Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gázt nem kellett volna belevenni, mert ugye tényleg ki vagyunk szolgáltatva a ruszkiknak és geciszarul járunk a viszonylag olcsó gázzal
sokkal jobb lenne ha usából vennénk a gázt 15x drágábban
Sőt!

https://nyugatifeny.hu/2022/03/29/marki-zay-lemondasra-szolitotta-fel-szijjartot-a-mai-botrany-utan
Mint mondram huvva messze,ha megéheznél egy kis koviubira indulj MOST.
Tárt karokkal várnak. 😂
Pedig már a spájzban vannak!
Kb egy ezres távolságra van kijev is,mariupol még.
Az oroszok nincsenek ITT. 🤔
Engem feszt azzal csesztetnek itt a liberált fórumtársak, hogy ugyan mondjam már meg, hogy miért érzem úgy, hogy a kommunizmus brüsszelbe költözött 🤔
pl. Kunhalmi, aki az Országgyűlés oktatáspolitikai kérdésekért is felelős Kulturális Bizottságának alelnöke...FOLYTANI 😅 ezzel még az ajtós performanszát is űberelni tudta 😅
meg aztán a teferid seggevége hiller, ős-MSZMP-s... szabótimi, márkizay, ezeket ismerjük, ők "miniszterelnök jelöltek" 😂
OK, hogy a nagy összefosásban talán legyőzik az Orbánt, de onnan hogy tovább? Hogy fog ezután ez az (elvileg) eltérő ideológiai síkon lévő sok párt együtt kormányozni? Vagy az senkit se érdekel? Lényeg a fazék közelsége, ugye?
Logo nyelvel megfulladt bogyora? 😆
Nyet!
Kozelebbi?
Egye fene, ne hasonlítson... Pl?
Link? Valami? Bármi? Ami nem a másik oldalra mutogat, és "elmútnyócév"!
Határokon belül... 😄
És te is - Irénke! 😂
És a Zara nevet változtat?
mondjuk te hol?
Határon belül? 🤔
A liberális Németország, ahol tombol a demokrácia: 😅
https://oroszhirek.hu/2022/03/...
Egyes források szerint "Zorró" című film vetítését is betiltják 😂
Szerintem te sem 😆
Megvan? Jaaa... te nem Magyarországon élsz! Értem...
😆
Vagy molnár............... 🤔................... 😂
Azé a horváth csacsi parkolási ügyei viszik a másik kettőt,amilyen felejthetetlenek nem jut eszembe a nevük. 😂
ha jól emlékszem 2x már buktak 😆 vagy így a másikj oldalon sincsenek bukottak, hisz Fletó is a felszínen van 😆
Tévedsz, a mostaniak legalább nem bukott MSZMP-sek! 😅 ők a felszínen tudtak maradni 😁
Akkor pont lehet 😆
Ehhez inkább ne hasonlítson 😅 tele bukott MSZMP, MSZP, LMP politikussal 😅