Ha netalán olyan jellegű gond adódna, hogy a vadnyúl dobogós helyre kerülne a táplálék listán.
Akkor már előtte, a rétiniggerekkel folytatott harc jelentené a napi problémát.
Engem sem izgat a járólapról autó, volt már 20éve meg utána 17éve is új. Kipróbáltam elég volt. Akinek kell vegyen. Részletle havi 2kilót is feladhatnék törlesztésre, vagy 2-3év alatt össze kuporgatnánk, de nem kell. 🤗
Én ezért már nem vásárolok olyan helyen ahol csak futár szállítja ki.
Legjobb egy közeli csomagpont, vagy posta, mert a postással megdumáltam hogy ne is próbálkozzon kihozni, majd bemegyek érte.
nekem nem is kell
toyota 15 éves kibír még ennyit, évente meg 5-6 ezret
astra már lassan cserés de amit akarok venni pár év múlva az hegyekben áll és az is elnegy még 15 évet
de a legrosszabb forgatókönyv szerint az astrában is benne van még legalább 10 év
én kevésbé szopok be ha baj van mint a sok újgazdag, eddig se volt sok igény aztán majd fogok nyulat a mezőn 😂
Szerencse, hogy tegnap a sikertelen kézbesítés után felhívtam a futárcég ügyfélszolgálatát, hogy mivel itthon vagyok, ezért a második kézbesítés inkább a lakásomra jöjjön.
Így szerencsére most felhívott a futár, hogy örüljek, mert ott áll a munkahelyem kapujában, vegyem át a csomagot.
A jó kurva anyátokat.
freelac írta mintha 900 ft lenne a németeknél 1 köbméter gáz. szerintem én már 10 éve nem figyelem a fogyasztásunk, meg általányt fizetek de régen mintha 1 év alatt vagy egy fűtési szezonba fene se tudja már olyan 3000 köbméter szaladt volna el (gondolkodós) az 2,7 misi /év(gondolkodós) Az 225 ezer havonta(szemeit körbeforgató) Azért az jelentős summa csak fűtésre (szemeit körbeforgató) Mondjuk az akáceladásokkal nem lenne baj a következő időszakra(gondolkodós) Aztán választások után ha o1g nyer, nincs kizárva, hogy ide is begyűrűznek ezek az árak(kezeit széttáró) A maradék 4 évet még szétlopják amit tudnak aztán sorsára hagyják az országot(kezeit széttáró) Mondjuk szeretném ha nem ez a forgatókönyv következne(kezeit széttáró)
Kis után olvasásal kiderül, hogy a Balti-tengerben futó cső 1,2 m átmérőjű, 220 Bar-on megy benne a cucc, ami évi 27 millárd m3.
Na azt hordhatnád tartályban meg palackban egy darabig... 😂
pb gáz simán szállítható tartályban, igaz sokkal drágább mint a vezetékes
de a német gazdag kibírja
3 ezer fizetés ezer a fűtés villany, ezer a lakhatás, marad egy ezres kajára piára
simán kibírja
csak nem lesz új kocsi 4-5 évente
egyet értek veled de nem hibáztatom ezért bogyót(kezeit széttáró) Én is mindig elégedetlen vagyok pedig nem kellene(kezeit széttáró) Nincs olyan rendszer vagy élethelyzet a világban ahol mindenki egyformán elégedett lenne. Nincs olyan helyzet ahol mindenkinek jó(kezeit széttáró)
Es kellemes karacsonyt buzi liberalfasiszta! 😆