Vlagyimir vlagyimirovics: "Néhány nagyon, nagyon fontos mondatot szeretnék intézni mindenkihez, aki be kívánna avatkozni kívülről a konfliktusba. Bárki az utunkba áll, vagy fenyegetést jelent országunkra, azonnali válaszlépéssel fog találkozni, aminek olyan következményei lesznek, amit még soha nem láttak a történelem során. Minden lehetőségre felkészültünk. Minden szükséges döntést meghoztunk. Remélem, hogy megértették a szavaimat"
Megszűnt? Talán inkább "beolvadt"...
Most bontottam velük szerződést egy hónapja! Vagyis akkor eddig kinek fizettem?
És lehet vállat vonogatni hogy mivel olcsó, semmit nem számít hogy kié, de az még sok jóra nem vezetett, ha minden kizárólagosan 1 kézben van...
Csak két dolgot.
- ha ez valóban umbuldázás, akkor ki kell vizsgálni, ahogy írta a Hadházy, már eleve koslat utánuk a NAV. Koslasson tovább, ásson mélyebbre, én meg addig tartsam vissza a lélegzetem. Tudom.
- a franciáktól azért vették meg, hogy magyar kézbe kerüljön (eddig ez tök oké) és most is kvázi magyar kézben van. Mondjuk az elvhűségük addig fog tartani, amíg az hasznos. Egyszercsak valamiért majd el kell adni, de sanszosan akkor nem lesznek ilyen kritériumok.
Hogy mit szólunk?(kérdőjeles)
- Boldog Karácsonyt (meghajlós)
Most bontottam velük szerződést egy hónapja! Vagyis akkor eddig kinek fizettem?
És lehet vállat vonogatni hogy mivel olcsó, semmit nem számít hogy kié, de az még sok jóra nem vezetett, ha minden kizárólagosan 1 kézben van...
- ha ez valóban umbuldázás, akkor ki kell vizsgálni, ahogy írta a Hadházy, már eleve koslat utánuk a NAV. Koslasson tovább, ásson mélyebbre, én meg addig tartsam vissza a lélegzetem. Tudom.
- a franciáktól azért vették meg, hogy magyar kézbe kerüljön (eddig ez tök oké) és most is kvázi magyar kézben van. Mondjuk az elvhűségük addig fog tartani, amíg az hasznos. Egyszercsak valamiért majd el kell adni, de sanszosan akkor nem lesznek ilyen kritériumok.