Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, de van itthon kettő is!
Lefolyótisztítót viszont még szereznem kell - mire jössz. 😂
https://nyugatifeny.hu/2022/03/20/tetelesen-cafolja-orban-viktor-hazugsagait-marki-zay-peter-felelnie-kell-a-remhirterjesztesert-a-miniszterelnoknek
😂
Viszek neked lapatot elvtars. 😆
A gyökér az te vagy - csak nem libsi, hanem pufajkás komcsi. 😆 De így szeretünk, ilyennek! 😍
En beszeltem a ceggel aki keszitette,a ruszkik ketharmada okkent valami olyasmit emlegetett hogy bigyo,begyo.........nem bogyo.......es budos libsi gyoker jelzoket is hasznaltak.
Ki lehet az? 😆
De hát a cigányok csak annyit tettek, hogy hallgattak a fideszes kormánypropagandára: "Szaporodjatok!" , "Szültél már ma?" 😆
2 féle megoldás van, mindkettő kurva költséges
egyik az hogy fix összegű családi pótlék, gyerek számtól függetlenül, egy jelentős összeg amiből megél a kis család
ekkor nem szaporodik, lesz egy gyerek, hiszen ha van 8 gyerek akkor sincs több pénz csak a kiadás a több
a másik az hogy nincs támogatás, és ezt a kisebbségi szarságot megszüntetni, mindenért lecsukni őket, 3 csapás elv stbstb
az első szerintem élhetőbb lenne, mert a másodikért a libsik visítanának mint a nyakon szúrt disznó
az elsővel a fehér bőrű lakosság is jobban járna szerintem a többség legalább egyel több gyereket merne vállalni, ezáltal a cigó-nem cigó arány pozitívan változna
csak ugye rengeteg zseton
de ha nem teszünk semmit akkor meg itt vége lesz mindennek
Közvéleménykutatás az orosz haverjaitoknál:

https://index.hu/kulfold/2022/...
Majd megírom neki a megoldási javaslataimat.
Egy csepp vér sincs benne. Könnyek mondjuk annál több.
Konzultálhatnál a főnivel.
Mert hamarosan probléma lesz velük.
Nem kicsi.
Tehát?
Nagy. 😂
Volna rá megoldásom.
Kivéve, ha mondjuk az agresszió központját éri a cigifüst.
Egyre több ilyennel fogunk találkozni.
Jó világ van rájuk.
nekik az jó ha sérült a gyerek több pénzt kapnak érte
nekünk is jó ha fogyatékos mert legalább nem tör be sehová sem
Pl.
Cigány, vemhes és bagózik.
Ezt?
nézd a jó oldalát, a nyugati fertő mocsarából végre ki tudunk keveredni
20 év és mindenki boldog lesz, mert ha már enni tudunk akkor boldogok leszünk 😂
Meg kell hozni egy jó nehéz döntést, az egyéni érdek a fontosabb vagy az emberi fajé.
Azt mondom, hogy a betegen született emberekkel még elbírna a társadalom, ám a modern kor hozományaként egészségesen született, de onnantól kezdve azonnal leamortizálódó emberekkel már nem tud mit kezdeni.
A megoldást nem tudom, de ez nem jelenti azt, hogy nem is látom a bajt.
az ötlet nem rossz, egy gyermek elvesztése nem lehet egyszerű dolog, szóval ha sikerül megmenteni az a szülőnek csak jó lehet
ellenben a közösség jövője szempontjából, a legnagyobb hiba amit csak elkövethetnek
a libsi felfogásba meg nem fér bele pl olyan kifejezés hogy továbbszaporításra alkalmatlan.....
mai ismeretek birtokában simán lehetne javítani a génállományt, de nem tesszük
Egyszóval az álhumanizmus miatt degenerálódik az emberi faj.
Köszönöm.
a csecsemőhalandóság megszűnése már kezd visszaütni, egy jó ideje nagyjából minden életképtelen egyedet meg tudnak menteni ami jó dolog.......lenne..... de erősen belepiszkálunk a természetes szelekcióba
aminek a hátulütője az hogy a vele született hibákat tovább fogja örökíteni, és egyre több hiba egyre korcsosabb a faj
😅
Dehogyis, helytálló 😂
Szerintem több lett a hülye. Kényelmesebb az élet, több idő van gondolkodni, és az nem nagyon megy.

Meg ugye a csecsemőhalandóság is javult, nagyon sok életre alkalmatlan is itt baszakodik a fórumon.
(most ez durva volt?)
nem én lázadozok mindig 😄
ez részemről egy megállapítás volt, nem kell agyalni, a vezér mindig megmondja mit tegyél
amúgy gecisok évig működött, a mostani nagy szabadság ami van felénk ilyen talán még sosem volt
a hiba a mostani rendszerben az hogy az átlag emberek ugyanolyan hülyék mint 50 éve meg 500 éve meg 5000 éve, de most akkora lett az ego hogy erről tudomást sem vesznek
régen(meg manapság is a diktatórikus rendszerekben) azért gyorsan beverték a képüket ha sokat agyaltak
az én igényeimhez kb minden rendszer megfelelő, ha visszatérne a 70es-80as évek avval is jól ellennék