Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne a napon mérd 😁 Nálunk reggel -5, dél körül volt max. 10, kb. egy óra hosszáig. Ahogy elment a nap, egyből hideg lett.
Ebben a hónapban nem fogyott el egy tanknyi csak valamivel több mint a fele azt 400km felett van a napi számláló. Tényleg zabálnak az öreg nácibárkák. 😃
kiskőrösön is mindig van az omv kúton 5-6 autó, molnál is van néhány, a maradék két hoki kúton meg kb senki
Az sem rossz. Amúgy +14fok volt itt ma délután.
Na, akkor erre a félévre ezt is letudtad, mire kifogy, addigra vége lesz a háborúnak.
Ahogy telnek az évek, egyre nehezebb az a qrva csákány 😅
Nálunk 5 kútoszlop van a teherautósokén kívül, és mindegyiknél 5-6 autó állt sorban. Máskor az is ritka, hogy az egész kúton egyszerre 5-6 kocsi áll. Kivártam a soromat én is szépen.... 😊
Akkor 28 foknak érezted, mint én, amikorra kiástam 3 cseresznyefa gyökerét. 👍️
A Zoli. De ő is csak szopatja magát leginkább...
Hányan? Én elmentem dél körül pont egy OMV mellett itt a városban, és nem volt ott senki...
Dolgozni ki fog? 😉
Egész nap 8 fok volt... csak a hülye motorozik ilyenkor - meg te 😁 Helyette öreg sövény gyökerét csákányoztam...
Ne tudd meg, ma hányan álltak sorba benzinért a helyi OMV kútnál. Azért a jónép kezd sejteni valamit....
Azért motoroztatok ma... ja nem, eszitek egymást. 😆
Ne bagatellizáld el!
"Meg a rezsicsökkentést, és az akciós csirke farhátat is"
Én biztonságban érzem magam.
"Megvédjük a határainkat, megvédjük a magyar embereket."
Nekem ennyi elég, ti is dőljetek hátra!
Ekkora:
Ha birja.
Ő szellemi beállítottságú. 😂
Megyek hozzá lapátolni,de a gödröt ő ássa. 😂
Mekkora 1G ez a Zorbán, hogy nem állította le Putyint! Monnyon le! 7-es cikkely! meg a többi!
Nem gondolnám.
De ezt játszd le vele! 😁
A Zolinál nincs IS, csak vagy... 😂
Néha segít, ha van erő is. 😉