Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inteligencia kérdése.
Nem szabad k...va anyázni, degradálni, átkozódni......!
Na!!
Mit csináltam már megint??
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy utálom a fideszt!
Bár az is igaz, hogy amit a fajtád iránt érzek, arra meg nincsenek szavak!!
Sokkal több van, mint ami tűrhető lenne, sokkal több van, mint gondolnátok.
Legfeljebb még tud uralkodni az ösztönein.
A magomed tusajevet már kétszer is megölték az ukrik.

De a hite szerint mindig feltámad...................ja nem.Él és virul. 😂
Nyugi vén korrupt genya,előttem fogsz menni..............és ásol,gödröt...........cserjének. 😂
csak előfizetők olvashatják a cikket.
Az amneszti meg a melegek felmérése 😂 B+ bogyó, nem bírom abbahagyni a röhögést! 😂
Szerencsére ennyire hülye nincs elég ahhoz, hogy feljöjjenek a felszínre 😅 próbálkoznak, ez is elég baj...
"...biztató, hogy ennyire sokan egyértelműen elutasítják a kormány gyűlöletpropagandáját, és ennek hangot is terveznek adni szavazatuk által..."

"...a kormányzati gyűlöletkeltésben a magyarok többsége nem kíván részt venni, mert vagy érvénytelenül szavaz, vagy távol marad a népszavazástól. Ebben a formában ezt a népszavazást megtartani értelmetlen...."
Remélem, most mindenki olvashatja Bogyó beteg elméjén keresztül, hogy mi lenne, ha egy beteg agy és a kommunizmus összetalálkozik.
És nem Bogyó az egyetlen ebben az országban...
Így gondoljátok végig, hogy a választáson hova voksoltok.
Bárkivel, aki elzavar benneteket a 3,14-csába! 😆
Ja, gyurcsánnyal, klausz svabbal, bidennel, karigerivel, makival, meg jákob petivel, valódi demokráciát, mi??? 😂 🤔 😱 😭
A demokrácia ellenségeitől előbb meg kell szabadulni és majd utána csinálunk valódi demokráciát.
Furcsa jogallamisagi elkepzeles az ha valaki nem ert veled egyet le akarod csukatni.
Visszaternel a hazmesteres feljelento multadhoz? 😆
https://www.telegraph.co.uk/wo...

A cikkben az van., hogy a náci ukránok segítségért nyivákolva várják, hogy külföldi segítők menjenek, akiről a cikkben szó van, az egy angol egészségügyi dolgozó, átlépte a lengyel-ukrán határt, elvették az útlevelét és arra akarták kényszeríteni, hogy pár órás kiképzés után kijevbe menjen ágyútölteléknek.

Mivel a The Telegraph-ban jelent ez meg, nem igazán lehet rá mondani, hogy fake. Persze, azok is hazudnak, de úgy látom, ha egy ilyen hír megjelenik, akkor kezd felnyílni a világ szeme.
Az lehet, de a demokrácia eszméje győzni fog. (Te élni fogsz - egy börtöncellában Viktorod szomszédságában). 😂
Előbb fogsz megpusztulni vén korrupt genya. 😂
Ti fogtok szépen Putyinnal, Orbánnal meg az összes többi szélsőjobbossal együtt eltűnni a történelem süllyesztőjében. Sajnos addig még nagyon sok kárt fogtok csinálni, de a végkifejlet csak ez lehet.
Ezért is próbállak elpaterolni innen. 😂
Tévedsz, én itt születtem, és itt is akarok maradni. Magyarországról kellene végre a szart kitakarítani.
Tőled 300 km-re ott a demokrácia fellegvára,húzzál át. 😂