Amugy neztem az allast.
Valtoztattak a ruszkik.
Nem vigyaznak annyira hinestojaskent a civilekre.
Es tenyleg be akarjak keriteni a dombasz regioban levo ukran hadcsoportot.
Szerintem az ukranok is erzik,elfele indultak.
Csak nehez a sok bullshittol kovetni.
Nekem tetszik, ugyanezt kellett volna a faszcibáló lippppsiknek megkérdezni, hogy ki a felelős
-Grenadáért
-Iraklért
-Líbiáért
-Vietnámért
-Koreáért
-Afganisztánért
-a vonalzóval húzott afrikai és arab országokért
-Hirosimáért
-Nagaszakiért
-Észak-amerikai ingyánokért
-niggerek amerikába hurcolásáért
-Haitiért
-Panamáért
stb.
Mert a diplomások mind nyugati multinál dolgoznak, és a nagy liberalizmusban annyira el vannak kussoltatva, hogy még a név nélküli közvélemény kutatásra sem merik elmondani, amit gondolnak 😅
Hiszen tudjuk, mindenki őszintén szereti a képzetlen-nincstelen négereket, az exhibicionista buzikat, és az Igazságos Amerika által biztosított rendet! 😂
Nezd el nekem, hogy nem erzelmi vagy indulati alapon politizalnek, hanem elvek es szandekok menten. Utobbival szarul allunk sajnos, iden se megyek ikszelni.
Bazmeg 12 ev alatt egyetlen tuntetesen sem voltal. 😆
Igazi gerinctelen pronyo vagy,csak elvezed az elonyoket,orosz gaz olcson,befagyasztott aru 95 os brnya. 😆
Te most úgyis ráérsz, mehetnél tüntetni az ellenzékkel együtt - a kormányváltásért! 😍 Nekem sajnos túl messze van a helyszín.... (remélem, hogy a kormányváltás az nincs messze) 😆
őszintén
ilyen dolgokról a 70-80 iq embereknek kellene dönteni?
te sokkal okosabb vagy ettől mégis beveszed a sok kamu hírt
szerintem sz országban nincs 500 ezer ember aki tudja mi a nato
az únió is a legtöbb embernek annyi hogy onnan jön jó sok pénz(amit ugye mindig ellopnak)
Ugyanazok tolják a propagandát akik a kovid hisztit is le akarták tolni a torkunkon.
Ráadásul párszor már lebukott a fősodor a szaraival.
Nem védem a ruszkikat, mert ők is hazudoznak, de a nyugati médiának azt sem hiszem el, hogy hanyadika van!!
Nem a 444 a legjobb erre. 😆
https://444.hu/2022/03/03/polgari-lakosok-ellen-kazettas-bombakkal-vegrehajtott-orosz-tamadasokat-dokumentalt-az-ai
Valtoztattak a ruszkik.
Nem vigyaznak annyira hinestojaskent a civilekre.
Es tenyleg be akarjak keriteni a dombasz regioban levo ukran hadcsoportot.
Szerintem az ukranok is erzik,elfele indultak.
Csak nehez a sok bullshittol kovetni.
-Grenadáért
-Iraklért
-Líbiáért
-Vietnámért
-Koreáért
-Afganisztánért
-a vonalzóval húzott afrikai és arab országokért
-Hirosimáért
-Nagaszakiért
-Észak-amerikai ingyánokért
-niggerek amerikába hurcolásáért
-Haitiért
-Panamáért
stb.
Hiszen tudjuk, mindenki őszintén szereti a képzetlen-nincstelen négereket, az exhibicionista buzikat, és az Igazságos Amerika által biztosított rendet! 😂
https://index.hu/kulfold/2022/...
Igazi gerinctelen pronyo vagy,csak elvezed az elonyoket,orosz gaz olcson,befagyasztott aru 95 os brnya. 😆
https://nyugatifeny.hu/2022/03/03/bejelentettek-a-tuntetest-a-gusztustalan-orosz-agymosas-ellen-a-mtva-szekhazahoz-vonulnak
ilyen rajzokat én is tudok csinálni
csináljak egyet gyorsan amiből kiderül mennyire vagy idióta? 😉
Olyasmit hogy hogy ennyivel meg annyival novelik a fizetesed. 😆
ilyen dolgokról a 70-80 iq embereknek kellene dönteni?
te sokkal okosabb vagy ettől mégis beveszed a sok kamu hírt
szerintem sz országban nincs 500 ezer ember aki tudja mi a nato
az únió is a legtöbb embernek annyi hogy onnan jön jó sok pénz(amit ugye mindig ellopnak)
Ráadásul párszor már lebukott a fősodor a szaraival.
Nem védem a ruszkikat, mert ők is hazudoznak, de a nyugati médiának azt sem hiszem el, hogy hanyadika van!!
miket ki mem találnak csak szért hogy kattintson az ember