Nem fog menni. Kerlek hidd el, nincs kedvem kiszamolni, hogy a vett gaz energiajat atszamoljam fara, szenre, villanyra. Atomeromu a nemeteknel nuku mar, a szenre meg akkor co2 kvotat fizetnek, hogy orom lesz nezni. Jenki palagaz? Egy ekkora iparral rendelkezo orszag fogyasztasara nincs kiepitett fogadoallomas...
pl egy miele mosógép most is ennyi és sokkal jobb mint az olcsó szarok
de
a mostani miele már nem az mint volt 20+ éve
haver ilyeneket szerel és az mondta a mostani már nem lesz olyan tartós mint a régiek voltak
a mostani rendszerben az örökös stressz, sok felesleges feszültség keltés ami a legkevésbé hiányzik a népnek, ezt leszámítva most mindenképp jobban él az átlag ember is
a csibészeknek meg most kánaán van, sosem volt ilyen jó soruk
Tiszta hulye. Sajat magaval szembesitettem es meg o kezd faszistazni meg hogy en dogoljek meg.
A kommunista meg siman elotort belole, hogy a #melost# kiforgatom. Mondtam nektek, hogy az a baja, hogy o szerinte o tobbet erdemel, pedig otthon dolgozik heti 40 oranal kevesebbet, autot cserelt, vatta uj robogo kell neki, meg bagozik vagy iszik, mindenre is futja.
nálunk rövid időn belül a második garnitúrát baxák ki. Egy se töltötte ki a hivatali időt(gondolkodós) Valamit síbolnak ezek csak akkora titoktartás van erről, hogy nem jut a pórnép fülébe(gondolkodós)
engem is mindig felhívnak azt odahozzák ahol vagyok 😅 Mert szeretnek(meghajlós) Pl. egy Pizzafutár ismerős mesélte, hogy van olyan ügyfél akinek nem szívesen szállítanak,veszekednek rajta ki vigye ki. 😄 Van a városban egy legendásan gazdag ember. Soha 1 fillér borravalót nem adott volt olyan futár aki 5-10 ft-al még saját maga pótolta ki az árát, mert, hogy "nem hozott ki annyit" bár én biztos nem adtam volna oda a pizzát. A lényeg a lényeg az ilyen "nem szívesen kihozott" pizzát tuti nem ennék meg azzal mindíg történik valami amíg a rendeltetési helyére ér 😂
hát biztos igaz amit írsz inikém azért megnézném a feleséged szájagörbületét amikor bemenne médiamarkba aztán legócskább mosógépen 700 ezres ár címke lógna.(gondolkodós) Még lehet az sem vígasztalná, hogy rá lenne írva, hogy garantáltan 30 év használat (szemeit körbeforgató) Ilyen robotgépet vettünk már a "modern" korból kb.16 éve az akkori fizetésekhez mérten fillérekért. Még 16 év múlva is biztos vagyok hibátlan lesz. Ha most vennénk ilyet szintén fillérekért a jövedelemhez képest abba is biztos vagyok, hogy elkaristolna 30 évet. Azért mert 20 szor nem használjuk 1 évben akkor is rövid időre.(óranézegetős) kb. ezen okokból működik még a tietek is hibátlanul. Vitatkozhatunk inikém még erről emléxem a hajdút 12 ezerért vettük és nem azért nem basztuk ki a picsába 5 év használat után mert, hogy annyira jó volt(ujjával nemet mutató) hanem azért, mert egyébként sem lehetett mást kapni helyette na meg az ára miatt.(fejét fogó) úgy, hogy az ember addig szegelte amíg lehetett. Elég gyakori vendég volt nálunk a szerelő. Gyanítom másnál is. És a trabantra sem azért vártunk 5 évet mert annyira jó autó volt 😂 Visszatérve a mosógépekre lehet áradozni a régiek tartósságán csak ez nem igaz. A hajdú, energomat vonal egyébként is egy szar volt. Mire végleg megellett kb. szinte minden volt legalább egyszer rajta cserélve. Lehet hülyén hangzik ha azt mondom, de most a mosógépek jók. Kevés víz és áramfelhasználás mellett sokkal jobban mosnak. Nyilván szerepe van a mosószerek fejlődésének is. kb. 100-120 ezer ft egy mosógép 5 évig garantáltan hibátlanul működik. Nekünk szerencsénk van. Nyáron lesz 17 éve, hogy itt lakunk a 2-ik mosógépnél és a 2-ik hűtőnél tartunk. Mosógépre minimálisat már költeni kellett. A gáztűzhely kitűnő állapotban van 17 év után de tavaly ősztől az egyik befektetésemet szolgálja nem azért vettem itthonra újat, mert fukcionálisan bármi baja lett volna, hanem azért mert erkölcsileg kopott meg. Ha ebből a példából indulunk akkor 8 évente 100 ezer ft(kezeit széttáró) 7 mosógépet vehetnék az akkori árán 56 évre(kezeit széttáró) Szóval a 2 rendszer valóban nehezen összehasonlítható el kell azt hinnünk, hogy ezzel a sok hibával is a mostani jobb (kezeit széttáró)
Azért érdekes, hogy ti szélsőjobbos faszisták vágytok vissza legjobban a "nagyon picike pénzt adni a melósnak, de legyen hatósági áras pár dolog", hogy éhen ne dögöljön, meg ne fagyjon, de napi 10 órában termeljék a "magyar kiválasztottaknak" a vagyonokat.
Tudod mit? Dögölj meg velük együtt!
Bocsáss meg motoros tezsvírem, de eljött az a pillanat hogy kiikszeljelek. 😍
Berlinben 900 forint körül van most (átszámítva) 1 m3 földgáz.
HA 5 % lenne az áfa neked azon, de hát a nettója mégiscsak világpiaci, még ennek ellenére is örülnél, hogy mennyi pénzed maradna a kisebb áfán?
Ha-ha-ha-ha!
Kurva jól vigyáz az állampolgáraira a német buzik társasága, élén a hótthülye baerbockkal (mármint a hülyék élén), így, hogy felment a megint a gáz, a német buzeránsok megint belecsúsztattak pár eurómilliárdot Putyin zsebébe.
Ezzel a "nácizással" csak azt bizonyítod, hogy milyen korlátolt vagy.
Egyrészt félig zsidó, a felesége teljesen.
Mióta ő van hatalmon, izrael hetente van fényesre nyalva, zsidó temetőket, zsinagógákat újíttatott fel, a határon túl is, zsidó reneszánsz van meg zsidó-kereszténység!
Szóval, tudom, hogy a köreitekben ez a módi, de ez csak az ostobaságotokat mutatja!
De ha ez nem lenne elég, még azon is örömködsz, hogy amerikai csapatok jönnek a térségbe, azt meg tudjuk, hogy ez mit szokott jelenteni!
Szóval ha magam maradok sem fogom megérteni, hogy ha itt ennyire rossz, mi ennyire rohadéknácikok vagyunk, akkor mi a tökömet kerestek még itt???
Loptatok ti magatoknak egy rendes országot, az miért nem jó??
:-)