Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mol,5175.
A madaras olcsobb picit.
felénk hiány van
eddig 4500 volt most 5000 lenne ha lenne
egyik bolt 7500ért árulja ott többnyire lehet kapni
Mostakkor tamogatom putyint vagy nem akarok fazni? 😆
én már kezdek hinni hogy nyer a baloldal
elő is veszem a sújzóim, kicsit fogyasztok felrántok még egy kis izmot és újra lehet buzikat verni a fesztiválokon mint anno a capella előtt 😁
Zajos beszede a gyülekezés fázisában lett elmondva.
Kar hogy azota is csak kezdik a gyulekezest. 😆
Mondhatjuk, hogy zaj beszéde volt a rendezvény csúcspontja? 😅 mert a videó szerint akkor is kb. annyian voltak, mint a képen.
Nagy.
Gyakorlatilag en vagyok a becsulet szobra,mintakepe,peldaja.
Yahtot elfogadok,csak szurket. 😆
olyan végtelenül kicsi, hogy nincs is határa 😆
Hat,nem is olyan velejeig rohadt korrupt mint a te cimborad kalocsan. 😆
Becsuletessegem hatartalan. 😁
neeeeeeeee 😆
hát kezdd el te is 😆 ne maradj le.... aki lemarad, kimarad 😂
Tiszta és szűzies? 😆
Akkor ő lesz az első.
Én tiszta vagyok mint a hó. 😂
Tévedsz: őt csak másodjára. Először a gödöllői bútorboltost a Parkside szarjaival együtt. 😍
Nem baj,bogyó DK-s ismerősét viszik el legelőször. 😂
https://hu.euronews.com/2022/0...
"előre megyünk, nem hátra" Csak sikerült felkapaszkodni a dobogó tetejére a legkorruptabb ország címén! 😅
Ezt azért én szégyenlem, pedig nem én lopok... 😒
A fotó láthatólag a gyülekezés fázisában készült. A fidesz pride kezdete előtti néhány órával nincs képed azokról is?
Megjöttek a szovjet tankok? 😆
Margithíd terhelési próba(kezeit széttáró)
ezt olvastam már de szerintem hülyeség. Ennyi erővel kína nagyobb fenyegetést jelenthetne rá, mint oroszország és komplett egész európa együttvéve
Háááát... azt gondolom, hogy a "tüntetést", de ezek szerint a grafikus valamit eltolt.
Tüncit? :D
Mijaza "tüncit"?
George Friedman kifejtette, hogy az amerikai (USA) külpolitika fő érdeke az elmúlt évszázadban - az első és második világháborúban, valamint a hidegháború alatt - az Oroszország és Németország közötti kapcsolatra irányult. Ha e két ország egyesíteni tudja erőit, akkor létrejöhet az egyetlen olyan hatalom, amely valódi veszélyt jelenthet az Egyesült Államokra. Friedman szó szerint úgy fogalmazott, hogy „az USA ősi félelme, hogy a német ipari tőke és a német technológia egyesül az orosz nyersanyagokkal és az orosz munkaerővel, ami egy egyedülálló összefogás volna, s amitől az USA évszázadok óta halálosan retteg”. S mindent megtesz, hogy ez ne következzék be.

http://www.novalis.hu/index.ph...