Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha egy kicsit is… értelek. Tehát te teljesen leszartad hogy a magyarok szenvedtek miattuk.
Értelek.
Olvasd el! 😂
Hát ha 444, akkor biztos igaz minden szava... de azt megszokhattuk már, hogy a ballibsiknek semmi sem szent, ha a Fidesz mocskolásáról van szó. Nem volt az a világjárvány, és ezek szerint még egy háború se... ☹️
ez hülyeség
pl szaddam egész jól kordában tartotta a népét, vittek oda usások egy kis demokráciát máris van vagy 100x annyi a halott mint az előző ügymenetben
aki nem érett még meg a demokráciára(értsd: birkanyájra) annak szükség van egy diktátorra
Ha az oroszoknak egy "kicsit is" igazuk volna, akkor a két, zömében oroszok lakta megyét, "független köztársaságot" annektálták volna, nem pedig Kijevet lőnék.... Azt simán meg tudták volna tenni, és még az ukránok is lenyelték volna a dolgot. Igaz, utána beléptek volna a NATO-ba, megelőzvén az orosz étvágy növekedését.
Ez pl. nem tudom, hogy jön ide.
vajon mikor fogják lezárni oroszországban az internetet?
Háát, de legalább nem egy vén homokos 🤷🏼‍♂️
Azt azért szeretném megkérdezni tőled hogy amikor az ukránok sorra lőtték az orosz kisebbséget, vagy épp ami a legfontosabb, a sárba tiporták az ott élő magyar kisebbséget, az neked egy pillanatig is fájt ? Vagy annyira balos vagy hogy szerinted is aki a határukon belül él az csak ukrán lehet?!
Egyék meg az ukránok amit főztek!
Sajnos ebben civilek is meg fognak halni, már meghaltak. Ezt sajnálom én is.
az orosz-ukrán konfliktus sem fekete-fehér, de véleményem szerint olyan 80/20-as az ukránok javára. (vagyis az oroszoknak is valamennyire igazuk van.)
most azt a 20-at megpróbálják annyira domborítani, mintha a 20 lenne a 80.
hihetetlen, hogy ide jutott a fidesz és támogatóik.
Na jó, de te hülye vagy.... 😍
Mondtam már valamelyik nap: az egész világon csak TÍZ despotát kellene kinyírni (van köztük egy magyar is... 😂 ) és megint demokratikus, békés világban élhetnénk.
Az az egy biztos ebből a cikkből hogy a nyugatifényt nem érdemes olvasni mert ez nyugatisötétség.
https://444.hu/2022/02/25/kezdodik-az-elmebaj-a-kozmediaban-zelenszkij-mint-hitler-higgadt-oroszok-ukran-vilaghaborus-fenyegetes

mint volt fidesz szavazó komolyan kérdezem, hogy ezt beveszi még józan ember? vagy minden fideszes meghülyült?
https://nyugatifeny.hu/2022/02/25/videoval-gusztustalanul-mosdatjak-az-orosz-gyilkologepeket-a-kozmedianak-hazudott-fidesz-csatornan
Nem. 56-ban több tízezer szovjet katona tartotta megszállva az országot. a szovjet hadsereg 44-45 óta jelen volt.
Nem csak a tűzoltók képzése hiányos hanem a pl kresz oktatók képzése is. 😉
De ne is törődj vele!
Na, úgy látom, a tűzoltók képzése ezen a területen kicsit hiányos 😁 úgy mondjátok, ahogy akarjátok, csak arra reagáltam, hogy Bléd emiatt lehülyézte a másikat...pedig mindenhogy helyes.
Itt van pl. a másik: "számos alkalommal" vagy "számtalan alkalommal" - a két szó egymás ellentéte, mégis mindkét kifejezés azt jelenti tűzoltó nyelven, hogy "sokszor" 😅
De aki halad feléd az akkor is az emelkedőn fog haladni, nem az volt a lényeg ki hol áll, hanem a mozgásban lévő test. Teljesen mindegy hogy te a tetején állsz, attól a test még az emelkedőn fog közelíteni feléd.
Amikor felfelé haladsz, az lehet, hogy emelkedő?
Hogynetudnal. 😆
Ott tévedsz, hogy lejtő vagy emelkedő, az az út tulajdonsága a néző szempontjából. Hogy valaki ezen lefelé vagy felfelé megy, az annak a jellemzője, aki halad.
Tehát ha pl. fent vagy, mondhatod valakire, hogy "jön felfelé a lejtőn" ez így is helyes, meg "jön felfelé az emelkedőn" így is. A nyelv elég összetett, hogy kijelenthesd, hogy hüjjje aki másképp mondja, mint te...
De, úgy van.
Hát ez az, azt írtad "lejtőn lefelé" ilyet csak egy hülye ír. Lejtőn nem tudsz felfelé menni, ezért értelmetlen oda írni hogy lefelé.
Miért ne tudna? Értem, mire célzol, de az nem úgy van.