Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint hülye vagy. Mihez kell pénz, mindenük van nem kell venniük semmit. Addig szankcionálgatnak hogy gáz nélkül maradnak a nagyon okos háborut szitók. Te betegesen a saját nyomorodból indulsz ki. Ezeknek ven mindenük, nem esnek hasra a szankcioktol, azt is megszokták már hogy nincs és azzal is jol elvannak.
Nem kell a szerződésszegést elfogadni - Európa nem kényszerül a gázcsapok elzárására, majd a ruszkik fogják megtenni azt.

Más, egy kis olvasni való: https://qubit.hu/2022/03/29/vl...
Napi egymilliard bevetel,euroban,gazbol.
Amit rubelre kell valtani.
Szerencsére nem lesz pénzük újakra - a szankciók működnek! 😍

https://index.hu/gazdasag/2022...
Azért hidd el akad ott működőképes is bőven. Most lomtalanitanak.
Már másodszor... 2020 őszén is volt egy ilyen húzásuk.
Be kéne szántani a picsába és felszórni sóval azt a Facebookot.
Egy kis "demokrácia"!
De a .............................ááááááá, hagyjuk!

https://kuruc.info/r/2/241627/
Kicsit nem figyelek oda és a Fidesz bevette Brüsszelt? 😂
egy fél doboz priluki van valahol, még a 90es évekből maradt
olyan geci büdös volt hogy azt használtuk peca közben szúnyogriasztónak
Jó nem megyek, csak ha átutazok a hollandusokhoz. Spanjaim is kérdezték már, miaz a zé a tankokon? montam nekik, h mostanába nem jön rendesen a priluki meg a nekszt se a géó aszt küldtem a csapatomat, h szabályozza be őket a nevemben.
ez tuti ötlet
de ki számoltatja őket el?
Naszoval,ahogy nezem hozzaertovel van dolgom.
Tehat a kerdes.
A tokeletes,europai ertekekkel ellatott,korrupciomentes,kissebbsegrket tisztelo,melysegesen tiszta es artatlan ukran hadsereg bevette e mar honvedo harcaban moszkvat?
Tovabba a muszka katonak meltoztattak mar ehenhalni?
Esetleg elfogyott mar a gazolajuk,loszeruk,raketajuk,vadaszgepuk?
Es emiatt putyin koveteli a legterzarat?
Egyedul a ghost of kijev hos repulojetol?
Aki megallas nelkul egy honapja irtja a gaz ellen szu57-es hordakat,napi tobb szazat?
én erre egyetlen megoldást látok: a korrupt politikust el kell számoltatni, szükség esetén letöltendőre kell ítélni, vagyonát el kell kobozni. ha a következő kurzus is ilyen, akkor velük ugyanezt kell tenni. lehet, hogy kellene jópár év/kurzus hozzá, de azt követően szerintem beállhatna a rend, mert a politikai pályára készülők belátnák, hogy a bűn nem marad következmények nélkül. a mostani rendszerben az a legnagyobb gond, hogy következmények nélkül marad szinte minden és ebben gyurcsány 2005-2006-os ténykedése óriási szerepet játszik sajnos. akkor derült ki orbánék számára, hogy a magyarokkal mindent meg lehet tenni, mert többségük jámbor és csak tűr.
mihazánkosok és egyéb konteósok figyelmébe ajánlom hibbantbajerzsóti hülyeségeinek leleplezését.

https://www.lakmusz.hu/5-bejeg...
suliba jártam még amikor a rendszerváltozás megtörtént, a terveim egyből el is baszta, de nem csüggedtem, mert lettek más tervek
utána ismét és ismét más tervek, és mindig el lett baszva mások által

most már vagyok olyan bölcs hogy látom azt hogy egyetlen politikus sem a nép érdekeit szolgálja, vagyis inkább úgy mondanám hogy nincs olyan aki csak a nép érdekeit szolgálja, pedig ez lenne a feladata
szóval én rájöttem arra teljesen mindegy ki a vezér.......a parasztnak mindig is szar lesz
ha ti hisztek még dolgokban, az jó dolog, én már nem tudok hinni
csak a csatorna nem száradjon ki hogy tudjak menni pecázni, más már nem érdekel
Zajosnal gyozike is jobb,picivel,de jobb.
Csak srégen! 😆
"azt se bánom ha a győzike lesz az új királyunk" a boldogság titka, hogy az igényszintet alacsonyan kell tartani. neked sikerült! :)
egyet nem értek
hogy a faszba lehet így menedzselni ezt a zajost? ha tényleg váltani szeretnének kb minden gondolatát előre meg kellene írni és begyakoroltatni vele
ez meg mint egy idióta össze vissza beszél mindig
komolyan mondom az egész ember olyan mintha a vityusz fizetné hogy csinálja a fesztivált
Meg közben hazaugrott megszámolni a gyerekeit 😁 (biztos ami biztos, mert néha az se megy fejből)
A zajos elobb azmondta,majd nemmondta,ezutan amit mond felreertik,dehat a stajaba adnak mas mondatokat,lehet hogy mondta de nem ugy gondolta,esetleg csak kicsuszott a szajan,de nem ugy ertette. 😆