Az a baj, hogy kizárólag egy irányba nézel!!!!
Szerintem itt egyetlen normálisan gondolkodó ember sem rajong a ruszkikért, de azt többen látjuk, hogy ebben az esetben nem putyin a főgonosz!
Ha én intézhetném a dolgot, akkor ebben a konfliktusban odalenne a teljes nato, usa, ruszki, ukrán, eu, izraeli, kínai vezetés!
Aztán jöhetne a havaj dizsi!
Ha ezt magyaráznom kell, akkor már régen rossz!
De legyen.
Szóval ha nem rajongok a színes kultúráért, náci vagyok!
Ha nem szeretnék kamionon vonagló buzikat látni a fővárosom közepén, náci vagyok!
Ha Magyarországon előtérbe helyezném a magyar embereket, náci vagyok!
Ha elítélem izrael, a zusa, a nato, erőszakosságait, indokolatlan gyilkosságait, náci vagyok!
Ha nem ítélem el oroszország önvédekezését, náci vagyok!
Folytassam?
Kb ugyanaz a nep csak az ukran lengyel tajszolassal beszeli az oroszt,felolem tuzrekerulhet mindketto,csak ide ne hozzak a haborujukat.
Ha a ruszkik nem vegeznek hamar akkor mindketto belerokkan minden tekintetben,az eu meg gazdasagilag.
Egyedul az amcsik nyernek a dolgon,meg talan attetelesen kina.
Akkormeg ok kezdenek izmozni egymassal es a vegen jonha meg tudjuk huzni magunkat barlangokban.
akkor putyin hazudott? de ha ebben hazudott, akkor "előfordulhat", hogy más tekintetben sem mond igazat. még az is lehet, hogy nem békefenntartani mentek?
Úgy érzem téged teljesen megvett a balos propaganda. Kezdj el olvasni, de ne szűkíts a balos oldalakra, nyitottan olvass mind a két oldalról és meglátod hogy mi miért történik.
Ideje lenne ha az ukrán közembernek is kinyílna a szeme, eddig becsapták megvezették.
dehát ha az ukránoknak nem tetszik, akkor választásokon el tudják zavarni a debil nacionalistákat. az a kívánatos és üdvözlendő, hogy oroszország katonai agresszióval vált kormányt?
Mondjuk usát is szankcionálhatnák. Egyre messzebb pofátlankodnak. A délszláv háborúba nem ugattak bele mert nincs ott semmi.érdekes, ellenben itt akad némi kincs a föld alatt.
"Meggyőződésem, hogy közép-európai népeknek kötelessége, amikor független országot ér katonai agresszió, egyértelműen és világosan beszélni. Szerintem bennünket, magyarokat 1956 miatt különösképpen terhel ez a kötelesség. Ezért amikor egy független államot az oroszok katonai agresszióval megtámadnak, akkor nekünk világosan, egyenesen és helyes erkölcsi alapállást elfoglalva érdemes megszólalni."
"egyértelmű fenyegetést is jelent minden olyan vezető és állam számára, amely korábban a Szovjetunió birodalmához tartozott, és ma Nyugat-barát, vagy Nyugat-baráttá akar válni. Grúzia sorsa egy jelzés a többi olyan Nyugat-barát kormányzat irányába, aki azon töri a fejét, hogy a NATO-hoz csatlakozzon – rögtön elsőnek Ukrajnát kell megemlíteni, akinek ez nyilvánvaló törekvése –, másfelől pedig ez a katonai agresszió egy gazdasági monopólium – amely egyébként politikai jelentőségű gazdasági monopólium – fenntartására is irányul"
Szerintem itt egyetlen normálisan gondolkodó ember sem rajong a ruszkikért, de azt többen látjuk, hogy ebben az esetben nem putyin a főgonosz!
Ha én intézhetném a dolgot, akkor ebben a konfliktusban odalenne a teljes nato, usa, ruszki, ukrán, eu, izraeli, kínai vezetés!
Aztán jöhetne a havaj dizsi!