaddamot,kadhafit,binladent..................jobb lett a világ?
Kurvára szarabb.
https://index.hu/gazdasag/2022...
sajnos ezeknek az embereknek a többsége el sem megy szavazni
Hol a faszba érdekelt téged, de bárki mást is, hogy a világ valamelyik szegletében ölik egymást?
Telibeszartad te is, meg mindenki, csak most félóránként tolják a képünkbe, minden felületen, oszt jó birka módjára eszitek a takarmányt!
szerintem 60% biztos behúz az o1g
de ha nincs 2/3 már az is egy nagy eredmény lesz
4 év múlva meg akár a fogyatékos karigeri is meg fogja tudni nyerni a csatát olyan kurva világ jön ránk