Az atomháború az semmire nem lehet reakció, mert az qurvára nem fogja túlélni senki. Úgy számolnak, hogy ha 2000 atomtöltet felrobban, akkor még az afrikai bozótlakók, akik qrva messze vannak az egész balhétól, sem fogják kibekkelni 5 évnél hosszabban.
Háttérsugárzás, nukleáris tél, ésatöbbi... 5 év múlva nincs ember a bolygón. Dögöljön meg 7 milliárd ember, mert Putykónak kell az a két megye? Nem erős ez egy kicsit?
Mert sirsz állandóan de mindened meg lett a szidott fidesz alatt amit előtte egész életedben nem.tudtál.elérni a sok balos kormány alatt. Felőlem lehetne bármennyid csak a tutyimutyiságoddal ne várd el hogy minden pénzt hozzád locsoljanak úgy hogy semmit.nem vagy hajlandó tenni érte.
szeintem senki sem irigy a kocsidra 😉
a szemed akarjuk felnyitni hogy bár 30 éve is elmúlt a rendszerváltozás csak egyedül az o1g királysága alatt tudtál eljutni egy új autó vételig
amikor a kedve gyurcsány bohócod volt hatalmon meg sem fordult ez a fejedben hiszen nem maradt annyi a zsebben hogy meg tudd venni az új kocsit
Végképp nem értem, hogy te mint menő maszek mi a f@szért irigykedsz rám egy 4 millás kisautóért? Amit - életemben legelőször - 58 éves fejjel megengedhettem magamnak (pici folyószámlahitellel, de pont a legjobbkor meglépve a vásárlást).
Azért mert ÚJ? Tudom itt a többség, ha csak négy millája volna kocsira, akkor egy 8-10 éves BMW-be tenné a seggét, mert az a "menő". Szerintem is menő, például a cigók között....
nekem se lesz jobb a helyzet, bár az estek többségében nem arról fúj a szél itt is lakhatatlan lesz a környék, túl közel van hozzánk is, kb 30km légvonalban
Akcio-reakció… az az azommal fenyegetőzés egy válasz arra hogy bár ő figyelmeztetett mindenkit, ne szóljanak bele, mégis bejelentette több ország hogy fegyvereket szállít ukrajnába.
még mindig nem értelek
van kényeles munka, van fasza ház, van jó kocsi, van sok della a hobbira, épp egy új motor vásárlásán gondolkozol
és nem tetszik az irány???
Mondjuk.lenne egy megoldás, oroszország belép,a natoba......
Háttérsugárzás, nukleáris tél, ésatöbbi... 5 év múlva nincs ember a bolygón. Dögöljön meg 7 milliárd ember, mert Putykónak kell az a két megye? Nem erős ez egy kicsit?
a szemed akarjuk felnyitni hogy bár 30 éve is elmúlt a rendszerváltozás csak egyedül az o1g királysága alatt tudtál eljutni egy új autó vételig
amikor a kedve gyurcsány bohócod volt hatalmon meg sem fordult ez a fejedben hiszen nem maradt annyi a zsebben hogy meg tudd venni az új kocsit
Biztos vagyok benne, hogy nem errol van szo.
Azért mert ÚJ? Tudom itt a többség, ha csak négy millája volna kocsira, akkor egy 8-10 éves BMW-be tenné a seggét, mert az a "menő". Szerintem is menő, például a cigók között....
https://index.hu/kulfold/2022/...
van kényeles munka, van fasza ház, van jó kocsi, van sok della a hobbira, épp egy új motor vásárlásán gondolkozol
és nem tetszik az irány???
pl nálunk egy rakéta rá is fog esni paksra ebben biztos vagyok