?
Lengyelek utaljak a ruszkit,az ukran is.
Ezert osszebutoroznak,a serelmekre fatyol kerul.
Ennyi.
Orban nem volt benne,de tuti az o hibaja barmi legyen is az.
Akit esetleg még érdekel: az Azov nevű csoportosulás. Nézzétek meg a portfóliójukat!
A muszka már direkt várja a meetinget velük. Civilek ellen már bizonyítottak. Most a megtévesztett orosz gyermekek (ukrán szótár=muszka katona) ellen kell felvállalni a horogkeresztes tetkót meg az összes kedvességet.
Többségetekkel ellentétben én ma és tegnap is dolgoztam ukránoknak. De azok még a cirkusz előtt települtek át.(Ugyan miért?) Rendesen el vannak látva zsével.
Személy szerint neked mi a különbség a muszka meg a mocsok ( a náci le van védve) ukrán között? A lengyeleket se igen értem. Az ukrikkal több gondjuk volt min a muszkával most meg pusziság?
HÜLYÉKET !
Ezeknek a demokrata (beszarós) ukránoknak a felmenői még 44-45-ben létrehozták a 14. SS gránátos hadosztályt és harcoltak ahogy tőlük telt. Viszont a német háborús bűnök durván nagy részét ukránok végezték a háborúban. Rettegett Iván amerikában döglött meg (Demjanjuk volt a becsületes neve)
A 27-éves qrva okos fiatalok kedvéért pölö a 3. 4. és 2.ukrán front csinálta hazátokkal azt amit felszabadulásként ünnepelhettem évtizedekig.
Az megvan bárkinek, hogy az ukrán menekültek többsége cigány? Az ukránok simán átengedik a hímeket is kortól függetlenül. Katonának szarok. Másnak is. Szabadulni akarnak tőlük.
én ennek nem hiszek
úgy látom hogy ez a putyin ember nemigazán akar nagy balhét
ha akarná szerintem egész ukrajnát 3 nap alatt kivégezné, mindent földig rombolna
persze ennek nem lenne értelme, de meg tudná tenni
Ha hiszek a híreknek (ménehinnék?) :Az ukrán szabadságharcosok olyan csapások sorát zúdítják a hódítókra, amit Hitler álmodni se mert.
Százával a tankokat, ezrével a muszkát, egy azaz 1db MIG 29-el kb az mindent ami arra repül.
Nem nekik kell segítség hanem annak a szegény eltévedt cárnak. Gyűjtést javasolnék.
Biztos vagy a 200 ezerben? Mert eddig nagyon úgy tűnik, hogy 199.200,- ukrán magyar kettős állampolgárt (tehát Ukrajnában élő magyar szavazót) fogadtunk be, és csak NYOLCSZÁZ "valódi" ukránt:
Háromból kettő volt, pancsikkal mentem nem egyel... legalább megtanulja az alapokat szerelés közben, főleg a káromkodást, mondjuk azt anyanyelvi szinten. 😅
nem a retroval van a hiba
pl nekem a régi 1000f nagyon tetszik, ha kicsit is szeretnék motorozni simán vennék egyet, de csak faszát mert nem szeretnék szopni vele
te akartad....neked akkor jó ha nem jó
ezért kellett volna megnősülnöd akkor ilyen faszságokkal nem fárasztanád magad, a menyecske majd beosztaná a felesleges idődet
Lengyelek utaljak a ruszkit,az ukran is.
Ezert osszebutoroznak,a serelmekre fatyol kerul.
Ennyi.
Orban nem volt benne,de tuti az o hibaja barmi legyen is az.