Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miután a faszod állandóan átlógatod a kerítésen......
Csak épp ez a szomszéd abba akar belepofázni (már megint) hogy milyen színű alsógatyát vegyél fel.
a másik
pl van egy romos kastély ami ér egy milliárdot, de csak úgy van mert állami pénz nincs rá hogy felújítsák, a nép se dob össze pénzt a felújításra mert nem...
kegveszi a lőrinc 1 forintért, kurva nagy lopás hiszen egy milliárdot ér, mindenkinek minden baja van mekkora geci az orbán meg a lőrinc
ami igaz is
de
a lőrinc felújítja másik 2 milliárd pénzért és lesz belőle egy luxus szálló
építéskor áfa munkabér utáni juttatások meg még sok minden ömlenek az államhoz
amikor kész van ugyanúgy, személyzet bére kiadott szobák ára kaja pia stb áfa egyéb adó minden van
szóval az állam csak jobban járt hogy el lett lopva az a kastély....
de ez a komcsiknak felfoghatatlan

persze vannak esetek amikor nem jár jól senki, biztos van ebből is jó sok, de azért nem minden "lopás" hiábavaló és kártékony
Ez nem korlátoltság. Ini leirta.
Eddig nem volt senkié de azthittétek mindenkié és majd a másik vigyázza, gondozza. De nem. Most van gazdája fenntartja és nem viszi ki az országból. A hasznot se.
Ennyire korlátolt nem lehetsz - ilyen csak Blődi és Zoli szokott lenni.... ☹️
nem tud kitörnina komcsi szemléletből
ugye minden közös minden a nép vagyona
de ugyanúgy nem volt senkié sem nem lehetett belőle pénzt kivenni stbstb
most pl a lőlincé, aki nem fogja a sírba vinni szóval kb mindegy hogy van vagy nincs neki erre a pár évre
nekem mindegy hogy az állami vasútra veszek jegyet vagy a lőrinc vasútra, ha jó az ár megyek ha nem akkor nem megyek vele
Igyse ugyse a tied, se hasznod se károd, eddig is leszartad ezután se tennél érte. Ergo csak irigység
Ők sem vették meg - hanem elvették, ingyen megkapták.
Má megint az a kurva közvagyon ami igyse ugyse a,tied és másokkal egy etemben te se tettél a büdös életbe semmit érte. Mé nem vetted meg?
bogyónak
Baszki,megmindig itthonvagy?
Melegedsz az orosz gazzal?
Nem putlert probalod befenyiteni fizikailag a kreml folyosoin keresgelve? 😂
Papír kell?! Tessék! 😆
Nade melyik propagandat?
Orihari vagy magyar-ukran testverbaratsag? 😆
az ami itt megy? valóban... 😆 mitől lennék én nektek hiteles? mindegy mit írok, úgyis csak az van, hogy erről nem tudok youtube videót, személyivel, lakcímkártyával, közjegyzői okirattal.... semmivel sem hiteltelenebb vagy hitelesebb, mint amit te mondasz, vagy bárki bármikor 😆 én csak annyit kérdeztem, hogy megerősíti e vki a propagandát bármelyik oldalról, vagy nem.... akikkek én beszéltem, nem... sőt
Baszki,bogyo,GD.
Meg most kene kimenni segiteni az ukranoknak.
Meg vannak bunozok akik lehet hatbalonek a kiosztott fegyverrel. 🤔
Sejtettem hogy nem olyan hurra gyozunk dolog mibt ahogy a nyugati sajto elhiteti.

https://www.portfolio.hu/globa...
Ha olyat teszek ami a szomszédnak nem tetszik akkor annak következménye lesz. Ha én teherautógumit égetek az udvar közepén akkor jó eséllyel meg fog jelenni valaki a kertembe és meg lesz akadályozva az amit csinálok. Érdekes nem, pedig a saját földemen csinálom.
Ha hadházy lenne a kurátor akkor rendben lenne?
Ha te pet palackal tüzelsz télen nyáron meg szemetet égetsz a kertben a szomszéd többször szól neked, hogy ezt nem kéne végül lebasz egy kurva nagyot hogy lefosod a bokád akkor a szomszéd egy agresszor fasiszta náci?
Én idéztem már az eredetileg odavalósi sporitól.
Persze: azt merészeltek csinálni az országukkal, ami nekik a legmegfelelőbbnek tűnt.
Neked a szomszéd mondja meg hogy milyen színűre kell festened a konyhát a lakásodban?
ez kb a napiszaros szint
lementenek egy képet egy hölgyről a fészbukon, aztán azva címe: bettike ózd kurvája, meztelen képek később, ami sosem lesz
szóval most te is ilyen hiteles vagy mert konkrét infó sosem lesz
Gyáva cenk. 😂
nnna ezt akarom elkerülni 😆