az igazi angol nemigen mosdik többet egy héten otthon
hülye usások legalább reggel lezuhanyoznak, de ezek az angolok nem szeretnek fürdésre vizet pazarolni
Igen, a galambduc biztosan ennyi, én nem fogok ezen vitatkozni, mert nincs ilyen tapasztalatom, de amikor írták a cikket, ott én azt olvastam ki belőle, hogy angliai családok. Ahol a kislánynak külön szobája van, a kisgyereknek is, a mamát egy külön hálószobában kurecolja, nem osztoznak meg sem lengyellel, sem bolgárral, esetleg nem egymás vizében mosakodnak heti egy alkalommal.
Kezseggel elhiszem, ahol en laktam szinten villanyos volt minden is. 3 szoba plusz furdo futese, bojler, tuzhely. Evszak fuggvenyeben 100-170 font kozott volt a villany, 30-40 a viz.
A szaúdi herceg leszarja a biden jóskát, a telefonját sem veszi fel, unja már, hogy a demens buzeráns állandóan olajért nyivákol.
persze folynak Szaúd-Arábiábana tömeges kivégzések, a "véres" olaj is jó a biden jóskának, csak legyen már.
A buzeráns johnnson is oda készül kicsit kuncsorogni...
Laktam ket hetet akkora palotaban, aminek mar neve volt es nem hazszama. Ket lakosztaly sajat furdovel, klimaval, plusz 5 szoba, plusz ket furdo, kurvanagy ebedlo/nappali.
A berleti dija volt 5000 font egy honapra (kilencen bereltek) es a rezsije volt 900 font. 350-400 a villany, 400 a gaz, 80-120 a viz. Csak szolok.
A hazudós nigger testvére szerint:
- a tesóm ott sem volt
- na de ő mondta, hogy megtámadták
- ja, akkor ott volt, de nem ő volt
- mi nem ő volt?
- semmise, ő ártatlan.
Nincs is… most kérdeztem meg, külvárosi sorház, két szoba, nappali, furdo konyha 1300
A full rezsi 500 korul
Az aljafzu 1700…. Na ok nem bérelnek ilyet…
hülye usások legalább reggel lezuhanyoznak, de ezek az angolok nem szeretnek fürdésre vizet pazarolni
Bocsi, ha ma értetlen vagyok.
Én így értelmeztem a mondanivalóját.
Azok se vótak ott még sehun!!
Hiába no, a zember színe fehér!!
A másik buzit én sem ismerem 😂
persze folynak Szaúd-Arábiábana tömeges kivégzések, a "véres" olaj is jó a biden jóskának, csak legyen már.
A buzeráns johnnson is oda készül kicsit kuncsorogni...
https://www.wsj.com/articles/s...
Laktam ket hetet akkora palotaban, aminek mar neve volt es nem hazszama. Ket lakosztaly sajat furdovel, klimaval, plusz 5 szoba, plusz ket furdo, kurvanagy ebedlo/nappali.
A berleti dija volt 5000 font egy honapra (kilencen bereltek) es a rezsije volt 900 font. 350-400 a villany, 400 a gaz, 80-120 a viz. Csak szolok.
lehet kertes házakban van gáz
Csak szólok.
- a tesóm ott sem volt
- na de ő mondta, hogy megtámadták
- ja, akkor ott volt, de nem ő volt
- mi nem ő volt?
- semmise, ő ártatlan.
https://www.wfmz.com/entertain...
A 2000 fontos energiaszamlat en is sokallom, nem tudom, mit vett az a Lewis muki "atlagosnak".
Londonba bent egy szoba 500
A full rezsi 500 korul
Az aljafzu 1700…. Na ok nem bérelnek ilyet…