Nem,azt nyomom hogy az ukránok azt csinálják saját kissebbségükkel ami nekik jó.
Ezek szerint te is támogatod az odesszai 30 orosz élve bennégetését.
Nincs kérdésem több.
ha már így szóbajött az 56
geci nyugat rajtunk keresztül tesztelte a szovjetúniót
a felállás kb ugyanaz mint most az ukrán helyzetnél
igaz hogy a ruszki volt a bűnös, mi meg a szenvedő fél de a nyugat miatt történt az egész, ha nincs felbújtó akkor nincs 56
Nem,szerintem nincs rendben,sőt az ukrikkal se volt rendben.
De tény hogy megtörtént,és az is hogy az ukrik usákos felbujtára tátott szájjal szaladtak a faszerdőbe.
Más kérdés hogy az usákok ugyan a nyílt támogatásból kifaroltak,de tömik pénzel,fegyverrel,kiképzéssel,taktiakai infokkal,és konkrét irányítással.A ruszkik meg rengeteg hibát vétenek.
De a vége bárhogy nézzük egy szarrálőtt,megszállt,500 évre eladósodott,népességből kiürült harmadik világbeli szemétdomb lesz ukrajna.előtte se volt jó.
És még valszeg gazdasági csődbe is rántja magával európát is,saját magát is meg a ruszkikat is.
És kurvára nem esem hanyatt tőlük,nem is szopkodom őket fényesre mint te.Csak úgy a csordamorál miatt.
Bár neked lehet elég volt az a bullshit egybites propaganda is hogy Orbán putyin barátja,pincsije,utáljuk orbánt utáljuk putyint,hívjuk putlernek,orbánt meg mittomén orlernek. 😂
Ja és csak szólok 56-ban pont az ukránok ültek a tankokban,Örömmel dúltak fel mindent.
Szóval kurvára nem ugyanaz.
De, lehet tudni.
Ja, az nem gond hogy neki ott vannak az Iszkanderek Kalinyingrádban (ahonnan _egész_ Lengyelországot elérik, de még a németek keleti csücskét is), de ha a NATO-nak van akárhol is Európában, akkor az már ok a háborúra...
Egyrészt nem tudod másrészt meg nem kell a szomszédos ország, eu már böven elég. Euban meg akad. Fogjatok össze bogyoval aztán menjetek az oroszok ellen, ne a fotelböl kritizáljatok orosz gáz melege mellett 😄
Ménemelég hogy beülsz a kocsiba,csak van valamid,felmész a lengyelekhez,onnan egy ugrás Lemberg.
Aztán meg az ukrik átdobnak moszkvába,ugyis már ott jár a hadseregük a győzelmi jelentések szerint.
Őőőőőő,ez nem kettősmérce.
Ez a REALITÁS.
Ha tetszik ha nem.
Bocsika,van neki kb 5000 atomtöltete.
A másik hogy lengyelek és baltiak meg lettek attakolva?
Nem.
Ukri más helyzet,de ő se lett volna ha jobban bánik a helyi ruszkikkal,és nem nyal be torkik az usákoknak.
Viszont te úgy látom nem fogod fel hogy mit mond.
Ez még mindig nem egy netfix Jo-rossz,Fekete-fehér baromsága amit erőltetsz.
Lényegesen bonyolultabb annál.
Még akkoris ha 12x linkeled be a roszkiutáló forgókínpadot.
Mert még mindig az a kérdés hogy ha mindez igaz mégis putyin mit tesz?
Ez fontosabb.
Értem hogy dehát majd jönnek a baltiak meg lengyuszok akikre rátámad.
Nem,nem fog.
De mivan ha igen.
Akkor majd a nato megdádázza.
Dehát az ukránok szegény ukránok.
Mivel az is szar szemét korrupt nackó genya,arrogáns seggfej ÉS se eu tag se nato tag,nem is vagyunk velük jóban mert ahogy nézem a nagykövetüket az is egy követelődző arrogáns seggfej.
Lehet hogy rád gondolt. Majd tavasszal szervezünk egy motoros összeröffenést Gödöllőre, és megoldjuk. Ha jól sejtem, lapátot és lefolyótisztítót sem kell vinnünk, mert van betárazva nálad! 😍
A ruszkiknak meg Kalinyingrádban is.
Szóval Putlernak joga van "megvédenie magát", a lengyeleknek, baltiaknak, ukránoknak nem. Véletlenül nem ez az a bizonyos kettős mérce amit folyton emlegettek?
Alapvetően németországban vannak.
Amúgy meg érdemes lenne ezt figyelmesen és objektíven meghallgatnod.
Nem az a lényeg hogy TE mit gondolsz,a lényeg hogy a ruszki mit gondol.
Mert az ő cselekedetit az motiválja.
-Ez szeződésszegés.
-Tudom,de te nem fizetsz rubelben.
-Az is szerződésszegés.
-Tudom,de befagyasztottad a devizatartalékom,ezért kéne a rubel.Hamárittvagyunk az is törvénytelen hogy lefoglasz parancsra mindenféle magánember vagyonát.
-Jogorvoslatért fordulon kérem az illetékes orosz bírósághoz.
-Tehát ki vagyunk tiltva oroszországból.
-Tudom mi is ki vagyunk tiltva mindenhonnan.
-De ha nem kezdjük el feltölteni a tárolóinkat akkor leáll a gazdaságunk,meg jövő télen megfagyunk.
-Ezt is tudom,de ez meg a ti bajotok.Vegyetek gázt a szabadpiacon máshonnan.Ugyis le akartok válni az energiahordozókról amiket mi exportálunk.
-Dehát ez így nem jó,mert nincs elég,idő kell amíg átállunk.
-Tudom,de ez nem az én bajom.Old meg. 😂
Ezek szerint te is támogatod az odesszai 30 orosz élve bennégetését.
Nincs kérdésem több.