Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszerűbb vagyok, plusz munkáért plusz pénz. Ha csak amire úgymond szerződtem, akkor amennyi a szerződésben van.

A főnököm nekem sem ad borravalót.
én sóher vagyok 500 vagy 1000 a kerekítés
szóval csak a vasakat nem kérem el, bár amióta voltunk egy szódásnál szerelni van annyi 500as hogy a bankban sincs több
450 vagy 470 ezer 500as címletben lett fizetve
én is kaptam 100ért aprót
szóval egy ideig ki lesz számolva a zseton
En ettol lejjebb mar nem tudok menni. Jo a cim,van telcsiszam, otthagytam a penzt, ha nem lennek ott, akkor se kelljen meg egyszer jonnie.
Én a nulla ft-os kihozott telónál is adok borravalót, mindig felhívom a futárt egyeztetünk, így ha kedves a kuncsaft akkor ha törékenyt vagy pl bukósisakot hoz, akkor nem fog vele focizni talán. Ja meg lehet vele beszélni, hogy jöjjön vissza később kicsit...
Vicces.
Átkértem most lakáscímre, de valami nővel beszéltem, annak is hiába mondtam, hogy felejtse el a kaputelefont, mert ha előre szól a buzi, akkor lemegyek amikorra ideér, de az csak a kaputelefon titkait tudakolta.
Komolyan megbolondulok...
Lehet.
A legtöbbel nincs baj, ha azt nem számítom, hogy ha előzetes telefont kérek érkezés előtt, akkor nem arra gondolok, amikor mát a kanyarban jön 300 méterre.
Rohadt, négy balheréjű libsi futár? 😂
nem lehetetlen
látja a futár hogy már megint ennek a köcsögnek küldtek valami szart aztán meg sem lassít csak pötyögi befelé hogy sikertelen kézbesítés
Lehet hogy túl jól ismerik? 😆
Téged nem szeretnek 😁 biztos agresszív vagy 😁
Nekem mindig telefonálnak, volt, amelyik 3x hívott, mert baxtam felvenni 😅 Sztem a legtöbb teljesen normális, nem egyszer volt, hogy épp nem voltam otthon, telefon, és oda jött, ahol voltam.
Mindig kapnak jó borravalót...
https://pestisracok.hu/dagad-a...

Ugye-ugye, afaszcibalo csak megprobalkozik a csalassal.
sajna szikrabohóc szakmával az RT -nél húztam le a mundért, de szívesen célkeresztbe vennék ilyen olyan mandínert és társai világvégét terjesztő csapatot.
Ma nem dolgozom, de mara jott a csomagszallito a Kawa olajaval. Hagytam ott penzt, irtam, hogy szoljatok telefonon, de semmi,most jott az email, hogy sikertelen kezbesites.

Hogy mi a budos drogos jo kurva anyjuknak nem ertheto, hogy egy telefonon szoljon elotte amikor jon, kerjen erte penzt a hivasert, kifizetem de szoljon.
Es nem.
Remelem igy viszik a kurva anyjanak is az eletmento gyogyszert is.

Kurvara ideges lettem.
én még mindig azt mondom a szoci rendszer egy egyszerű munkásnak jobb volt
volt jövőképe, volt megtakarítása amik adtak egy nyugodt stresszentes életet
aki nem volt nagyravágyó az teljesen elvolt abban a mesterséges, zárt burokban
mivel lett volna jobb ha tudja hogy az nszk-ban a jürgen hawain nyaral minden évben?
ette volna a fene hogy nem tud menni örökké azon kesergett volna hogy neki milyen geciszar élete van
a mostani ismereteimmel szar volna oda visszatérni, ellenben én akkor is remekül elvoltam
egyedül ez a kisdobos-úttörő faszságot utáltam
Igaz. De a penz tenyszeru, de mondhattam volna az elozo rendszer erkolcstelenseget is, hogy azt hittek, ha nem latom a halodo nyugatot, akkor nem is vagyom ra.
Szemellenzot raktak ra k mint a vontato lovakra. Es a Bogyo ezeket varja vissza. Az okot persze ismerem, de majd Bogyo leirja ha meri.
Hat... Azt mondtak neki, ez harminc de kozben meg valamenyi. A karacsony elhiszi nekik, hiszen rendes, jooldali emberek ondtak.
Viszont mindenki ment a Balatonra, ami akkor is drága volt, meg azért "Jugóba" is sokan jártak, pláne innen délről. Cseh, Lengyel is meglehetett sokaknak. Jó, Graz épp nem volt, mert ahhoz más színű útlevél kellett - de én mehettem NSZK-ba 88-ban, igaz előtte fél napig sorba kellett állnom vízumért.
igazándiból a régi szoci rendszer és a mostani közti összehasonlításból indultunk ki, amit kár összehasonlítani csak a számok alapján
Sztem ez egy hazug rágalom, hogy geri eladja magát 30 ezüstért... 😠
Nem is tud 30-ig számolni... 😂
Neked nem megy, ha nem érted, amit írtam, de ezen meg se lepődök.
Ezt így nem lehet megstatisztikázni, hogy hány nyaraló éhezik utána. Ami biztos és látszik: mennek.

Látod: itt a haverod, új autó, új motor, cigi, és mindeközben szerinte még mindig többet kéne kapjon az otthonülős munkájáért. Azt persze a brüsszeliták alamizsnájából reméli, de az már más tészta.
én mindig maximumon voltam 😄
sok embert ismerek most aki szinte éhezik azért mert mennek "horvátba" nyáron, régen meg bár teli volt az ember pénzzel nem mehetett bárki

mi nem voltunk besúgók se seggnyalók így alapból hátrányból indultunk bármerre is
Valamit nem jól csináltál. Pl. nem volt elégséges a termelékenységed.
De ne ragadj le a turizmusnál. Vagy nézd a balatoni vendégéjszakák mennyiségét.
azért a szoci rendszerben nem sokan mehettek graz-ba
jugoszlávia még csak-csak de az is inkább a 80 as évektől
én nem sokat ismerek aki külföldön nyaralt
kb egy ember a családból az elment a bulgár tengerpartig egy 250-es gyávával
de ismerettségi körben se hemzsegtek
én is csak cseszlovákiába meg lengyelországba jutottam ki
A faszkalap buzi pont azt csinálja amit te, reggel megnézi, hogy milyen ruhát vett fel a patás, mit evett, mit mondott, kinek drukkol, mi a kedvenc filmzenéje, és pont az ellenkezőjét kell, hogy mondja.

Egy cigányokkal és zsidókkal teli főváros főpolgármestere íny nyihog? Vissza kéne keresnem, hogy mit mondott, amikor sokadik országként a buzi jenkik lerombolták Afganisztánt. Mondjuk be is szopták, de az már másik topik.
Meg kéne néznem, Johannesburg vezetője mit mondott Putyinról...

Értem, hogy kárpátaljai magyarok, de pár éve december 5-én ezzel szembemenő rohadt komcsival haverkodik ez a buzeráns. Tök hiteltelen. Hiába no, a harminc ezüstpénz az mégis harminc ezüstpénz.

Aztán most majd az ukránok is megtanulják, hogy sem az elmebeteg jenki biden fattyának, sem a zsidóknak nem árusítják ki az országukat. De már mindegy, a baj megtörtént.