Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A kosz csak 3 hétig ragad, utána már kopik" (Csapajev) 😂
Persze, ha szélsőségből általánosítunk, akkor tényleg a kisebb szám lesz a nyerő.
az igazi angol nemigen mosdik többet egy héten otthon
hülye usások legalább reggel lezuhanyoznak, de ezek az angolok nem szeretnek fürdésre vizet pazarolni
De ha a többit keresztezik a polippal, kurva gyorsan tudnák szedni a gyapotot.
Ezt értettem, csak azt nem, hogy hogyan tudtál párhuzamot találni.
Bocsi, ha ma értetlen vagyok.
Igen, a galambduc biztosan ennyi, én nem fogok ezen vitatkozni, mert nincs ilyen tapasztalatom, de amikor írták a cikket, ott én azt olvastam ki belőle, hogy angliai családok. Ahol a kislánynak külön szobája van, a kisgyereknek is, a mamát egy külön hálószobában kurecolja, nem osztoznak meg sem lengyellel, sem bolgárral, esetleg nem egymás vizében mosakodnak heti egy alkalommal.

Én így értelmeztem a mondanivalóját.
pedig london egyre inkább pakisztán mint anglia, amiket hallottam róla oda nem mennék még 5 ezer fontos fizetésért sem
Most?
Pont mint a "mi" cigányaink!
Azok se vótak ott még sehun!!
Hiába no, a zember színe fehér!!
Nem ismered fel? Putyin, csak át van húzva 😂
A másik buzit én sem ismerem 😂
Kezseggel elhiszem, ahol en laktam szinten villanyos volt minden is. 3 szoba plusz furdo futese, bojler, tuzhely. Evszak fuggvenyeben 100-170 font kozott volt a villany, 30-40 a viz.
A szaúdi herceg leszarja a biden jóskát, a telefonját sem veszi fel, unja már, hogy a demens buzeráns állandóan olajért nyivákol.
persze folynak Szaúd-Arábiábana tömeges kivégzések, a "véres" olaj is jó a biden jóskának, csak legyen már.

A buzeráns johnnson is oda készül kicsit kuncsorogni...

https://www.wsj.com/articles/s...
Ugyanazok!
Mosogatosok szobat berelnek havi 3-400-ert. Kozoskodve WC-n es furdon 2 romannal meg 3 lengyellel.
Ezkieza buzi??
Az atlag melos altal berelt ingatlanokat.

Laktam ket hetet akkora palotaban, aminek mar neve volt es nem hazszama. Ket lakosztaly sajat furdovel, klimaval, plusz 5 szoba, plusz ket furdo, kurvanagy ebedlo/nappali.
A berleti dija volt 5000 font egy honapra (kilencen bereltek) es a rezsije volt 900 font. 350-400 a villany, 400 a gaz, 80-120 a viz. Csak szolok.
ott ahol laktak mindenhol villany van, valami tűz miatt ami többszáz éve volt(ugye mondtam már hogy hülyék az angolok)
lehet kertes házakban van gáz
Most kérdeztem rá 😂 komplett rezsi sorházi ház, drága külvárosi helyen, 500 font a rezsi. Ott “mosogatósok” nem bérelnek semmit…
23 millio haztartasban gazos kozponti futes van.
Ti most a mosogatósok által bérelt lyukakat emlegetitek.
Csak szólok.
A hazudós nigger testvére szerint:
- a tesóm ott sem volt
- na de ő mondta, hogy megtámadták
- ja, akkor ott volt, de nem ő volt
- mi nem ő volt?
- semmise, ő ártatlan.

https://www.wfmz.com/entertain...
London eleve ketszeres szorzo a tobbi v aroshoz kepest.
A 2000 fontos energiaszamlat en is sokallom, nem tudom, mit vett az a Lewis muki "atlagosnak".
És ok egy drága helyen élnek, külvárosi szempontból…
Londonba bent egy szoba 500
Örülök, hogy egyetértesz 😄
Nincs is… most kérdeztem meg, külvárosi sorház, két szoba, nappali, furdo konyha 1300
A full rezsi 500 korul
Az aljafzu 1700…. Na ok nem bérelnek ilyet…