" másik a MET, ez meg svájci cég." Lakatos Benjamin, a svájci menedzser. https://444.hu/tldr/2015/01/14/a-legtobb-penzt-most-igy-lehet-csinalni-magyarorszagon
Azt azért tegyük hozzá a tisztánlátás végett, hogy a német gáztározók úgy vannak magánkézben, sokkal messzebb mint a magyar gáztározók a magyar államtól - hogy nekik mint vállalkozás a megtérülés és a haszon a legfontosabb, hiszen ezért vannak.
Tehát a lecsökkent gázmennyiség azért van náluk, mert amikor elkezdtek vágtatni az árak felfelé, a tulajdonosok kivártak. A tulajdonosok egy része szingapúri/kínai (=Keppel), a másik a MET, ez meg svájci cég.
Kurvara nem oke abban a szituban, amit te lefestesz.
Csak abbol a szemszogbol, ahonnan ok nezik, nem a csupan gatyad a problema - hanem az, hogy megmergezted a kutyajukat.
sose kérdezd a gazdagokat honnét vannak az első milliók
amúgy ha 40+ éves vagy előtted is ott volt a lehetőség gusztustalanul meggazdagodni, nem tetted, most már ne sírj hogy más megtette
Szerintem sokkal hasznosabb egy töltött sörétes készenlétbe helyezése a következő látogatása előtt.
Másrészt meg ugye továbbra is ott tartunk hogy szerintetek ez kurvára oké és én vagyok az "egybites" amiért nekem nem...
Nekem az egyik utcabelim ukrán, már több mint húsz éve itt élnek, azt mondja napi kapcsolatban van az otthon maradt rokonokkal, azt mondja a média amit mond kb 10%,meg hogy konkrétan jobban félnek az ukrán mesterlövészektől mint az orosz katonáktól.
Nekem van kettő, egyik ott lakik 90 óta orosz apa magyar anya másiknak mindkettő orosz, kint lakik csak üzletelni jár át illetve nem tudom mert hoaazú évek óta nem láttam, az elsővel pár hete találkoztam és naprakész viszont nem írom le mit mond. 😄
"a lőrinc felújítja" neki honnan vannak a milliárdjai? ez a kulcskérdés. és a választ tudjuk. talán emlékeztek arra, amikor a simicska cégét kizárták a közbeszerzésekről, mondvacsinált okoból.
szóval a putyin mindig öltözködési tanácsokkal basztatta zsilit?
aztán nem tetszett a kis buzinak a fekete zakó mert ő szivárvány szinű blézerben szeret lenni 😂
Bazmeg bogyo,mrgint tolod a kretent.
Nem az ovek,az alapitvanye.Csak meghatarozott celra,meghatarozott keretk kozt kolthetik el.Es a legtobbje nem egy talicska kp hanem ingatlanok,amikben a celok mukodesi feltetelei vannak.
Nem egy szep nagy szurke yaht,amit nekrm vesz F2.
Viszont ha a szomszed egy kigyurt,tetkos,vadallat akit nem erdekel mit szolnak a szomszedok meggyapal istenesen a gatyaszined miatt,nem lenne jobb ha joban lennel vele? 😆
A TISZTÁNLÁTÁS VÉGETT UGYE?? :))