más a véleményük a háborúról, nyelvtörvényről... úgy nagyjából mindenről... nem karom a sok szakértőt megzavarni, ezért kérdeztem, van-e még valakinek itt, mert szakértés az van
de hát ez csak két ember, bár nekik nyilván sokkal több az ismerős/rokon stb mint nekem 😂 nem az érdekel, hogy konkrétan mit mondtak, hanem van-e bármi metszéspont bármelyik propagandával, mert az én tapasztalásom szerint köszönő viszony sincs
ez az
fel nem foghatom miért is kell egy olyan nemzet megtámadásával foglalkozni amelyik nekünk még semmi jót nem tett
sőt még jól be is szopatta az ott élő magyar ajkúakat
kb olyan volumenű hírnek kellene lenni mint amikor 2 fejű bárány született pusztalófasztudjahol
Akkor azt mondom nekik hogy, meg akarjátok baszni a csajom? Tessék tegyétek meg,a feleségemmel meg végignézzük! Nem igazán vagy tisztában a helyzettel, ezért a kialakult helyzetért igen sokat tettek az ukrán barmok.
Ha lenne agyad és szemed, akkor talán látnád és fel is tudnád fogni, hogy ippen hozzád, hozzám, meg mindenkihez másznak befelé a "pirézek", csak te tapsolsz hozzá és még egy darabig roppantul örülsz is neki!!
Azé' remélem, ha hozzád bemásznak a pirézek, mer' nem tetszik nekik a szemed színe és azt mondják, ha nem csinálod amit követelnek, akkor a hátadon basszák meg a csajodat, akkor is pont ugyanilyen lelkes leszel a feltételek elfogadását illetően és ugyanilyen felháborodottan fogod visszautasítani hogy bárki is beleavatkozzon a ti dolgotokba...
Pont ez a lényeg. Elég nagy területen baszakodhatnak egymással, maradjanak is ott. Nem kell beleszolni, mert abbol csak szarul lehet kijönni.
Magyarország egyébként is kisország, eléggé függ más országoktol ráadásul egyikféllel szemben sem lennének esélyeink.
Nekem ott telt be a pohár mikor azt mondta hogy ha nem zárják le a légteret akkor onnantól minden egyes halott a náto vezetői lelkén szárad. Hát az anyja picsáját, fogadja el a feltételeket aztán nem hal meg senki, az anyja picsájáért akar belerángatni más országokat abba amit ő maga kavart. Egy igazi gyökér,kilőhetnék már.
Ráadásul.ez a szinész gyerek egyre ellenszenvesebb.... követel, beszologat. Igazán megtalálhatná már valami keresésére indult alakulat, hátha a következö jobb lesz....
Dani, te tényleg nem vagy képben. Évrkkel ezelött a kormány jováhagyása de legalábbis szemhunyása mellett ritkitották azbott élö oroszokat. Nagyon a jelenre koncentrálsz, ne csak balos libsi médiát tanulmányozz....
Majd megszakertem propaganda alapon. 😆