Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyen hodda.......hogy rohadna meg. 😆
Kivéve a Simson, a Pannónia meg az MZ. Az a gazdájának is (sőt leginkább neki) szar! 😂
👍️ ✌️ 🤘
Minden motor kiváló legfőképpen a gazdájának! Nem is kell ennél több.
Amúgy majdnem Tiger-t vettem, de aztán zongora lett belőle!
Viszont van egy fasza, régi Triumph tankemblémám, csinálok belőle övcsatot.
Guszta, és most ajándék anyuval a képen láthatóval. 😅
Triumph, triumph, hmmm.................honnan ismerős a név??
Meeegvaaan............! 😆
Ne basztassátok Druszám, ha megint behúz a fityesz akkor lesz mire fogni mért nem vett szalnbó rotyeszt. 😵
Amúgy meg Triumph a motor a többi csak BIZGERE! 😂
Tavaly nov.12-óta nem láttam, le kellett már vegyem róla a gúnyát. 😇
Aszondod' hogy onkent keri majd a lapatot? :)
Igazabol betegre rohognem magam bogyon.
Szar lenne neki a fityfene fizetesevel es megtakaritasaval,szopna mint torkosborz,de jopofaval kene orulnie neki,es bekussolna.
Mert visszamutogatni tilos. 😂
Ámen! 😍
Addig mondogatod, hogy majd tényleg… 😂
Hogy mik nem vannak, már a kínaiak sem érzik biztonságban a pénzüket Oroszországban:

https://nyugatifeny.hu/2022/03/04/kina-dontott-kivonul-oroszorszagbol-ket-bank
De jon a zajos,mar nincs egy honap.
előtte sem volt a helyzet jó, csak tömték a népet a sok 0 kezdőtőkés hitellel és azt hitte mindenki eljött a kánaán
most ugyanezt váltotta ki a csok meg a sok 50% támogatású felújítás
csak itt annyiból más hogy nem mind hitelre ment, igaz a sok csok-os meg fogja szívni nagyon keményen
pl abban is biztos vagyok ha végleg elmérgesedik a helyzet és fullos embargó lesz a ruszkik felé pipi is megbaszhatja a lakásait mert a merci lakatot tesz a kapukra(inen kb fele kocsi a ruszkikhoz ment) és nem lesz aki kivegye az albérletet
de nem csak a merci, hanem kb minden egyéb cég először a gyarmatokat építi le
Vettem olajat stb... de már ki sem cserélem mert élni sem érdemes olyan szar itt. 😆
Ilyen egy elégedett ember: https://index.hu/kulfold/2022/...
El kell keserítselek! Ha Te most rosszabbul élsz mint akkor, valamit nagyon rosszul csináltál az elmúlt 12évben!
Nemis,mert a válságot is egyszemélyben orbán okozta IS................ 😂
A 2008-2010-es világválság végét, az abból való kilábalást (ami nekünk még így is rosszabbul sikerült, mint a környező országoknak) nagy hiba lenne Orbán művészúr érdemének tekinteni.
Hát ha a moslékkal szeretnéd elölről kezdeni, akkor van baj a toronyban😁
akkor te valami őskomcsi ivadék lehetsz, és buktál pár jövedelmező dolgot
az utóbbi 2 évet leszámítva elenyésző aki szarabbul él mint a bohóc feri kormányzásakor
de megkockáztatom hogy most sem szarabb csak nem olyan nagy a különbség
majd szarabb lesz, amikor a sok multi bezárja az itteni cégeit mert kiesett a ruszki piac és nem kell annyit gyártani
Hogy lehetsz olyan balfasz hogy szarabb az eleted? 😂
Te nem mondtad hogy eltort? 😂
Hisz mindent IS............
Csak szolok,nem az eromu egy csak egy oktato epulet.
Ez csak úgy, ha már itt vagytok:

https://index.hu/belfold/2022/...
De! Elég volt az elmúlt 20 év! 12 éve én jobban éltem mint most! Szóval nekem inkább a 12év volt elég! Azóta egyre több a szopódás! Ne kelljen már részletezni:
Oktatáson sikerült javítani? Nem. (Hétvégén találtam a gyerek környezetkönyvében: 1km=1000mm 😅, persze elírás, de könyörgöm egyre több... Gondolom a tanárok sem jókedvükben tüntikéznek). Az hogy kórházra rálocsoltak rakat pénzt! Attól még nem b@szták ki a bunkó orvost, aki nem vette észre hogy eltört a lábam! Ha gyógyulni akarsz, fizess!!! És sírtunk a vizitdíjért?
Igen egyértelmű a döntés! Mindegy csak ezek ne... Nem szeretem én sem a másik oldalt, de jobban utálom az urambátyám rendszert, meg a kamu/nemkamu-beruházásokat sokszoros áron. Akkor boruljon minden, és kezdjük elölről!
Bár vezéretek nagy haverja lehet lassan nyom egy reset-et! Ha már atomerőművet lövet! Nem baj, a gyárakba lehet jók lesznek a 3-kezű gyerekek, termelékenyebbek! És ez kurvára nem vicces!!!