ezt rosszul gondolod
amit ad az eu annak a java része a németeknél landol, persze itt is kicsit jobban élünk ez igaz
de ha nem adna nekik lenne rosszabb, nem növekedne a piac és összeomolna minden
pl az eu adna mindenkinem 10 millát kocsi vásárlási célból, ennek java része a svábokhoz menne
bár az tény hogy amikor beléptünk az eu-ba elfogadtunk pár szabályt amit itt is érvényesíteni kellene
amúgy egy csomó faszság nem kötelező, pl románok is eu tagok mégis lehet dohányozni náluk a kocsmában
Ha már ők tömnek bennünket pénzzel (mert anno elfogadtuk az EU szabályait) akkor véleményem szerint kutya kötelességünk őket támogatni. Vagy adjuk vissza a pénzt, és menjünk Isten hírével.... Nem hiszem,, hogy ezt szeretnéd.
Mindig is igy gondoltam.
Hanyok bogyo es bandaja ukran meg roman bevandorlos fos dumajatol,meg ezektol.
Hala az egnek hogy van szavazatuk,legalabb pofanbassza oket minden alkalommal a valasztas.
Jobb lenne a nyugathoz nyalni ? Habár te biztosan beállnál segget nyalni, a nyugat seggét hogy egy “liberális” világban élhess ahol azt hiszed elfogadnak, közben meg egy darab szarnak sem néznek.
Én sem rajongok értük (rohadt egy társadalom az is) - de az oroszokat még sokkal jobban gyűlölöm. Meg a kormányunkat is, akik az oroszokhoz dörgölőznek.
Nem istenitek,az ukranokat utalom mint a szart,amiert szivatjak a karpatlajai magyarokat,szoval nem sirom tele a zsepimet ertuk,de te rogton ahogy a propaganda szol te brnyalsz nekik.
Nyugi,teged jobban utallak. 😍
A történelem során párszor bebizonyosodott: jobboldali kormányaink mindig is szerettek a kerítés "rossz oldalára" vizelni - és rángatták bele az egész országot a pusztulásba.
Én azt nem értem, hogy hol van a közel 200 ezer ukrán hivatásos katona? Meg nem halhattak 2 nap alatt, mert erről nem szólnak a hírek - legfeljebb pár ezer veszteségük lehetett. Hol harcolnak, mi a f@szt csinálnak?
én ezzel akkor egyetértettem. az ukránok sem matyóhímzés, de azért a nyílt orosz agresszió és megszállás egy teljesen más liga. a 2. vh. óta nem volt ilyesmi európában. sajnos 1849-ben, az 1.vh-ban, a 2. vh-ban, 1956-ban, és egészen 1989-ig éreztük a nagy medve közeli leheletét. putyin ezt a világot sírja vissza, ezt nyíltan bevallotta.
Az ukrán elnök TV-ben bíztatta a lakosságot, hogy dobjanak Molotov koktélt a tankokra... az oroszok ezt persze rosszul viselik, esetleg lőnek - és így lesz tele a net halott ukrán civilekkel. Pedig a hadviselés szabályai szerint a fegyveres civil nem civil többé...
amit ad az eu annak a java része a németeknél landol, persze itt is kicsit jobban élünk ez igaz
de ha nem adna nekik lenne rosszabb, nem növekedne a piac és összeomolna minden
pl az eu adna mindenkinem 10 millát kocsi vásárlási célból, ennek java része a svábokhoz menne
bár az tény hogy amikor beléptünk az eu-ba elfogadtunk pár szabályt amit itt is érvényesíteni kellene
amúgy egy csomó faszság nem kötelező, pl románok is eu tagok mégis lehet dohányozni náluk a kocsmában