De itt ám az igaz, velejéig rohadt, komcsi, lipppsi, kozmopolita rohadt hülye kurva véleménye, csak nektek, örök tanulságul, hogy az efféléknek miért kellene a fajtáját is:
Tudjuk nagyon jól hogy a liberalizmus csak addig elfogadó míg pontosan ugyanazt akarja az ember, ha egy hajszállal más a gondolatod, már fasiszta náci vagy 🤷🏼♂️
A Bogyó pont olyan mentális sérült, min mondjuk márky-zaj.
Azt hiszi itt bárki is, hogy a fajtáját 10 mondattal meg tudjátok győzni? Nézd már meg az én esetemet vele, amikor saját magával szembesítettem, egyből dögöljek meg, mert amúgy is a jómunkásembereket megnyomorító és kizsákmányoló munkaadó vagyok, pontosabban olyan.
És ő a liberális-demokrata? A leggonoszabb komcsi, aki egy másik világban az Oswieczim-i táborban a kápó osztag tagja volt, akik a hullák aranyfogait szedegették ki. És még meg is ideologizálja...
Mintha lett volna valasztasunk, baszki...
Ha a kassai al-bombazas utan nem leptunk volna be a haboruba, evekkel korabban szallnak meg minket a nemetek es Szalasi nem punkosdi kiraly lett volna, hanem meg nagyobb hullahegy marad utana.
Azert a fejlett nyugat oriasi ultrakemeny szankciok leptek eletbe.
Kiveve az energiaszektort.
Gaz johet. 😆
A despotatol. 😆
Mondjuk a nemetek megin tultoljak az eszaki 2 vel.
A borisz johnson is habzo szajjal szankcional,kell a tereles a hazibuli miatt.
Erre a ruszkik megtagadjak az osszes angol repulo legterhasznalatat. 😆
40-ben (állítólag) ott álltunk ahol a németek 😁 aztán a háború után annyi eltérés volt, hogy itt BALOS kormány volt - és nézd meg, hogy álltunk hozzájuk képest 90-ben 😅
Ennyit a balodról.
Én pedig nem azt írtam hogy helytelent írt, hanem hogy másképp nem is mehetne a lejtőn csak lefele. Te meg ide keverted hogy fent állsz meg itt meg ott. De itt a lényeg a mozgásban lévő testen van.
Istenem 😂😂 remélem nem sok ilyen hülye van mint te.
Én hozzád képest fiatal vagyok, de megtanulni hogy az élet nehézségei között kell lavírozni. Te meg simán tátott szájjal rohannál a faszerdőbe.
Az oroszokkal is ugyanolyan jóban kell lenni mint a nyugattal, hiszen tőlük olcsón kapjuk a gázt, nyersanyagokat. De gondolom te lennél a leghangosabb itt amikor meg kellene vedd a hajóval érkezett cseppfolyós földgázt 5x drágábban.
Az ujranok kurvajol jartak az amerikai hitelekbol,beultek az amcsik mindenhova es ok iranyitjak ukrajnat,a penzbol meg amerikai fegyvereket vettek "onszantukbol".
https://index.hu/belfold/2022/...