Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a faszért gondolja minden agyhalott, hogy adok a cigány szavára???
Beszallni semmikepp.Amikor beszalltak a buliba uszkve 30 ev alatt lett a kozelkelet+libia egy szarrabombazott fostenger parmillio halottal.Majd afganoknal folytarva elkoltottek 2000 milliard dollart es egy komplett kibaszott orszaggal mellelottek binladen helyet illetoleg.
Aztan amikor meguntak fizetni a haborut hanyatthomlok kiszaladtak az orszagbol otthagy 84milliard erteku eccajgot.
Az lenne az igzi ha felhagynanak az ilyen zelenszkij fele idiotak befolyasolasaval,meg a demokraciaexportjukkal.
Ez lenne a legjobb,mert nem egy sikertortenet a 2. Vilaghaboru ota amit muvelnek a szabadsag jegyeben.
nem az a lényeg hogy minket is meg az ukránokat cserben hagytak
az a lényeg hogy felbujtottak és beszopattak(finoman szólva cserbenhagytak) mindezt csak azért hogy a ruszkikat teszteljék
most is csak arra megy ki a játék hogy a ruszkikat(is) szopassák, az összes ukrán veszteség az usa lelkn szárad, de ravaszul rákentek mindent is a ruszkikra, ami igaz is mert a ruszkik lőnek mindent szarrá, de ha az usa nem ravaszkodott volna senki sem halt volna meg
pl. a mai műsorban felvetik, hogy sokan elítélik az USA-t, mert 1956-ban cserben hagyták a magyarokat és szavakon és némi alamizsnán kívül érdemi katonai segítséget nem adtak. most 2022-ben mit kéne tennie az USA-nak? "cserben hagynia" Ukrajnát vagy katonai erővel beszállni? 1956-ban és most is a 3. vh. kitörését jelentené.
A háború nem fair.
Ha nem veszed eszre a kulonbseget, amikor en szorakozom, meg amikor Bogyo a halalomat akarja, a tobbieket meg fenyegeti, hogy mi lesz, ha hatalomhoz jutnak, akkor sajnallak.
"a puzsér az teljes agybaj, nem félőrült, inkább másfél" lemaradt az érvelés/indoklás. megint.
"Puzser es a Farkas Attila Marton" velük ellentétben én nem vagyok idealista, de kedvelem a műsort, mert sokkal nagyobb tudásúak, olvasottabbak nálam , jó a műsor dinamikája és olykor olyan összefüggésekre világítanak rá, amikre magamtól nem gondolnék adott esetben.
Ilyen karakter. :D pont nem zavar, hallgattam eleget orditozni embereket joval kevesebb ralatassal. Tudod, azt a fajtat, amelyik ha nem tudsz valamit, azzal obegat le, hogy 'na mi van, ezt nem tanitjak a foiskolan?', illetve ha valamit meg tudsz es beszelsz rola, akkor meg 'na, ezt tanitottak neked a foiskolan?' :D
amúgy az ilyen egyedek is mellőzve vannak mert ruszkik:
https://youtube.com/shorts/Oxj...
a puzsér az teljes agybaj, nem félőrült, inkább másfél
nem tudom hogy ez mennyire szándékos és megjátszott
De mér ordít mint egy vadbarom? 😂
Puzser es a Farkas Attila Marton, igen.
Csipem oket, mert ha nem is ertek egyet, mas nezopontot vazol a sajat erveivel.
Magadravetted? 😂
orbánt is addig hallgattad, hogy "asszonyság"?
Tippelek,a félőrült puzsér is ott van nem?
En meghallgatom, nem Nyugati Feny ez.
Te úgy gondolod hogy ami propagandát tolsz megnézi valaki bogyón és rakson kívül? 😂
Odáig hallgattam, hogy "csávó"!
http://youtu.be/6TGkO_RaxVI
Apu a háborúról, Orbán keleti szövetségéről és a posztkommunista jobboldal identitásválságáról
Ez klasszikus, Horvath Oszi, asszem. :)
Olyan dedósok tudtok lenni.
Orbánnak az a legkisebb bűne, hogy elhízott!
Amúgy valami olyasmi volt, hogy a kövér katona vagy tábornok a halálom.
Amivel egyet is lehet érteni, egy katona ne legyen kövér!
Egy politikus még tudna is érdemben dolgozni nagy hassal!
Az se érdekelne ha gurulna, ha a MAGYARSÁG lenne neki a legfontosabb!!
Egykutya mindkettő.
Mint a patkány és a mókus,ugyanolyan rágcsálók csak a mókusnak jobb a PR-ja. 😂
Igy beszel egy liberalis demokrata...?!
Fasza, csak akkor egy hangyafasznyit nem vagy jobb Putyinnal, mindossze a hattersztorid mas.
...es csodalkozunk, ha rad van huzva a komcsi-lepedo?
orbán 2012-ben a katonai tábornokokra: "„Nincs köztük kövér, az a halálom ..."
Szintén orbán pár évvel később: