Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.facebook.com/TordaiBenceParbeszed/videos/742280653427235/

A bátor harcos! 😂
Volt hát, de milyen morális alapom lehet kritizálnom valakit a egy elítélendő tettéért, ha ugyanazt csinálom a jelenben?
Nincsenek illúzióim a média függetlenségével kapcsolatban, pl. a Hír TV sarkon fordulása a 2018-as választások után a napnál világosabb példája ennek, de a közmédiától... hogyismondjam... többet vártam volna.
Az a gond, hogy ezeket már nem a nép választotta!!
Mint ahogyan bident is "segítették", vagy ahogyan nálunk tolják zajost!
Na, pl. zajos dettó ugyanaz mint zelenszkij!
Gyakorlatilag, pár kivételtől eltekintve, mindenhol a vakolók emberei ülnek!
Ahol nem, ott van háború!
Hát, minden népnek olyan vezetője van, amilyent érdemel.
Ha nem lenne uncsi, vissza kéne menni az Orbán-kormányt megelőző időszakra, volt-e hasonló.

Ez kb. hasonló, mint amikor a jelenlegit ekézik mondjuk az egy kilométer autópálya bekerülési költségeivel, közben az elhíresült PPP-konstrukciót még mindig fizetjük, és a végelszámolásnál majd kiderül (mert számolni lehet azért előre), hogy a jelenlegi költség a töredéke annak, amire véget ér a futamidő.
Ez kemény...sejtettem valami hasonlót, de ez durvább
Namost az, hogy ő zöld- és klímapolitikai szakértő és hogy szerinte Paks 2 egyetlen alternatívája a zöldenergia, az csípős azért. Energetikai kérdésekbe közgazdász-szociológus ne nagyon ártsa bele magát, mert úgy járunk, mint a németek.

A kiragadott lejárató riport ügye, és az azzal kapcsolatos reakciója valóban érdekes, de nem kevésbé szúrja a szemem, hogy a köztévé követte el.
Vegyétek már észre, hogy itt nem elsősorban az energiahordozókrók, pláne nem a "demokráciáról" szól a történet!
A totális és globális hatalom a cél!
Veszekedtek itt mindenféle baromságokon, miközben szépen halad a dolog a maga útján!

"Friedrich Merz, a CDU új elnöke lehetségesnek tartja a NATO beavatkozását az ukrajnai háborúba, de csak akkor, ha az oroszok célzott támadásokat indítanának az ukrajnai atomerőművek ellen. Előállhat olyan helyzet, hogy a NATO-nak döntenie kell Putyin megállításáról” – mondta Merz a pártvezetés többi tagjának. Bizonyos körülmények mellett Merz nem tartja kizártnak, hogy pártszövetsége az ukrajnai háborúba való beavatkozás mellett foglal állást – írja a Spiegel.
Eh, kimaradt egy szótag.
""...úgy csinált rólam lejárató riportot Budakeszin, hogy meg sem kérdezte a véleményemet..""

Ebből látszik, hogy a nyomorult hülye ribanc nem ezen a világon él.
1. a "lejárató riport" alkalmával általában nem kérdezik meg a lejárandó személy véleményét
2. ők kit-mikor kérdeztek meg hasonló esetben? Például Putyint megkérdezték-e, hogy mit gondol arról, amit a sok tolvaj állibsi állít róla? Persze ez nehéz is lenne, belátom, de általában ők megérdeztek bárkit is, amikor valakiről állítottak valamit?
És mégis van olcsó gázunk, nincs háború. Igaz, nem kell ácsingóznunk az állítólagos eu-s segílykéért, de mondjuk kell kárpit fizetnünk a semmiért, ki kell tartanunk egy csomó nyomorult cigányt, alkeszt, bagós, buzit, lusta himpellér faszkalapot, de még mindig elég vastag a szociális háló nálunk.
Azt hittem, “a hős, ki csak népéért élt” 😆
Ja, akkor pákóul hos! 😵
Megzavart a hős kifejezés 😆
Putyin! 😅
Ez nálunk is így van… egy cigány színész meg pár bohóc… igaz, ha Bogyó preferaltjai kerülnének oda, akkor sem változna a helyzet 😂
Lenin? 😂
szolnokon meg egy helikopter akadt fent valami hasonló póznán, az szerintem jobban néz ki
Te egy igazán kedves ember vagy, és ezt most komolyan gondolom! ✌️ 👍️
Én múltkor mintha ezt láttam volna rajta annyi különbséggel, hogy volt előtte egy ízlést teljesen nélkülöző motorképződmény előtte (gondolkodós) 😄
És ezzel el is mondtál mindent magadról és a szellemi állapotodról 😆
Na...

Szoval igy all a helyzet ukrajnaban.
Nekem a hős vezérünk képe van a monitoron. 😂