Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az akkor jó pár éve volt , vagy Pesten minden drágább ☹️ Szerintem Karácsony Gergely miatt 😆 😂
bingó 😉 és hogy rohantam ha volt egy kis pénzem 😂 😂
Emlekeim szerint 1983-1984 korul lehetett ennyi a fagyi. Megnezzuk, akkor hany gomboc fagyi jott volna ki az akkori atlagfizetesbol es mennyi most?
lassan 50 leszek de nekem csak a 2 forintos gombócról van emlékem
amúgy pár éve még 110-120 forint volt egy gömb
😂 és 1,50 Ft volt egy gömb fagyi ,most meg 250 Ft Orbán miatt 😎
http://youtu.be/YnMjapebiPI;list=PL2E778A852CE08DCB&index=11
Ingyen sor-virsli, meg az Eljen majus elseje felratban vihette az integeto kadar elott a s betut.
Kár hogy elmúltak azok a jó kis békebeli kommunista évek 🙄Ugye Bogyo elvtárs
Felteve, hogy elhiszed azt, hogy a demokraciat akartak oda exportalni...
Se libiaban se sziriaban nem repesnek a boldogsagtol,amiota exportaltak nekik a demokraciat kő koövön nem maradt smmi az orszagukbol csak haboru.
A szocialdarwinizmus kozelebb all hozzam, ha mindenkeppen skatulyazni akarsz engem.
Az, hogy en elbukok-e, annak nincs jelentosege. De ha em elbukok, ti ehenhaltok, mert nektek mindig a mase kell. Ezert sirok az eu-s tamogatesert.

De leirok neked egy ketszavas mondatot, ezt soha ne felejtsd el.

HEMOS PASADO.
Amellett, hogy nem vitatom az innenső szélsőség kártékonyságát muszáj vagyok megemlíteni, hogy most épp a baloldalinak és liberárisnak csúfolt establishment az, akik a "könyvégetést" végzik, nem a barnaingesek.
Egyébként ha jobban utána számolsz, a világon elég volna TÍZ despotát kinyírni, hogy megint nyugodtan élhessünk. Van köztük magyar is...
Te fasiszta vagy, és - mint méltó elődeid eddig mindig - el fogsz bukni a haverjaiddal együtt. Csak az a baj, hogy előtte még túl sok kárt fogtok csinálni az emberiségnek.
En befolyasolni NEM akarlak...
A velemenyed termeszetesen olyan, amit szeretnél. De egyelore nalad is es a tobbi kormanyellenes forumistanal latok, hogy neked, nektek mindig es mindenaron szembe kell helyezkedned Orbannal. Mindegy, hogy mit diktal az elemi erdeked is akar, de ha Orban az oroszok allaspontjan van akkornektek az ukran tetszik, ha Orban not valaszt koztarsasagi elnoknek akkor nektek az nem tetszik.

Ez odaig fajult, hogy ha az ukranokat kikerulve vesszuk a gazt, hogy az ukranok ne tudjanak torpedozni a gazvezetek lezarasaval, akkor a fajtad szerint Orban ukrangyerekeket eszik.
Mert azok ehenhaltak a tranzitdij hianya miatt.

En befolyasolni akarlak, de ez a fajta velenyformalas mar olyan nevetsegesen gyerekes, hogy epeszu ember a te korodban mar nem vallja fel ezt. Tudom, hogy teszerinted fasiszta meg naci vagyok, deenorulok, ymikor folyamatosan igy nevezel, ezzel helyettem csinalod a munkamat, kiuresited a jelentesuket, es amikor egyszer tenyleg jonnek a fasisztak es a naciak, mindenki nevet rajtad es a fajtikaidon.

Es ez igy van jol.
Te komolyan hulyebb vagy mint a szelütött orángután.
Nem kene a kommunista konyveket nyammognod,hanem szetnezni a valyogbarlangon kivul is.
Szerinted obama a 8 eve alatt mennyit haboruzott? 😆
ahogy olvasgattam most ukrajna olyan szerepet kapott az usától mint anno kuba a ruszkiktól, csak nem annyira "nyilvános" a buli
A jobboldali (konzervatív, revansista) pöcsökön kívül pont hogy soha senki nem akar háborúzni... Azzal nem lehet megoldani semmit sem, csak rontani a saját helyzetükön. Anyagiakban, emberéletben.
Nem lerohanni buzi komcsi.Hanem haborut.
Csak a két Szputnyik beszél belőled, te hülye ph@sz.... 😍

Ukrajna mi a szart akarna lerohanni? Arra sem lenne esélyük, hogy az oroszok által már ELVETT területeiket visszaszerezzék....
Ha egyvalakinek az oroszoknak nem erdekuk.
Annyira hulyet csinaltak eddig a komplett nyugati diplomaciabol ezzrl a most tamad,nem jovoheten stb.
Az ukranoknak nagyobb erdek.
Gyakorlatilag az amcsi penzbol elnek,amibol full amcsi fegyverekkel,es kibaszik veluk a putyin es nem tamad.
Ket honap mulva valasztas van naluk,siman elkuldik a picsaba zelenszkijt es a sleppjet,szoval kene nekik a haboru.
Annyira messzire se kell menni. Kassa bombazasa 41-ben detto ugyanez.