bármit elhiszek csak azt nem hogy a ruszki kifogy a lőszerből
kaja más dolog, ennek a pótlása egész összetett folyamat
egy icipici rálátásom van ezügyben, egy hetes hadgyakorlat ellátása sem egyszerű nyáron
Huhh,MSZP az lenullázta magát a korrupciós ügyekkel,marad ágica.momo az egy csehkatka-donáthanna KFT lett,apropó az orosz anna változtatott nevet? 😂
LMP annyira érdektelen hogy akár meg is szünhet.
A jobbik meg konkrétan a DK nackó platformja lett.
Szerintem simán egy párt alatt lehetne indulniuk.
"Az ukrán hírszerzői források szerint az orosz hadseregben sincs ez másként"
Na ez így rögtön felveti az hogy mindkét fél komolyan hazudik és félrevezet az informaciós háborúban.
Lassan mindennap aszongyák hogy az orosz katonának 3 napra való az élelme,nincs üzemanyaga és lőszere,kifgyott a rakítákból,és egyébként is két hete össze kellett volna omlania az orosz gazdaságnak a szankciók súlya alatt.
Erre az van hogy mariupolt gyakorlatilag elfoglalták,vissza egy-két falut.Ujrafegyverzik-rotálják az egységeiket és ujra beindulnak ha nem sikerül most kiegyezni.
De a krímtől luhanszkig már nem lesz ukrán terület az tuti. 🤔
Egységben vagy nyolc ellenzéki párt akik egyébként sem vannak azonos véleményen, különben egy pártban lennének. Kibaszott tréfás országirányitás lenne itt 😂
Mondjuk ez az uj alkotmány eléggé valóságtól elrugaszkodott gondolat, ezt csak a nxócosztályosoknak tudják beadni. Az ugy lenne hogy zajos meg gyurcsók elszivnak pár vicces cigit és irnak valami kedvükre valót vagy megkérdezik azbl utca emberét is hogy mi legyen benne? 😂
Nem ez volt a kérdés. Miért kéne kormányt váltani mikor semmit nem.akarnak.a lopáson meg a hatalmon kivül? Vagy megint ott tartunk hogy mindegy milyen kretén jön csak ez menjen?
Te, én régóta keresem, dobj már légyszi egy linket hogy hol az összefogás programja?!? Csak ilyen barom "orbán", "a fidesz putyin barátja", stb. Csak ilyen egybites propagandaszöveget találok! 😂
Te, én régóta keresem, dobj már légyszi egy linket hogy hol a fidesz programja?!? Csak ilyen barom "folytatjuk", "az ellenzék háborúpárti", stb. Csak ilyen egybites propagandaszöveget találok!
kaja más dolog, ennek a pótlása egész összetett folyamat
egy icipici rálátásom van ezügyben, egy hetes hadgyakorlat ellátása sem egyszerű nyáron