Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na... valaki megint nyitva felejtette a festékhigítós köcsögöt...?
Nézd a jó oldalát…. Egy nap alatt 450 Mrd forinttal nőtt meg az EU tartozása felénk 😆
Eljen biz a,de a baltiakat mar baszhatja. 😆
Éljen a nagy Szovjetunió 😂
Hajdanán Crysis-ben nem voltam rossz... 😆
Arra nem gondoltál hogy lehet az a birka aki ezt mondja másra? Ha valaki már tankol az elől lévő kútnál, te odamész tankolsz a mögöttelévőnél majd az első végez és elhúz a francba, hoppá, egyből te leszel a birka. Vagy te akkor csak addig tankolsz míg az elötted lévő?kicsit gondolkozz mielött itélkezel.
Csak ha van.internet mert személyesen sehova.......
Remelem bevonul onkenteskent az azovi legioba. 😆
gyereknek van netflix előfizetése az szokta nézegetni
mondjuk ő angol eredetiben nézi a filmeket hogy formában maradjon
Ne basztasd má! Szegény egész nap plakátolt Kalocsán, hogy háború lesz, mert márki ezt mondta neki 😁
Nem net tv-zek és véletlenül sem nézek letöltött cucokat, most a netflixen agyalok.
Csodálkozol? Bogyó is ott lakik. 😆
Lehet, de Kalocsán délután 5-kor úgy volt ahogy írtam. A többi benzinkút felé nem jártam, az OMV van itt a szomszédban, mindig ott tankolok.
Bogyokam ritkahulyek vannak arra
.nincs haborus panik.
a hbo minek? nem ér az egy forintot sem, torrenten minden is megvan
Giga like. Bennem csak ez tartja a reményt. Bár ha bünti miatt nem veszünk gázt az ördögtől(vs barárttól)nagy szopacs lesz itt is.
Rezsi cilárd beton szilárdsága most devalválódott. Már ha ez közmédia szerint nem is gond.
Geci módon utálom a kormánysegg nyalókat és a xar ellenzéket is.
De ha háborút akar akármelyik vegye fel a kiutalt mundért, fegyvert és a két tár lőszert és haljon meg azért amit fontosnak érez.
Amerikát szeretném egyszer látni. Célzókészüléken szép nagy ajándékkal.
Tucc élni Sanyi!
Te egy krőzus vagy, Sanyi bácsi! 😍
Nálunk is pont úgy szokott lenni, ahogy írod. Ma viszont nagyon nem.
Én csóróként kénytelen vagyok a t-comnál 3 telóra (igaz korlátlan net és teló itthon), tv, net hbo-val 38-at csengetni, de hát mindig a csóró fizet. 😁
Nemá, még a tavalyelőtti is itt rohad.... 😆
Budipapirt raktarozz be. 😆
Nem emléxem, mikor mentem be úgy az OMV kútra, hogy ne tudjak egyből tankolni... pedig nem úgy megyek, mint Bogyó (4 havonta 1x) mert 2 autót tankolok... max. az fordult elő, hogy a birka a hátsó oszlopnál állt meg, előtte üres, kikerülni meg nem lehet, és ha pont az az oldal kell, akkor várás...
Árnyékban is ugyanakkora. 😅