Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd kijavit, ha rosszul emlekszem, de a nemetekrol volt szo abban a szovaltasban. Gondolom most is arra vonatkozott.
az a felső polc
de őket is meg lehetne fogni csak ugye saját magát nem veri meg az ember....
ahogy Putyin elvtárs mondta, mi a negyedéért kapjuk a gázt, tehát a nagy lófaszt.... 😆
Akik kp-ban "bűnöznek" azok a pitiánerek... az igazi bűnőzők a bank-tőzsde-közbeszerzés fronton dolgoznak, számla számokkal, kp nélkül.
sok éve megszüntettem volna a készpénzt. de hát az nem kedvezne a bűnözőknek...
Van ket kuranagy nyomasu tuzoltofecskendom,elmosom a büdös komcsikat a 3as utig. 😆
Ezt ismerjük itthonról is:

https://index.hu/belfold/agitp...
Itt vinnyognal mint a furdoskurva hogy hideg van,nincs penzed,mert keves a fizetes. 😆
Büszkén bevállalom a veszteségeimet - ha cserébe megszabadulunk a jelenlegi faszista rezsimtől. 😂

Egyébként nagyon rendes tőled, hogy közvetítesz. 😍
Azért ott nehéz dolgotok lesz(gondolkodós) Zotya elbarikádozza magát azzal a kazalnyi tűzrevaló bútorral, be se tudok hatolni az épületbe(fetrengős) Könnygázt vigyetek kínozzátok előtte egy kicsit 😂
Én azt se bánom csak ők menjenek előre 😂
azért ezzel gyakoroljál szerintem(gondolkodós)
ha komoly lenne a háború szerintem 4-5 nap elég lenne. Az is azért tartana ennyi ideig, hogy a civil szférába ne nagyon essen kár. A totális pusztításhoz szerintem elég lenne egy délelőtt(gondolkodós)
Ezt írta neked 😂
"Halló Bogyó, most még az eddigi baszom gázárhoz képest is +45%-ban van a gázár.
Még mindig ez a jobb neked egy kicsivel alacsonyabb áfa mellett? "
miután megszűnne a kp egyből rend lenne
nem lenne hálapénz, fekete munka, számla nélküli termékek
utána lehetne bármit is tenni
A közműnél?
Már ott is van hálapénz?
Baze...... 😱
Amúgy most nem fizetnek a "nyugger"-ek? Csak kérdem?!?
Pedig sokszor hallom: "Te Manci, mennyit szoktá a borítékba rakni a doktor úrnál?"
Ez má csak így megyen... régen is több volt a király pénze, mint a jobbágyé.
Márki-zay havernője lantos gabriella (mzp által favorizált "párt" egészségpolitikusa) szerint a nyuggerek is fizessék csak meg szépen az egészségügyi alapdíjat.

https://24.hu/fn/gazdasag/2017...

Halló, Bogyó, egy hónap múlva szavazz csak mzp-re, majd amikor már nyugger leszel és fizetsz, legalább hozzájárulsz a bagód miatti ellátásodhoz!
Szerintem meg dumálgattak szicsinpingel,a kínai aszondta nemmered......................bazmeg fogd meg a söröm............. 😂
Sztem Putyin félreértette a Főni szavait: "Ruszkik haza" 😆
Ne gondold, hogy gyalog megyünk! 😂
kb patajnál kifogyna az erő a szervezetedből, amíg gödöllőre érnél már bőven augusztus lenne 😂