Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De itt ám az igaz, velejéig rohadt, komcsi, lipppsi, kozmopolita rohadt hülye kurva véleménye, csak nektek, örök tanulságul, hogy az efféléknek miért kellene a fajtáját is:

https://index.hu/belfold/2022/...
Tudjuk nagyon jól hogy a liberalizmus csak addig elfogadó míg pontosan ugyanazt akarja az ember, ha egy hajszállal más a gondolatod, már fasiszta náci vagy 🤷🏼‍♂️
Nem igazán értelek titeket sem.

A Bogyó pont olyan mentális sérült, min mondjuk márky-zaj.
Azt hiszi itt bárki is, hogy a fajtáját 10 mondattal meg tudjátok győzni? Nézd már meg az én esetemet vele, amikor saját magával szembesítettem, egyből dögöljek meg, mert amúgy is a jómunkásembereket megnyomorító és kizsákmányoló munkaadó vagyok, pontosabban olyan.

És ő a liberális-demokrata? A leggonoszabb komcsi, aki egy másik világban az Oswieczim-i táborban a kápó osztag tagja volt, akik a hullák aranyfogait szedegették ki. És még meg is ideologizálja...
Ne olvass komcsi torikonyveket. 😆
Mintha lett volna valasztasunk, baszki...
Ha a kassai al-bombazas utan nem leptunk volna be a haboruba, evekkel korabban szallnak meg minket a nemetek es Szalasi nem punkosdi kiraly lett volna, hanem meg nagyobb hullahegy marad utana.
Azert a fejlett nyugat oriasi ultrakemeny szankciok leptek eletbe.
Kiveve az energiaszektort.
Gaz johet. 😆
A despotatol. 😆
Mondjuk a nemetek megin tultoljak az eszaki 2 vel.
A borisz johnson is habzo szajjal szankcional,kell a tereles a hazibuli miatt.
Erre a ruszkik megtagadjak az osszes angol repulo legterhasznalatat. 😆
Felőled lehetne bármilyen vezetés, úgyis őket hibáztatnád mindenért 🤷🏼‍♂️
Elveszítettük a világháborút, amit a jobboldali kormányunk jóvoltából a szélsőjobbos, fasiszták oldalán harcoltunk végig. Csodálkozol?
40-ben (állítólag) ott álltunk ahol a németek 😁 aztán a háború után annyi eltérés volt, hogy itt BALOS kormány volt - és nézd meg, hogy álltunk hozzájuk képest 90-ben 😅
Ennyit a balodról.
Hmmm... Ez a hamis dilemma nagyon pestisracokos. Taps.
Abban tr sosem.vettél részt, csak sodródsz, de azt is rossz irányba 😁
Én pedig nem azt írtam hogy helytelent írt, hanem hogy másképp nem is mehetne a lejtőn csak lefele. Te meg ide keverted hogy fent állsz meg itt meg ott. De itt a lényeg a mozgásban lévő testen van.
Ezért állunk úgy ahogy állunk. Ne csak a "mostani" helyzetre gondolj, hanem az elmúlt 1000 év történelmére.
Nem tömnek pénzzel - munkaerőt és piacot vettek, de ez egy hosszú történet, és bele se kezdek, mert vége (szerinted) úgyis O1G lesz.
A Bogyót nem is nehéz annak nézni 😂
muszáj volt ezt reagálniuk a britek szankciói után.
Istenem 😂😂 remélem nem sok ilyen hülye van mint te.
Én hozzád képest fiatal vagyok, de megtanulni hogy az élet nehézségei között kell lavírozni. Te meg simán tátott szájjal rohannál a faszerdőbe.
Az oroszokkal is ugyanolyan jóban kell lenni mint a nyugattal, hiszen tőlük olcsón kapjuk a gázt, nyersanyagokat. De gondolom te lennél a leghangosabb itt amikor meg kellene vedd a hajóval érkezett cseppfolyós földgázt 5x drágábban.
választott baloldali kormányaink meg nem nagyon voltak...
De, pont annak nézik! 😅
Ketpofara begetve nyeled a propagandat.ez nem volt regen. 😆
belorussziából kijevig eljutni tankkal kb. 1-2 óra, ha nincs ellenállás.
Ja, csak az a baj, hogy az ex-kiszes teferid meg az Apró unoka a mai "liberális demokrata"
(tudom, most jön az, hogy O1G is kiszes volt, ne fáradj)
Az ujranok kurvajol jartak az amerikai hitelekbol,beultek az amcsik mindenhova es ok iranyitjak ukrajnat,a penzbol meg amerikai fegyvereket vettek "onszantukbol".
Te egy hulye faszkalap vagy ha a 444 aszona utalni kell a tongaiakat te siman azt is megtenned. 😆