Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jól tudod.
A nyáron Crikvenicában millió magyar hangot hallottam. Amikor a Rab szigeten voltam, ott két közvetlen ismerőssel találkoztam. Grazban találkoztam a szomszéddal.
Te megpróbálsz meggyőzni az ellenkezőjéről, mint amit a saját szememmel látok.
Gelgő nagy külpolitikus. 😂
ismét szar hasonlat mert pl külföldi nyaralás nemigen volt a köznépnek
kocsi meg korlátozott számban volt kapható és kurvára nem reális áron adták mint sok mindent
igazándiból össze sem lehet a 2 rendszert hasonlítani
ilyen a cucc csak van hozzá egy állvány is amin forgós azvedénycalátét
elég nagy gép és hangos is
habverő/tészta dagasztó, botmixer, kávédaráló, turmix funkciók
mi szinte csak a hab és a turmix részét használtuk
az utolsó képen lévő csatlakozó a gyenge pontja, kicsit már téveszt a nem csavaros cuccnál
A lenyeget az mutatja, hogymeg kell nezni az akkori termelekenyseget es a mostanit, ennek aranya mit mutat az eladott uj autok szamaval, a kulfoldi nyaralasok szamaval es idejevel es altalaban a joleti kiadasokkal.
Az valami szervezet nem? "eta" 😂
Nekünk zsebtv van 109es és nem okos. Majd akkor cserélem ha megellik.
matematikailag vélhetően helyes a számítás de nem életszerű
akkoriban nem 2-3 évre vettek meg dolgokat emiatt bár drágábbnak tűnik mègsem volt az
pl volt egy tv aztán ha beszart kijött ember kicserélt benne pár csövet gombokért és ismét jó volt egy ideig
vagy az eta "robotgép" amit a 80-as években vettünk a mai napig kitűnően működik, igaz az anno nagyon drága cucc volt de így 40 év távlatából mégis azt mondanám hogy nagyon olcsó volt
A szövegértés már megint nem megy!!
Olvasd el még egyszer lassabban!
https://nlc.hu/magyarorszagkul...
E szerint a cikk szerint épen 84-ben volt jelentős drágulás az élelmiszereknél.
Persze lehet gombóc fagyikban is számolni de mondjuk 1 mosógép 12000 ft volt az 5500 ft átlagbérhez képes ez most nagyjából annyit jelent mintha 600-700 ezer ft lenne egy ilyen háztartási eszköz. (kezeit széttáró9
Bár a cikk szerint 83 ban vezették be a bartókot látszik is a dátum a bankón valamiért nekem 86 jut eszembe de lehet keverem a hungaroringel 😂
En 82-re emlekezm, hogy egy forintrt ettem, mert akkor nyaron voltam biciklis tavirat kihordo.
Orbán nem tud félrerakni? 😂 sztem többet rakott félre, mint bárki 😁 úgyhogy ez alapján nyugodtan rábízhatod az ország vezetését!
Sztem régebben, inkább 78-81 közt.
2019-ben nem volt 350 a fagyi.
Lehet demagógnak lenni, de azért azt nem állíthatod hogy orbán magyarország felvirágoztatásával fog belekerülni a történelemkönyvekbe! Hacsak nem ő íratja azt is!
Kis magyarázatra szorul: orbán ekkora fizetés mellett cégautóval, céges telefonnal, céges kutyavalagával nem tud megtakarítást produkálni otthon! Nem tudja a vagyonnyilatkozata alapján kicsit is előrébb lendíteni a családi kasszát, akkor hogyan lehet rábízni egy ország vezetését? Annak pénzügyi mahinációit! "úgy állnak a számok, érkezik a nyolcvanaska..."
(Tudom hogy vannak szagemberei, matolcsi és egyéb nyalánkságok, de a döntésre ő bólint rá! Számolnia tudnia kell!
Vagyonnyilatkozatban meg nincs semmije!)
Szóval ha nem tud félrerakni akkor hogyan lehet bármit is rábízni... Ja hogy az a fecni csak kamu, akkor viszont hazudik minden év elején("reggel, délben, este" nem ismerős?). Volt aki ezért bukott... Mondjuk vannak elismerendő tettei: Ilyen maffiarendszert kiépíteni, megetetni a hívőkkel hogy megvéd mindenkit mindentől is(most éppen lassan a saját vagyonától, a magánnyugdíjtól is sikerült)...
ÉS egy kanyarban előző, hasító országban csirkefarhátat kell fix árassá tenni hogy sokan legalább ilyen húshoz jussanak, de állítólag hasítunk!
Csirkefarhát VS.
https://telex.hu/direkt36/2022...
Pedig elég jól élnek belőle mégis kritizál:
https://24.hu/fn/gazdasag/2022...
Szóval valami nem kerek...
No,addig mondogattak hogy tamadnak a ruszkik,mig csak elindultak. 🤔
https://mandiner.hu/cikk/20220...
4-5-6 éve lehetett
nem emlékszem pontosan összefolynak az évek
de az biztos hogy vadkerten a szélső utcás fagyizó régen lényegesebben olcsóbb volt mint a körforgalomnál lévő
84'-ben még nem volt bruttó hisz nem volt szja azt 1988-ban kupa vezényletével vezették be sok viccet ihletve a skandináv adózás és etióp életszinvonal vonalon. 😁
Tudom, tudom....
Vanília, karamell, tutti-frutti, rumosdió és kávé. A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
Kicsivel többet kellene, épp azokat akikért annyira rajongsz!
Viszont nincs közöttük egyetlen államfő vagy politikus sem!
Akire pedig te gondolsz, az nem magyar!
84 ben nem vót csokiskesz,meg feketeerdő.:-)))).
1984: ~5400 HUF a bruttó átlagkereset. 3600 gombóc.
2019-es adat szerint 367 833 Ft a bruttó magyar átlag. 350 Ft-tal számolva 1050 gombóc felett van. 250Ft-tal számolva 1471 gombóc.
Hat igen... De ez a kurva Orban 350-re emelte az arat, mert kell a love a stadionokra.
A gyerekek meg ehenhalnak Afrikaban, Orban meg a sajat kezevel loldódó le oket a mergezett keritesrol. Es amikor az Munkasok Ujsagja Online szerkesztojea bator hazafi kalmar nincs ott, meg kozebuk is lovet.
Mergezett golyoval persze.