Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor annyival több volt a fizetésed?
Eltulzod. Neki a biztonság kell a Natoval és ebből kifolyólag az usával szemben.
Mondjuk.lenne egy megoldás, oroszország belép,a natoba......
Putykónak nem a 2 ukrán megye kell, hanem a világuralom. Hogy mindenki befosson tőle, aztán adják oda mindenüket....
Gyurcsány bohóc alatt házat tudtam venni. Ócskát, olcsót, de tudtam. Most próbálnám meg, vaze! 😆
Az atomháború az semmire nem lehet reakció, mert az qurvára nem fogja túlélni senki. Úgy számolnak, hogy ha 2000 atomtöltet felrobban, akkor még az afrikai bozótlakók, akik qrva messze vannak az egész balhétól, sem fogják kibekkelni 5 évnél hosszabban.

Háttérsugárzás, nukleáris tél, ésatöbbi... 5 év múlva nincs ember a bolygón. Dögöljön meg 7 milliárd ember, mert Putykónak kell az a két megye? Nem erős ez egy kicsit?
azt érik csak el az ikránok ha még tovább baszakodnak, h a cár megszórja őket rendesen atommal
Mert sirsz állandóan de mindened meg lett a szidott fidesz alatt amit előtte egész életedben nem.tudtál.elérni a sok balos kormány alatt. Felőlem lehetne bármennyid csak a tutyimutyiságoddal ne várd el hogy minden pénzt hozzád locsoljanak úgy hogy semmit.nem vagy hajlandó tenni érte.
szeintem senki sem irigy a kocsidra 😉
a szemed akarjuk felnyitni hogy bár 30 éve is elmúlt a rendszerváltozás csak egyedül az o1g királysága alatt tudtál eljutni egy új autó vételig
amikor a kedve gyurcsány bohócod volt hatalmon meg sem fordult ez a fejedben hiszen nem maradt annyi a zsebben hogy meg tudd venni az új kocsit
Tedd vissza az "irigyseg" kartyat a tokjaba, legyszives. Nem vagy te Varga Viktor.
Biztos vagyok benne, hogy nem errol van szo.
Sok választása nincs. Mégis, mire számitott? Egy harmadik világháborura? Mert ha mások.is beszállnak az lesz.
Végképp nem értem, hogy te mint menő maszek mi a f@szért irigykedsz rám egy 4 millás kisautóért? Amit - életemben legelőször - 58 éves fejjel megengedhettem magamnak (pici folyószámlahitellel, de pont a legjobbkor meglépve a vásárlást).

Azért mert ÚJ? Tudom itt a többség, ha csak négy millája volna kocsira, akkor egy 8-10 éves BMW-be tenné a seggét, mert az a "menő". Szerintem is menő, például a cigók között....
Ráfér......szarházi idegengyülölő az is
Irigy. Mint a komcsik általában 😆
Ez is annyira hiteles mint a Kígyó-szigetek ? Vagy amikor az ukrán páncélos ment át a civil kocsin amit orosznak akartak előadni ?
De azért hagyott rá pánzt nálad hogy megvehesd. Jo hogy el nem ment veled a kereskedésbe
Aljas módon ki fogják nyírni a szerencsétlent - diplomáciai mentesség ide vagy oda....
nekem se lesz jobb a helyzet, bár az estek többségében nem arról fúj a szél itt is lakhatatlan lesz a környék, túl közel van hozzánk is, kb 30km légvonalban
Elzavarták őket Harkiv-ból:

https://index.hu/kulfold/2022/...
10 perce jelentettek be, hogy Zelenszkij leul az orosz kuldottsegel targyalni. Egyelore ennyi a hir, hogy mit beszelnek meg, kiderul
Akcio-reakció… az az azommal fenyegetőzés egy válasz arra hogy bár ő figyelmeztetett mindenkit, ne szóljanak bele, mégis bejelentette több ország hogy fegyvereket szállít ukrajnába.
Moralisan elegedetlen foleg. Ezt ertsd meg.
még mindig nem értelek
van kényeles munka, van fasza ház, van jó kocsi, van sok della a hobbira, épp egy új motor vásárlásán gondolkozol
és nem tetszik az irány???
Nem sírsz ? Akkor ez mi ha nem sírás ? 😂 elégedetlenkedsz folyamatosan
Kösz a vígasztalást - még a rohadt szél is Paks felől fúj....
az usa lesz a nyertes, erre is megy ki a buli, csak nem fogjátok fel
pl nálunk egy rakéta rá is fog esni paksra ebben biztos vagyok