Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vlagyimir vlagyimirovics: "Néhány nagyon, nagyon fontos mondatot szeretnék intézni mindenkihez, aki be kívánna avatkozni kívülről a konfliktusba. Bárki az utunkba áll, vagy fenyegetést jelent országunkra, azonnali válaszlépéssel fog találkozni, aminek olyan következményei lesznek, amit még soha nem láttak a történelem során. Minden lehetőségre felkészültünk. Minden szükséges döntést meghoztunk. Remélem, hogy megértették a szavaimat"
Ezzel speciel átbasznak.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=497116161771228&set=a.350697573079755&type=3
én t-comos vagyok 2 telefon+ internet+ tv 30 ezer(szemeit körbeforgató)
A megszólítást köszönjük(meghajlós)
Hogy mit szólunk?(kérdőjeles)
- Boldog Karácsonyt (meghajlós)
Megszűnt? Talán inkább "beolvadt"...
Most bontottam velük szerződést egy hónapja! Vagyis akkor eddig kinek fizettem?
És lehet vállat vonogatni hogy mivel olcsó, semmit nem számít hogy kié, de az még sok jóra nem vezetett, ha minden kizárólagosan 1 kézben van...
Lehet, de működik: egyszerűen elegáns. 😍
A kek holapatomat azt erdemled meg. 😂
Parasztvakitás, semmi egyéb....
Egyszerűen menőbb dolog, mint gmail-ezni. Mert megérdemlem! 😆
Hudejo neked. 😂
Saját levelezőszerverem van a saját domainem alatt. Sose használtam az Invitelest, így számomra nem jelent változást.
A név és a cég maradt, de már a Digi tulajdona.
Meg az email is kakukk lett.
Digi & Invitel aszonta ügyfeles kislány nem oly rég.
A pénzt még ők szedik, tessék a legfrissebb számla:
Invitel kb egyeve megszunt,tokkal vonoval,digi vette meg. 😆
Most jöttem haza, bakker! 😆
Nálunk Invitel van (vagy már az is Digi?) 4900,- a TV + vezetékes telefon + internet együttesen egy hónapban.
Azt, hogy lassan jutnak el a hírek az asztal alá home office-ban 😂
Csak két dolgot.
- ha ez valóban umbuldázás, akkor ki kell vizsgálni, ahogy írta a Hadházy, már eleve koslat utánuk a NAV. Koslasson tovább, ásson mélyebbre, én meg addig tartsam vissza a lélegzetem. Tudom.
- a franciáktól azért vették meg, hogy magyar kézbe kerüljön (eddig ez tök oké) és most is kvázi magyar kézben van. Mondjuk az elvhűségük addig fog tartani, amíg az hasznos. Egyszercsak valamiért majd el kell adni, de sanszosan akkor nem lesznek ilyen kritériumok.
az olcsó mert csak a tv nekünk 3600, a t-net meg 5400
Nem bánom, de azért mi kivárjuk... addig is bagóért van, ja nem sokkal olcsóbban.
Majd elmúlik az olcsóság, ha a Viktoré lesz! 😂
Már régóta digisek vagyunk, és gechi olcsó! Nekünk a tv+internet+2 db mobil 8ropi havonta összesen! 😊