Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nem csak most, évekkel ezelőtt is...de az senkit nem érdekelt. Mondjuk most se, csak szegény ukránok......azok hát....
Mert hogy az ukrán csinálta ezt az orosz katonákkal. Egy cseppet sem kell sajnálni az ukránokat.
Mint mondtam tagadja hogy megtörtént.
nem hiszem, hogy jobban támogatná ő azt, mint te ezt... gyanítom semennyire
?
Amúgy az ipse megkérdőjelezi és propagandának mondja.
Igazából tényleg már 4 hete is késő lett volna.Ha mindkét fél hajlandó lett volna kompromisszumra jutni akkor nem tartanánk itt.
De mivel vannak olyan realitások amiket figyelembe kell venni egy olyan észak-délkorea szintű szemmelverés lesz a vége.
A tengerpart,krim,donyecket putyin nem adja vissza,az ukri meg nem tudja visszavenni.
tudom,tudom jön a népszerű motiválatlan,elfogyott a lőszere,üzemanyaga,nincs csak szétlopott tankja panelek.
Ha a térképre nézünk a fontosabb nyersanyaglelőhelyekre azé csak betelepültek és ha nem támadnak hanem beássák magukat a ruszkik és védekeznek ez a most eredményes harcmodoruk az ukriknak kevés lesz.
Szerintem még így is kibaszottsok ukrán katona hal meg,csak arról nem ír a CNN.
Ne felejtsük el emberanyagban kb duplája az ukrán haderő mint az orosz.
És még így is a katonai infrastruktúra romokban.
Annyi raktár és bázis lett szétőve hogy számban megközelíti a szétlőtt ruszki tankok számát.
És azt se felejtsük el ukrajnát rombolja le a háború nem oroszországot.
A haderő 10%-a lett bevetve.
sztem nem jobban, mint te a 200 áldozatot követő színházelgázosítást... 😐️
Nem tudom, nem kovetem az esemenyeket, csak varom a veget. Nem tudok es nem akarok allast foglalni, mert az az erzesem, hogy nincs hiteles informaciom, akarmit nezek.
Én mondjuk nem látok direkt,megkötözött kézzel lábonlőtt ukrán hadifoglyot.
Talán egy félmeztelen azovost megrángattak.
De már nem találom a videot. 🤔
Ülök.
De legalább mond hogy elindulsz kijevbe személyesen szétrúgni pár szemét oroszt.
BBC, Deutsche Welle meg egy valag portal lehozta 8 evvel ezelott.
Az odesszai szakszervezetek hazaban a majdan-teri balhek idejen volt ez. Vannak, akik szerint bekergettek oket es rajuk gyujtottak az epuletet. Mas olvasatban meg az van, hogy az orosz-partiak bemenekultek, egymast dobaltak molotov koktelokkal, valami fa lofasz meggyulladt es a huzattol kurvagyorsan terjedt a tuz.
Az az erzesem, hogy azt a konfliktust es a mostanit sem tudjuk 100%-osan helyesen kezelni, mert "nagy a zaj" es nem tudni, ki mond igazat.
Addig álljál fél lábon míg én nekiállok megkeresni!
De van............csak keress.......
Magyarul nincs ilyen.
Keresd a forgókinpadon.
Ügyes vagy,keress.
Muti!
Neked van bármire is olyan forrásod, ami nem a libsi médiából jön? Na ugye...
Nem szólt neki senki, hogy mi már nem Ukrajnán keresztül kapjuk a gázt? Merthogy elzárogatták és megcsapoltak a tranzit gázt. Nagyon el van keseredve látszik rajta. https://fb.watch/c40KoDc7Z8/
Van.
A 30 bennégett oroszra van a szovjet propaganda-oldalakon kívül bármilyen más forrás?
Ja,és hát tényleg azonnal le kéne álltani az orosz gázimportot.
Igy nem marad nekik sem.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10159854586129549&set=a.501393149548