Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyiket se akarom feleségül venni,csak kell az olcsó energia és nyersanyag. 😂
aham... tehát az oroszok a jó buzik.... 😆
Nem,mindkettő ugyanaz a szarházi,csak az ukri baszogatja a karpátaljaiakat,ellopja a mindenséget is a ruszki meg olcsón ad sok olajat és földgázt. 😂
Előbbutóbb telilessz a katonák töke a babusgatásból és odabasznak mindent ami van.
Az elején a muszka is sztoikusan tűrte a gerillataktikát.
Lett is eredménye.
Most hogy átkapcsolta 2. világháborús városostrom üzemmódba már nem érdekli őket.
innentől ha az ukrik el akarják dönteni el kell kezdeni egy beásott tűzerővel jobban ellátott ruszkihoz támadni.
Itt már nem lesz elég ha az usákos realtime műholdas videók alapján usákos hadvezetés utasításai alapján gyors,kis létszámos NLAW,Javelin osztagokkal rajtaütni a taktikai hülyeség miatt totálisan gyalogos védelem és légvédelmi egység nélküli szállítókonvolyokra rajtaütni.
Be kell vetni az ukrán páncélos,gépesített egységeket.
Ha meg azok indulnak a levegőből lehet szétlőni.
A ruszki nem véletlen semmisített meg nagy üzemanyag,lőszer raktárakat és javítóbázisokat nyugaton.
De itt inkább az lesz a döntő hogy fegyver van szartig,hadrafogható,kiképzett katonából mikor fogy ki az ukrán.
Ez a versenyfutás dönti el az egészet.
Putyinnak csak egy esélye van,látható is.Kijev-harkov el lett engedve.
Szerintem odessza is.
A mariupol koridor és luhanszkig bezárólag lévő rész és a krim kell.Ezt mindenképp megtartja mert kell az igazolás otthon hogy ez megvan.Innen atommal lehetne csak kiverni őket.
Nem egy lassan középkorig szétlőtt csilliárd adósságot halmozó ukrajnának kéne meglépnie.
Huhh,hallottam olyan véleményt hogy a szokásos zselé féle lelkesítő bejgyzés alá is már fele-fele arányban mennek a nackók és a jó-jó megtámadtak és hazafiság,de nem kéne azon dolgozni hogy fizikai megélhetésig szét lesz baszva minden ha nem egyeztek meg bármi legyen is.
szóval egyhónapon belül szerintem tárgyalással elosszák.
donbasz,déli régió krím elúszott,kijev-csernyihiv-harkovból meg kitakarodik a muszka.
És lesz egy lassú tűzön pörkölt kvázi béke némi csetepatéval az ikrik és a kis zöld emberkék közt a demarkációs vonalak mentén még 20 évig.
én sem, de akkor is furcsát fordult a világ
Nem emlékszem, hogy a palesztinokért ennyire aggódott volna a "szabad világ", no meg bogyó!
na be indult kampány 😂 😂 😂
én is én is 😂 😂 😂
http://youtu.be/kbJ6bkVDdEQ
mots akkor az ukránok az új palesztínok, az oroszok meg a zsidó amerikakiak? szép új világ.... 😆
Hát ha a "palesztínok találták ki" - azoknak se jött be 🙁 a zsidók simán odalőnek, usák fegyverekkel 😁
http://youtu.be/3_ecLuITHj4;ab_channel=ATVMagyarorsz%C3%A1g
köszi, megnézem majd 😁
mondjuk úgy emlékszem, a csatorna kapott valami kis emléktáblát is 😆
melyik az a video? 😂
Dehat lattam hogy a zajos es a készzoli videojan egy fikarcnyi eresz sem volt.
Vagy a csipstcsapat annyira penge hogy eltevesztettek az epuletet? 🤔 😆
Kettős mérce is van ám a világon 😂 Amit szabad usankának nem szabad putyinkának 😂 de ez már csak ilyen
😂 😂 😂 😂 👍️
ki tudja? 😆
nem kísérem figyelemmel mások szexuális életét, de úgy emlékszem az ereszen lecsúszó fartúrónak is van gyereke, felesége (volt?), úgyhogy ma már jól láthatóan ez nem predesztinál semmire 😆
Betalaltam? 😍
Ráérsz? 😎

Akkor rohadj meg! 😍
Mint mondjuk a demokrácia élharcosának számító usa, Anglia meg az egész NATO???
Nem,te azzal segítenél ha pofánbasznád magad.
Mert liberális a büdös életbe soha nem voltál.Az kurvára tuti.
Mondjuk legpozitívabb tulajdonságod hogy láthatóan gyáva vagy. 😂
a zsidó vér az szinte kötelező ebben a körben
Viszont a miénk is félig zsidó, félig meg cigány. 😁
Én azzal tudok segíteni, ha április 3.-án segítek elzavarni a "kis Putyint" itthonról.