nekem teljesen mindegy ki kormányoz, emiatt el sem megyek szavazni.... de most már a teszkós budin ülve is csak ezt hallom
én biztos vagyok benne hogy nem lesz jobb azt is elmondom miért
nagyon egyszerű a dolog, nincs kire leváltani, ha lenne már 4 évvel ezelőtt is le lett volna váltva
különböző macskajancsik felbukkannak a zavaros szar folyamból és ugyanúgy süllyednek vissza
de egy ember nincs aki csak annyira lenne hiteles hogy tömegeket állítson maga mögé
pl klárikánk....én nem kétlem hogy okos ügyes stb, de ilyen múlttal és jelennel esélye nincs arra hogy az ország népének negyedét maga mögé rendezze
nagyjából igaz ez mindegyikre
szóval ebben a szaros országban egy olyan ember sincs aki azt szeretné hogy másnak jó legyen, így nincs alternatívája a váltásnak
szóval lehet a bőr is el van adva a kutyáról de még mozog.....
okoskodhatok itt össze vissza, csak értelmetlen, keressetek egy olyan szavahihető és már bizonyított embert aki tényleg a népért van, na ő jó eséllyel meg fogja nyerni
és ha nem sumák disznó mint a többi akkor az a gusztustalan áskálódás ami itt megy a másik ellen az sem fog tudni ártani neki
"a bőre már akkor el van adva amikor még meg sem vettük....."
orbán egyszer azt mondta, hogy hódítani két dologgal lehet. fegyverrel és hitellel. nézd meg, hogy Mo. hová adósodik el. oroszok és kína felé. nem jó jel...
MZP párton kívüli. establishmenten klívüli. én most látok esélyt a magyar politika megújítására.
egy friss felmérés alapján MZP szavazói átlagosan 44 évesek, tanult emberek, az előválasztáson résztvevők és rá szavazók nagy része felsőfokú végzettséggel rendelkezett.
ezeket az embereket nem lehet 5 kg krumplival megvenni, mint vitya követőinek nagy részét.
a szomorú az lesz, ha ez a normális szavazóréteg kisebbségben marad 2022-ben.
elindul majd jó eséllyel egy újabb kivándorlási hullám és orbán kb. haláláig Mo. élén marad majd.
Mo. pedig az EU legszegényebb 3 országa között marad, ahol most is vagyunk.
Tehat tudod hogy ha forro vizbe dugod a kezed megeg,de bedugod hatha most jobb lesz.
Ertem,es nem szekta.
Hajra messias,felfelé! 😆
Kosz nem,mutass jobbat.Azonnal.......
Mert úgy gondoljátok hogy a mostani "sérves sántikáló kutya" bőre nincs eladva? Szerintem jobb kérdés hogy hányszorosan?
Ha rendesen belegondolunk a dolgokba és kormányváltás lenne, szerintem senki nem gondolná hogy nem lenne rosszabb(Még a szektások sem)! Biztos hogy rosszabb helyzetbe kerülünk! Viszont a lehetőséget (aminek kurva kicsi az esélye) adod meg hogy akár jobb irányba is indulhatnánk!
Vagy úgy gondoljátok hogy viktorotok, hogy erősen belehúzott Mo saját tulajdonba vételétől, hitelre- hitelt vesz fel, és ha véletlenül behúzza a 4. 2/3-ot a fejéhez kap, és azt mondja: "Bazzeg a kis emberektől mennyit lenyúltam, te lölö, innentől kezdve kezdjünk visszaosztani, próbáljuk meg ténylegesen fellendíteni az országot, ne csak látványberuházásokat csinálni, hanem az emberek érdekeit is szem előtt tartani...!"
Ha mégsem ezt gondolják majd, akkor szerintetek nem lesz előbb utóbb ugyanakkora szarban mindenki, mint ha kormányt váltanánk? Dehogynem...
ez nem a kompromisszum elfogadása csak él bennünk a múlt rendszerváltás (és ami utána volt) emléke
akkor is egy működő rendszert akartak mindenképpem megváltoztatni
persze sok sebből vérzett az a rendszer is, plusz mankókkal járt, de ami utána volt az a teljes csőd lett, bármi történt is csak kölcsönből, hiszen az értékeinket vagy leadtuk a szemétbe vagy kihordták külföldre
tény hogy a vitya&co kormányzás túlment minden határon, nem most már egész régóta, de erre nem az a megoldás hogy beválasszunk bármit helyette, még akkor is ha sokkal rosszabb lesz utána
mert biztos rosszabb lesz hiszen nincs kire cserélni, 12 év alatt nem sikerült egy rendes ellenzéket összehozni, ezektől mit remél bárki?
kb annyi lenne hogy most az ország egy sérves sántikáló kutya, nehezen de még visszahozza a labdát, ezt lecserélnénk egy olyan döglött kutyára aminek a bőre már akkor el van adva amikor még meg sem vettük.....
A budos bagos ven buzi komcsi szekta a legnagyobb,te vagy a nevado.
Mondtam mar,prezentalj jobbat a mosleknal meg orbannal es siman szavazok rajuk.
De vissza nem lepek ugyanabba.
ennek van hagyománya… nem “mellett”, hanem “ellen” szavaznak a legtöbben.
Én vhogy nem tudom eladni magam ennek, de értem a logikát és látom, miként használják ki ezt…
Persze, jobboldali, de azért a realitásokat is figyelembe kell venni. Az pedig az, hogy ha a... ööö... hogyan mondjam, a nem-baloldali tolvaj lippsi-komcsi oldalt felszalámizzák, az a vég.
Én is jobban szeretnék egy hozzám hasonló gondolkodású emberekből álló kormányt, akiknek a Mi hazánk is csak jelenthetne, de hűt tisztában vagyok azzal, hogy az sajnos nem nagyon lehetséges, így a rendelkezésre állókból azt választom, aki szerintem a legkisebb kárt okozza.
Jobboldalon nincs másik. És igen, nem tetszik az a neokommunista rendszer, ami most van. Azt fel se vessük, hogy ez jobboldali lenne. Ezt mar kifejtettem korábban. Kádár ezért a receptért könyörgött volna.
Azt is kifejtettem, hogy nem kívánom az “ellenzéket” sem, mert amennyire csőd közeli állapotban vagyunk és a kés élén tancolunk, erre nem kepes dilettánsok gyülekezete, nagyon rövid idő alatt betérdelnénk valószínűleg.
Úgyhogy marad számomra az egyetlen jobboldalinak tűnő párt, és csak remélni tudom, hogy nem vezetnek meg idővel, mint ahogy a jelenlegiek….
Mindig van másik lehetőség.
Most is, legfeljebb nem tetszik. Én egyelőre fontosabbnak tartom az egyéni ízlésemnél azt, hogy a komcsikat és libsiket kiszorítsák a közéletből, és amint egyszer írtam, még az életből is, mondjuk egy jó kis kőbányába, örökre.
Jézus nem gondolkodót hatalomba soha ! Se jobbról se balról ( se e világi királyságba és vezetőségébe ) és nem véletlen hogy nem hagyta magét ilyen téren felemelni
én biztos vagyok benne hogy nem lesz jobb azt is elmondom miért
nagyon egyszerű a dolog, nincs kire leváltani, ha lenne már 4 évvel ezelőtt is le lett volna váltva
különböző macskajancsik felbukkannak a zavaros szar folyamból és ugyanúgy süllyednek vissza
de egy ember nincs aki csak annyira lenne hiteles hogy tömegeket állítson maga mögé
pl klárikánk....én nem kétlem hogy okos ügyes stb, de ilyen múlttal és jelennel esélye nincs arra hogy az ország népének negyedét maga mögé rendezze
nagyjából igaz ez mindegyikre
szóval ebben a szaros országban egy olyan ember sincs aki azt szeretné hogy másnak jó legyen, így nincs alternatívája a váltásnak
szóval lehet a bőr is el van adva a kutyáról de még mozog.....
okoskodhatok itt össze vissza, csak értelmetlen, keressetek egy olyan szavahihető és már bizonyított embert aki tényleg a népért van, na ő jó eséllyel meg fogja nyerni
és ha nem sumák disznó mint a többi akkor az a gusztustalan áskálódás ami itt megy a másik ellen az sem fog tudni ártani neki